BEST BUY DVD/DIVX PLAYER

Reaction score
49
Απάντηση: Re: BEST BUY DVD/DIVX PLAYER

το θεμα δεν ειναι η τιμη... γιατι παιρνεις κατι με 39 ευρω και απλα δε παιζει...
Δοκιμασα το πρωτο... προβληματα με μεγαλα ονοματα και folders και mp3... δοκιμασα το δευτερο... προβληματα με μεγαλα ονοματα καμια υποστηριξη folders και ανοικτων cd/dvd (πρεπει να ειναι closed) και οσα επαιζε με αρκετα καπριτσια, οπως, διακοπες, πηδηματα, κακιστη εικονα, προβληματα ηχου απο την HDMI... γενικα με 80ευρω... πηρα 2 πραγματα για πεταμα...
σε αυτη τη τιμη λοιπον (γιατι το 40 ειναι ενα ουτοπικο ποσο που δε παιζουν τιποτα)...
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?10853
και αν δε θελεις usb... τo toshiba sd470 κανει τα παντα, οπως και να τα ριξεις σε ενα DVD, ακομη και αν δε το κλεισεις, ή του φτιαξεις 200 sesions...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770098

και αν μου πεις ναι, αλλα δεν εχει usb... η απαντηση ειναι...
γιατι τα παραπανω που εχουν δουλευει???? :crazy_1:

Και εκτόξευσες την τιμή στα διπλάσια χρήματα!!!!
Και δεν ξέρουμε αν παίζουν Ελληνικούς υπότιτλους στα avi.....
Τα έχεις αγοράσει αυτά τα δύο ή υποθέτεις ότι είναι καλύτερα???

Έλεος δηλαδή και είναι και προτεινόμενα!!!

Τελικά ίσως δε θα έπρεπε να προτείνεις εξ αρχής τίποτα μιας και δεν είχες και πολύ ιδέα από το αντικείμενο τελικά...

Reaction score
5

Και εκτόξευσες την τιμή στα διπλάσια χρήματα!!!!
Και δεν ξέρουμε αν παίζουν Ελληνικούς υπότιτλους στα avi.....
Τα έχεις αγοράσει αυτά τα δύο ή υποθέτεις ότι είναι καλύτερα???

Έλεος δηλαδή και είναι και προτεινόμενα!!!

Τελικά ίσως δε θα έπρεπε να προτείνεις εξ αρχής τίποτα μιας και δεν είχες και πολύ ιδέα από το αντικείμενο τελικά...
1ον η τιμη ειναι καλυτερη απο τη δοκιμη των δυο παραπανω που τελικα δε παιζουν τιποτα (80ευρω) γιατι απλα παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!...
2ον παιζει υποτιτλους κανονικα το toshiba γιατι το εχω...
3ον αρα δεν υποθετω οπως φανταστικες...
4ον Ετσι το "ελεος" δε κολλαει γιατι ειναι δοκιμασμενο αυτο που προτεινω...
5ον Αρα εσυ δεν εχεις ιδεα για το αντικειμενο ωστε να πετας εξυπναδουλες...
6ον Οταν μια εξυπναδα τελικα δε μας καθετε λεγετε βλακεια... και
7ον Εσενα δυστυχως δε σου εκατσε...

Περαστικα και καλη προσπαθεια την επομενη φορα που θα προσπαθησεις να πεταξεις εξυπναδουλες...!

Αραγε υπαρχει καποιος να σου ριξει infraction που το ολο ποστ ηταν καθαρα ειρωνικο, και χωρις βαση και στοιχεια μιας και ουτε θα πετουσες λεφτα (οπως πεταξα εγω), ουτε και λανθασμενα εγραψα οτι προτεινα...? μπααααα...
Εξυπνακια! Αποτυχημενε εξυπνακια μαλιστα... (αντε ριξτε αλλο ενα infraction... με τετοιο επιπεδο αδιαφορω...)

PS. Ελεος... και εισαι και μιας ηλικιας...

Reaction score
5
Παρακαλώ τα 'αστεία' σχολιάκια να τελειώσουν εδώ. Επί του θέματος αν έχετε κάτι, ευχαρίστως.

Ευχαριστώ

Reaction score
49

1ον η τιμη ειναι καλυτερη απο τη δοκιμη των δυο παραπανω που τελικα δε παιζουν τιποτα (80ευρω) γιατι απλα παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!...
Για να μιλάς και να σχολιάζεις πρέπει πρώτα να ξέρεις να διαβάζεις.
Όλα τα παιδιά αναφέρονται σε DVDp πολύ χαμηλής τιμής με την δυνατότητα να παίζουν DiVX. Και οι προτάσεις τους παίζουν κάτω από τα 40€.
Οι προτάσεις πέφτουν στην κουβέντα με έναν σκοπό.
Να διαβάσει ο κόσμος και να επιλέξει 1 player.
Δεν διαβάζουμε πχ άποψη για 3-4 συσκευές για να πάμε να τις αγοράσουμε όλες.....Ευτυχώς οι περισσότεροι έχουμε μυαλό για να επιλέγουμε κάποιο (1) που να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μας. Κάποιοι άλλοι βέβαια όχι.
Ο μόνος που δικαιολογείται να αγοράσει περισσότερα είναι αυτός που ψάχνεται. Αυτό έκανε ο άνθρωπος και προσπάθησες να του την πέσεις....
Δεύτερο και σημαντικότατο.....
Μιλάμε για 2η ή 3η ή και 5η συσκευή σε ένα σπίτι....
Αν είναι η 5η συσκευή μας να έχει κόστος 80€ (και μάλιστα από internetομάγαζο) τότε κάτι δεν πάει καλά.....

2ον παιζει υποτιτλους κανονικα το toshiba γιατι το εχω...
3ον αρα δεν υποθετω οπως φανταστικες...

Εσύ ως "ειδικός" (ξέρω και ένα καλύτερο με τον Τοτό) δεν αναφέρεις πουθενά ότι το έχεις.......
Οπότε δεν κερδίζεις την εμπιστοσύνη αυτού που σε διαβάζει και συνεπώς η πρότασή σου πέφτει στο κενό...
Δε σε ενδιαφέρει?
Εμάς δε μας νοιάζει τι σε ενδιαφέρει και τι όχι.....
Αλλά από τη στιγμή που αρχίζεις τις εξυπναδούλες απέναντι σε κάποιον που έχει ολοκληρωμένη άποψη, έχει γράψει κατεβατά για να βοηθήσει όλους όσους τον διαβάζουν, οφείλεις τουλάχιστον στον εαυτό σου να είσαι αξιόπιστος και με ολοκληρωμένο κείμενο στην περίπτωση που προτείνεις κάτι.......

4ον Ετσι το "ελεος" δε κολλαει γιατι ειναι δοκιμασμενο αυτο που προτεινω...
5ον Αρα εσυ δεν εχεις ιδεα για το αντικειμενο ωστε να πετας εξυπναδουλες...
6ον Οταν μια εξυπναδα τελικα δε μας καθετε λεγετε βλακεια... και
7ον Εσενα δυστυχως δε σου εκατσε...
Δεν αναφέρεις πουθενά ότι είναι δοκιμασμένο.
Και απάντησα ακριβώς στο ίδιο ύφος με το δικό σου. Αυτό το δήθεν υφάκι που απαντούσες στον Soultanson. Ο οποίος και σοβαρά έγραφε και με επιχειρήματα.....Εσύ απλά, για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεις ότι δεν μπορείς να συζητήσεις πόσο μάλλον να μεταδόσεις κάτι (που νομίζεις ότι ξέρεις) σε άλλους συνομιλητές σου.....

Περαστικα και καλη προσπαθεια την επομενη φορα που θα προσπαθησεις να πεταξεις εξυπναδουλες...!
Εγώ δεν έριξα πουθενά εξυπναδούλες.
Απλά σε χειρίστηκα με τον ίδιο τρόπο όπως έκανες και εσύ.....
Και για να καταλάβεις πόσο λίγο ξέρεις να διαβάζεις και πόσο λίγο σκέφτεσαι όταν γράφεις, διάβασε στο παρακάτω quote και θα καταλάβεις....

Αραγε υπαρχει καποιος να σου ριξει infraction που το ολο ποστ ηταν καθαρα ειρωνικο, και χωρις βαση και στοιχεια μιας και ουτε θα πετουσες λεφτα (οπως πεταξα εγω), ουτε και λανθασμενα εγραψα οτι προτεινα...? μπααααα...
Εξυπνακια! Αποτυχημενε εξυπνακια μαλιστα... (αντε ριξτε αλλο ενα infraction... με τετοιο επιπεδο αδιαφορω...)
Τσίμπησε από εμένα (τουλάχιστον) ένα infraction μόνο και μόνο για να καταλάβεις ότι η μαγκιά δεν εύκολη υπόθεση. Και πρέπει να συνοδεύεται και από άλλα. Και εσύ δεν τα διαθέτεις.
Είσαι τσάμπα μάγκας όταν την πέφτεις σε κάποιον άνθρωπο (βλ. Soultanson) και με κραυγές προσπαθείς να υποβιβάσεις τη δουλειά του και τον κόπο του. Ενός ανθρώπου που προσπάθησε, χωρίς να χρωστάει σε κανέναν, να μεταφέρει τις εμπειρίες του.....

Να με ΒΑΝάρουν γιατί παλικάρι μου??.....
Ξέρεις Ελληνικά??
Ξέρεις να διαβάζεις??
Είσαι σίγουρος πως αυτά που γράφεις τα σκέφτεσαι πριν??
Βουτάς καθόλου τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις??
Για να καταλάβεις το επίπεδο που ρίχνεις την κουβέντα θα σου πω κάτι πολύ απλό.....
Οι δύο τελευταίες φράσεις του post μου
<< Έλεος δηλαδή και είναι και προτεινόμενα!!!

Τελικά ίσως δε θα έπρεπε να προτείνεις εξ αρχής τίποτα μιας και δεν είχες και πολύ ιδέα από το αντικείμενο τελικά...>>

είναι copy paste των δικών σου κειμένων παραπάνω.......
Μήπως θες και link ή πιστεύεις ότι (επιτέλους) θα καταφέρεις να τα βρεις???
Γιατί αν δεν μπορείς να σε βοηθήσουμε......

Επομένως, με την αναφορά σου σε infraction, μας ζητάς ουσιαστικά να σου ρίξουμε infraction.....
Γιατί όχι???
Με γεια το infraction σου και εις ανώτερα βρε......

PS. Ελεος... και εισαι και μιας ηλικιας...
Δηλαδή εσύ είσαι 2 ή 3 ηλικιών??
Μου αρέσει το επίπεδο του (εε...χμμ...) διαλόγου σου...
Δηλαδή που ακριβώς κολλάει το σχόλιό σου αυτό??
Ααα ναι...Είναι πάλι μερικά από τα μισόλογά σου..

Reaction score
5

Για να μιλάς και να σχολιάζεις πρέπει πρώτα να ξέρεις να διαβάζεις.
Όλα τα παιδιά αναφέρονται σε DVDp πολύ χαμηλής τιμής με την δυνατότητα να παίζουν DiVX. Και οι προτάσεις τους παίζουν κάτω από τα 40€.
Ειρωνευεσαι οτι δε ξερω να διαβαζω? - infraction 1

...αφου δε παιζαν ομως!!! ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?????

Οι προτάσεις πέφτουν στην κουβέντα με έναν σκοπό.
Να διαβάσει ο κόσμος και να επιλέξει 1 player.
Δεν διαβάζουμε πχ άποψη για 3-4 συσκευές για να πάμε να τις αγοράσουμε όλες.....Ευτυχώς οι περισσότεροι έχουμε μυαλό για να επιλέγουμε κάποιο (1) που να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μας. Κάποιοι άλλοι βέβαια όχι.
To "καποιο" ομως πρεπει να παιζει εστω divx και mp3 που δεν εκαναν...
Το οτι δεν εχω μυαλο οπως λες... ειναι infraction 2... αλλα ξεχασα... εισαι mod και μπορεις να λες οτι θες... )(
Και για να σε βαλω στο γιατι πηρα 2... ηθελα ενα στην κρεβατοκαμαρα και ενα στο εξοχικο... το toshiba παιζει στο σαλονι... πειραζει που ηθελα 2 και πηρα 2? Να σε ρωταω ποτε θα παω για πιπι απο δω και περα για να με θεωρεις (ΧΑΧΑΧΑ) εσυ (ΧΑΧΑΧΑ) εξυπνο???

Μιλάμε για 2η ή 3η ή και 5η συσκευή σε ένα σπίτι....
Αν είναι η 5η συσκευή μας να έχει κόστος 80€ (και μάλιστα από internetομάγαζο) τότε κάτι δεν πάει καλά.....
Δε καταλαβες ακομη...? με 40 δε παιζει τιποτα... με 80 παιζει τα παντα...!
Δηλαδη προτιμας τα 40 και τιποτα... απο τα 80 και τα παντα?
Τωρα το καταλαβες ή κατι δε παει οντως καλα??? :crazy_1:

Εσύ ως "ειδικός" (ξέρω και ένα καλύτερο με τον Τοτό) δεν αναφέρεις πουθενά ότι το έχεις.......
Οπότε δεν κερδίζεις την εμπιστοσύνη αυτού που σε διαβάζει και συνεπώς η πρότασή σου πέφτει στο κενό...
Ειρωνια... infraction 3...
και εμενα γιατι να με πειραζει που πεφτει η προταση μου...? ας αγορασουν αυτο με τα 40 και καλη τους τυχη...! Ως ειδικος εσυ για πες μας τι εχει το toshiba... Γιατι εγω μιλησα με στοιχεια για τα αλλα δυο... ειδικε! )(

Δε σε ενδιαφέρει?
Εμάς δε μας νοιάζει τι σε ενδιαφέρει και τι όχι.....
Αλλά από τη στιγμή που αρχίζεις τις εξυπναδούλες απέναντι σε κάποιον που έχει ολοκληρωμένη άποψη, έχει γράψει κατεβατά για να βοηθήσει όλους όσους τον διαβάζουν, οφείλεις τουλάχιστον στον εαυτό σου να είσαι αξιόπιστος και με ολοκληρωμένο κείμενο στην περίπτωση που προτείνεις κάτι.......
ποια κατεβατα...? τα αχρηστα κατεβατα? αφου δε δουλευει τιποτα... και το παραδεχτικε οτι εχει προβληματα και με folders και με mp3+divx+jpg και με ονοματα και με tracks και και και... τι ψαχνεις μωρε... να βγεις απο πανω σε κατι που και δικιο εχω (αφου οντως δε δουλευουν) και δεν εχεις καμια σχεση με το αντικειμενο? (φαινεται αλλωστε)

Δεν αναφέρεις πουθενά ότι είναι δοκιμασμένο.
Ειναι δοκιμασμενο παγκοσμιως... σχετικε!
Απλα δε το προτεινα αρχικως αφου εχει διπλασια τιμη... ΑΛΛΑ ειπα τελικως (διαβασε παλι αν θες) αν ειναι να πεταει κανεις τα λεφτα του (40ευρω) καλυτερα να δινει τα διπλα και να ειναι 101% σιγουρος...

Και απάντησα ακριβώς στο ίδιο ύφος με το δικό σου. Αυτό το δήθεν υφάκι που απαντούσες στον Soultanson. Ο οποίος και σοβαρά έγραφε και με επιχειρήματα.....Εσύ απλά, για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεις ότι δεν μπορείς να συζητήσεις πόσο μάλλον να μεταδόσεις κάτι (που νομίζεις ότι ξέρεις) σε άλλους συνομιλητές σου.....
Αφου απαντησες με το ιδιο υφος και εγω πηρα infraction... αυτο μας κανει το infraction 4 για σενα...
To υφος μου ειχε αμεση σχεση με τις λαθος πληροφοριες και την επιμονη οτι ειναι τα καλυτερα player της αγορας για 40ευρω... ενω το δικο σου υφος ηταν και καλα για να με πικαρεις... γιατι μια φορα το toshiba παιζει τα παντα... παρτο και αν οχι, στο αγοραζω επιτοπου...
Ετσι εγω αν και με περιεργο υφος συνησφερω στην κουβεντα... ενω εσυ πεταξες σαβουρα και ειρωνια χωρις ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικο ενδιαφερον για την κουβεντα ή την αγορα... και αν αυτο με κανει 1 φορα λαθος... εσενα σε κανει 10... γιατι τουλαχιστο εγω ειχα σκοπο την αποτροπη αγορας... ενω εσυ μιλησες απλα για να μιλησεις... (Ελλας το μεγαλειο σου)

Εγώ δεν έριξα πουθενά εξυπναδούλες.
Απλά σε χειρίστηκα με τον ίδιο τρόπο όπως έκανες και εσύ.....
Και για να καταλάβεις πόσο λίγο ξέρεις να διαβάζεις και πόσο λίγο σκέφτεσαι όταν γράφεις, διάβασε στο παρακάτω quote και θα καταλάβεις....
Καταλαβα τις 2 παραπανω ειρωνιες. infraction 5, 6...
Εγω ξερω τι εγραψα και γιατι το εγραψα... εσυ το εκανες για να μου μπεις στη μυτη (τρομαρα σου)... αυτη ειναι η διαφορα μας... εγω εχω αποψη για ενα θεμα:αντιθετη... και εσυ εχεις προβλημα μαζι μου (χρονιο απο οτι βλεπω)...
Το ποιο απο τα δυο ειναι παιδιαστικο (οχι στο φορουμ με τα κολληταρια σου) αλλα στη ζωη (θυμασαι?)... το ξερεις πολυ καλα... εκτος και ποια... αν...

Τσίμπησε από εμένα (τουλάχιστον) ένα infraction μόνο και μόνο για να καταλάβεις ότι η μαγκιά δεν εύκολη υπόθεση. Και πρέπει να συνοδεύεται και από άλλα. Και εσύ δεν τα διαθέτεις.
Τι δε διαθετω...? προσβαλεις κιολας?... Infraction 7...
To τι θα τσιμπουσα ηταν αναμενομενο και το ειχα προβλεψει πριν απο σενα για σενα... γιατι αν ειχα να κανω με μαγκα ή αντρα θα εψαχνες αλλο τροπο να βρεις με τι συνοδευεται ο λογος μου... αλλα οπως ειπες... η μαγκια συνοδευεται απο αλλα... και εσυ ουτε να φανταστεις μπορεις το ποια ειναι...

Είσαι τσάμπα μάγκας όταν την πέφτεις σε κάποιον άνθρωπο (βλ. Soultanson) και με κραυγές προσπαθείς να υποβιβάσεις τη δουλειά του και τον κόπο του. Ενός ανθρώπου που προσπάθησε, χωρίς να χρωστάει σε κανέναν, να μεταφέρει τις εμπειρίες του.....
Τσαμπα μαγκας? μιλα κοσμια... Ιnfraction 8...
Δεν την επεσα... διαφωνω... αν μετα απο ολα τα παραπανω δε το εχεις καταλαβει... τσκ τσκ...

Να με ΒΑΝάρουν γιατί παλικάρι μου??.....
Ξέρεις Ελληνικά??
Ξέρεις να διαβάζεις??
Είσαι σίγουρος πως αυτά που γράφεις τα σκέφτεσαι πριν??
Βουτάς καθόλου τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις??
Για να καταλάβεις το επίπεδο που ρίχνεις την κουβέντα θα σου πω κάτι πολύ απλό.....
Οι δύο τελευταίες φράσεις του post μου
<< Έλεος δηλαδή και είναι και προτεινόμενα!!!

