Beogram 1000

Reaction score
996
Ε μα τότε κι εγώ θα επιμείνω: ποιός είναι ο Ρόμπινς και γιατί δεν χάνει;

Reaction score
677
Απάντηση: Re: Beogram 1000

Ε μα τότε κι εγώ θα επιμείνω: ποιός είναι ο Ρόμπινς και γιατί δεν χάνει;
"Σκοπός μας είναι να εξελιχθούμε συνειδητά προς μία πιο σοφή και απελευθερωμένη φωτεινή ύπαρξη. Να επιστρέψουμε στην Εδέμ, να συμφιλιωθούμε με το φίδι και να στήσουμε τους υπολογιστές μας κάτω από τις άγριες μηλιές.

Κατά βάθος, όλοι γνωρίζουμε πως το πραγματικό μας καθήκον είναι να ακολουθήσουμε ένα είδος μυστικιστικής εξέλιξης. Σαν άνθρωποι όμως, αρνούμαστε πεισματικά να το δεχθούμε, διότι θα είναι σαν να παραδεχόμαστε πως τα πολιτικά μας πιστεύω, τα θρησκευτικά δόγματα, οι κοινωνικές μας φιλοδοξίες και τα οικονομικά τεχνάσματα, όχι μόνο δεν παράγουν απολύτως τίποτα, αλλά είναι εντελώς ασήμαντα.
Αποστολή μας είναι λοιπόν να αφήσουμε στην άκρη αυτές τις άσκοπες ανησυχίες και να επωμιστούμε ξανά το αρχέγονο φορτίο της ανεξάντλητης έκστασης. Ή αν αυτό δεν γίνεται, να χτυπήσουμε ένα καλό και ζουμερό χάμπουργκερ και ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας."

Tom Robbins, Αμερικανός συγγραφέας

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Beogram 1000

Για να καταλάβω εγώ πάντως...

Εσείς κ. MAD περιμένετε τα αποτελέσματα της κλήρωσης με αγωνία?

Όχι τόσο πολύ, αγωνία έχω μόνο πότε θα βγει ο δεύτερος εγγονός μου από την θερμοκοιτίδα!
όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες! αλλά προς τι το ενδιαφέρων? λόγω μάλλον του ότι έπεσα σε καθυστέρηση?
λοιπόν γίνε και εσύ με το καλό 60, και ίσως να καταλάβεις μερικά πράγματα που παθαίνει τότε ο άνθρωπος σε αυτήν την ηλικία! :biggrin:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Όχι τόσο πολύ, αγωνία έχω μόνο πότε θα βγει ο δεύτερος εγγονός μου από την θερμοκοιτίδα!
όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες!

Με το καλό σας εύχομαι ολόψυχα! :thumbsup:

αλλά προς τι το ενδιαφέρων? λόγω μάλλον του ότι έπεσα σε καθυστέρηση?
λοιπόν γίνε και εσύ με το καλό 60, και ίσως να καταλάβεις μερικά πράγματα που παθαίνει τότε ο άνθρωπος σε αυτήν την ηλικία! :biggrin:

Μην με παρεξηγείτε... η ερώτησής μου δεν ήταν ειρωνική ή προσβλητική...
Απλώς λίγο παραπάνω ο Ζιζίκος είχε λήξει την κλήρωση... οπότε σκέφθηκα πως μάλλον χαβαλέ κάνατε... ε, και είπα να το συνεχίσω... :geek:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες!

Με το καλό σας εύχομαι ολόψυχα! :thumbsup:

Μην με παρεξηγείτε... η ερώτησής μου δεν ήταν ειρωνική ή προσβλητική...
Απλώς λίγο παραπάνω ο Ζιζίκος είχε λήξει την κλήρωση... οπότε σκέφθηκα πως μάλλον χαβαλέ κάνατε... ε, και είπα να το συνεχίσω... :geek:

Ευχαριστώ φίλε μου! δεν παρεξηγούμε καθόλου, γι' αυτό έβαλα και την φατσούλα, αλλά ''όταν γεράσει ο άνθρωπος'' όπως λέει και ο λαός μας.......:laugh:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos