Berliner Philharmoniker immersive!!!

Μηνύματα
1.338
Reaction score
661
Ευχάριστες εξελίξεις τo digital concert της Berliner Philharmoniker πλέον και με immersive ήχο dolby atmos!!!
και μάλιστα τα κοντσέρτα των τελευταίων τεσσάρων περιόδων έχουν μετατραπεί σε immersive. Δεν ξέρω αν τους απασχόλησε βέβαια πιό immersive σύστημα να ακολουθήσουν dolby atmos ή auro3d? Άντε καλή σαιζόν, ξεκινάει 26 Αυγούστου 2022 με 7η του Mahler και Petrenko.........!!!
 

Μηνύματα
1.338
Reaction score
661
Μάλλον το immersive από υπολογιστή είναι μόνο από MacOs Catalina 10.15 και μετά. Από windows δεν βλέπω να υποστηρίζεται αφού δεν βγάζει το cogwheel για να επιλέξεις το immersive. Έκτός και αν κάνω κάτι λάθος. Επίσης ο Arcam av40 που έχω δεν το βλέπει σαν Dolby Atmos αλλά σαν Dolby surround, ενώ έχουν περιεχόμενο και τα πάνω ηχεία. Κατά τα άλλα σαφώς και πολύ καλλίτερη εμπειρία η Berliner Philharmoniker σε immersive ακόμη και από το hi-res stereo περιβάλλον. Τώρα θα κάνω σύγκριση του hires stereo upmixed σε auro3d.:)
 

Μηνύματα
1.338
Reaction score
661
Χθές το βράδυ 15/10/2022 η berliner philharmoniker παρουσίασε μεταξύ των άλλων και την σύνθεση Rocana για μεγάλη ορχήστρα με μαέστρο τον Daniel Harding. Εκπληκτικό έργο της σύγχρονης κλασσικής μουσικής. Μου γεννήθηκε όμως η "απορία" είναι δυνατόν να εντοπίσει και να καταλάβει ένας ακροατής χωρίς την εικόνα ποιά όργανα παίζουν και πως χρησιμοποιούνται?
 
  • Like
Reactions: vet

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.383
Reaction score
79.494
Μου γεννήθηκε όμως η "απορία" είναι δυνατόν να εντοπίσει και να καταλάβει ένας ακροατής χωρίς την εικόνα ποιά όργανα παίζουν και πως χρησιμοποιούνται?
Ναι, αν έχει δει πολλές φορές συμφωνική να παίζει απο κοντά, ή σε DVD/stream
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.612
Μηνύματα
2.867.946
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top