Τελικά ίσως δε θα έπρεπε να προτείνεις εξ αρχής τίποτα μιας και δεν είχες και πολύ ιδέα από το αντικείμενο τελικά...>>

είναι copy paste των δικών σου κειμένων παραπάνω.......
Μήπως θες και link ή πιστεύεις ότι (επιτέλους) θα καταφέρεις να τα βρεις???
Γιατί αν δεν μπορείς να σε βοηθήσουμε......
Απανωτες ειρωνιες... Infraction 9...
Οταν τα παραπανω στεκουν για κατι που θα πω... να τα γραψεις γιατι θα ειναι αποψη... μεχρι τοτε ριχνεις το επιπεδο με παιδιαστικες αντιγραφες μονο και μονο για να κανεις εντυπωσεις και να με προκαλεσεις... το θεμα ειναι ομως οτι τσιμπησα οχι για να σε κανω να χαρεις... αλλα για να δειξω ποσο λιγος εισαι που χρησιμοποιεις και καλα τα λογια μου αλλα χωρις να στεκουν προς τα εμενα και τις προτασεις μου μονο και μονο για να δειξεις κατι... ελα τωρα... ξεκατινιαστηκες ενα πραμα... ακομη να το καταλαβεις... μαγκα!!!

Α! Για το αλλο... φυσικα δε θα σε μπαναρουν... αφου εισαι αστειος!!!

Επομένως, με την αναφορά σου σε infraction, μας ζητάς ουσιαστικά να σου ρίξουμε infraction.....
Γιατί όχι???
Με γεια το infraction σου και εις ανώτερα βρε......
ΧΑ ΧΑ ΧΑ... γελασαμε εδω... ρε εισαι οντως αστειος!!!

Μου αρέσει το επίπεδο του (εε...χμμ...) διαλόγου σου...
Δηλαδή που ακριβώς κολλάει το σχόλιό σου αυτό??
Ααα ναι...Είναι πάλι μερικά από τα μισόλογά σου..
Αν θελεις ολοκληρωμενα λογια... περνα απο το σπιτι μου... σε περιμενω με martini και ολοκληρολογα! Αλλα ειπαμε... η μαγκια σου αρχιζει και τελειωνει με ενα infraction πισω απο ενα πληκτρολογιο... ισως εισαι εγκλωβισμενος στην ιντερνετοζωουλα σου... οποτε θα συνεχισεις (προφανως) με το ιδιο βιολι... δε ξερω... θα μαθω συντομα!

ΥΓ. Ο mod ειπε πριν γραψεις να σταματησουν τα αστεια σχολιακια και δε το κανεις... infraction 10...

HV

Reaction score
0
Ρε μην σας πλακωσω coolarete ! Οπως λενε και στο Highlander THERE CAN BE ONLY one...Και ο ONE που παιρνει infractions εδω μεσα ειμαι ΕΓΩ ! :)

Reaction score
802
παντως ενα hyundai 320u (νομιζω ετσι λεγεται), επαιζε κανονικα υποτιτλους και εκανε 40ε.Ειχε και usb

Reaction score
5
Τώρα, τι να σας πω...μέχρι και ο HV κάνει πλάκα με την κατάσταση! :crazy_2: :cool_4: "happy_1"

Ελπίζω να τελειώσουμε εδώ, και να μην αναγκαστώ να μεταφέρω κάποια μηνύματα στην Δίχως Θέμα...

Ευχαριστώ
Ακης

Reaction score
49
Απάντηση: BEST BUY DVD/DIVX PLAYER

Άκη, για μένα έχει λήξει.
Αυτά που όφειλα να πω τα είπα.....
Και δεν χρειάζεται να συνεχίσω όταν μιλάω σε τοίχο.....
Ευτυχώς τα γραπτά μένουν....

Reaction score
49

παντως ενα hyundai 320u (νομιζω ετσι λεγεται), επαιζε κανονικα υποτιτλους και εκανε 40ε.Ειχε και usb

Είναι το HYUNDAI HDV-320U και κοστίζει 39€ στα Multirama.
Παίζει κανονικότατα τα avi με Ελληνικούς υπότιτλους είτε από δισκάκι είτε από flash USB.
Έναν εξωτερικό σκληρό πάντως δεν το διάβασε (Seagate 500GB) αλλά θέλω να κάνω και κάποια ακόμα δοκιμή.
Το μηχανηματάκι είναι συμπαθητικό, μαύρο, σε slim γραμμή, με ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής (για τα χρήματά του) και βασικές ρυθμίσεις.
Μόνο HDMI δεν έχει αλλά έχει από όλες τις άλλες (component, composite, scartRGB, S-VHS, audio L & R, coaxial, αναλογικές 5.1)
Tίμιο μηχανάκι.

Reaction score
5

Τώρα, τι να σας πω...μέχρι και ο HV κάνει πλάκα με την κατάσταση! :crazy_2: :cool_4: "happy_1"

Ελπίζω να τελειώσουμε εδώ, και να μην αναγκαστώ να μεταφέρω κάποια μηνύματα στην Δίχως Θέμα...

Ευχαριστώ
Ακης
Ακη τελειωσε και απο μενα...

Αφου ως τοιχος δε ξερω να συζητω με το απεναντι ντουβαρι που ειχα να κανω μιας και μονο ηχω ηξερε να κανει και τιποτα παραπανω... Κακως αντεδρασα τελικα...

Οποτε το κοβω... :cool_4:

Reaction score
49
Απάντηση: BEST BUY DVD/DIVX PLAYER

Θα ήθελα εδώ, να ζητήσω συγνώμη στο μέλος Soultanson για μερικά off topic post που γράφτηκαν εδώ!!
Συνεχίστε την πολύ καλή προσπάθεια.
Ευχαριστώ! :happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: BEST BUY DVD/DIVX PLAYER

Θα ήθελα εδώ, να ζητήσω συγνώμη στο μέλος Soultanson για μερικά off topic post που γράφτηκαν εδώ!!
Συνεχίστε την πολύ καλή προσπάθεια.
Ευχαριστώ! :happy_4:
Ευχαριστώ φίλε Γιάννη για τα καλά σου λόγια. Σήμερα ανοίγοντας το thread μου δεν πίστευα στα μάτια μου ότι είχε γίνει αιτία μιας έντονης διαμάχης.
Παιδιά (Γιάννη και eNeRGy), συγνώμη για την έκφρασή μου, αλλά κάπως έτσι σας νοιώθω μιάς και είμαι περίπου 20 χρόνια μεγαλύτερός σας, ο χρόνος που δαπανήσατε στα αλλεπάλληλα post σας, σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερα από 39e, και θα παρακαλούσα τον συντονιστή να αλλάξει το τίτλο του thread από BEST BUY DVD/DIVX PLAYER σε LOW PRICE DVD/DIVX PLAYER για να σταματήσει να αποτελεί το μήλο της έριδας.
Φίλε eNeRGy, πουθενά δεν αμφισβήτησα ότι ο file manager είναι απλοϊκός και σίγουρα δεν ενδείκνυται για την διαχείρηση μεγάλου πλήθους αρχείων σε φακέλλους και υποφακέλλους και φυσικά η ποιότητα της εικόνας του δεν μπορεί να συγκριθεί με players πολλαπλάσιας τιμής.
Όταν όμως θες να δείς το επεισόδιο μιας σειράς ή μια ταινία β' επιλογής σε DivX από μιά απλή τηλεόραση που δεν έχει παρά μια scart ή composite(RCA) video είσοδο χρησιμοποιώντας, για ευκολία, ένα απλό USB stick και χωρίς την ανάγκη να κάψεις CD ή DVD νομίζω ότι το SchaubLorentz και ενδεχομένως και το Αdvent που έχεις να σε καλύπτει για το σκοπό αυτό.
Για κάτι πιό περίπλοκο και πιο απαιτητικό σε διαχείριση και σε ποιότητα για την ακριβή τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε το(-α) "αστέρι(-ια)" μας.
Όσο για την προβληματική αναπαραγωγή των Xvid/DivX που είπες ότι έχεις με τον εν λόγω player, εγώ δεν συνάντησα κανένα κώλλυμα σε κανένα από τα δύο SchaubLorentz που πήρα τα οποία έπαιξαν απροβλημάτιστα DivX/Xvid με ελληνικούς (λίγο μικρούς βέβαια και πλάγιους) εξωτερικούς (.srt) υπότιτλους από DVD/CD, USB stick, SD card αλλά και από USB ext 2,5" HD !!! (WD passport 160GB, WD elements 120GB).
Παίζοντας λίγο με τις ρυθμίσεις εικόνας (αλλά και του ήχου) πέτυχα να έχω ένα οπτικό αποτέλεσμα κάπως καλύτερο από αυτό των εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Επίσης παίζει και ταινίες που κατεβάζουμε με ενσωματωμένους υπότιτλους.

Φιλικά
Γιώργος:happy_4:

HV

Reaction score
0
Botom line αλλες απαιτησεις εχει ο καθενας μας....Για τον soultanson το Schaub Lorentz παρειχε καλη εικονα και σωστους υποτιτλους μαζι με αρκετα εξτα χαρακτηριστικα...Για τον Energy η εικονα δεν ηταν ικανοποιητικη οπως δεν ηταν και οι υποτιτλοι..
Μην χαλιεσται για τοσο μικρα πραγματα.

Reaction score
0
Botom line αλλες απαιτησεις εχει ο καθενας μας....Για τον soultanson το Schaub Lorentz παρειχε καλη εικονα και σωστους υποτιτλους μαζι με αρκετα εξτα χαρακτηριστικα...Για τον Energy η εικονα δεν ηταν ικανοποιητικη οπως δεν ηταν και οι υποτιτλοι..
Μην χαλιεσται για τοσο μικρα πραγματα.
Μέτρια ποιότητα εικόνας, ικανοποιητική όμως για DivX από μέτρια TV.
Για καλή ποιότητα, για αυτά που έχω μπορώ να πώ μόνο, που είναι:
1) DVD/HD recorder SONY RDX-950(250GB) (DivX με ελληνικούς .srt υπότιτλους εξωτερικούς πολύ μικρούς, και εσωτερικούς)
2) PS3 (firmware 2.10, DivX μόνο με εσωτερικούς υπότιτλους)
3) Pioneer DV-400 (DivX με patch εξωτερικούς και κανονικά εσωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους).
Έχω και κάποια άλλα DVD/DivX players που όμως δεν παίζουν εξωτερικούς(.srt) για αυτό πριν ενάμιση μήνα άρχισα να ψάχνω για οικονομικό DVD/DivX με την δυνατότητα αυτή και μετά από αρκετό σερφάρισμα σε e-shops, sites κατασκευαστών, manuals και ιδίως forums κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει να δώσεις πολλά χρήματα για (ούτως ή άλλως) χαμηλής ποιότητας DivX ταινίες/σειρές για αυτό και επέλεξα το SchaubLorentz.

Reaction score
1
Όπως είπα ξανά το μηχανάκι είναι μία τίμια επιλογή που σου λύνει τα χέρια ιδίως εάν θες να παίξεις κάτι από USB, είτε mp3 είτε video. Μόνο σπαστικό αυτό το ZOYM που βγαίνει πάνω αριστερά κ δεν φεύγει μετά από κάποια ώρα, εάν βλέπεις σε ζουμ. Όσο για τους μικρούς υπότιτλους το μείον του μπορεί να αποδειχθεί κ + εάν συγκεντρωθείς στην ταινία κ ξεσκονίσεις τα αγγλικά σου κ όπου κολλάς βλέπεις τον υπότιτλο.

Τέλος μια ερωτησούλα: Ξέρει κανείς το site της schaub για να τσεκάρουμε για firmware updates?

Reaction score
0
Παιδια αναμεσα στο Schaub Lorentz με το HYUNDAI -320U ,
ποιες ειναι οι διαφορες τους ?
Υπερεχει καποιο εναντι του αλλου ?
Στο θεμα των υποτιτλων ποιο εχει τους μεγαλυτερους
και ευκρινεστερους ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508