- Reaction score
- 60.018
Απάντηση: Best love songs
Και γιά την ουσία των λόγων το δικό σου ρητό σημαίνει ΄΄Αν είναι να κάνεις κάτι κ α λ ό,μην το αφήνεις γι αύριο΄΄,διαφορετικά ''αν κάνεις σήμερα όλα όσα σκέπτεσαι σήμερα,ίσως αποβούν και μοιραία''.Ρητό ζωής αυτό...
Ό,τι καλό όμως είναι να κάνεις σήμερα,μην το μετανοιώνεις μέχρι...αύριο.:126:Πώς σου φαίνεται τούτο το ρητό;
"I saw that coming...Before she did it to me..." thank you very much for the vote of confidence dear moderatrice::142::
[reliops=DALIDA Darla dirladada 1][youtube]raF4VSQWuQ4[/youtube][/reliops]
Καλό το ρητό,αλλά...''όποιος βιάζεται σκοντάφτει''...Υποστηρίζω το ΄΄σπεύδε βραδέως΄΄ γιατί είναι δικαιότερο ως προς τα άμεσα λάθη της στιγμής.Ότι έχω να κάνω σήμερα δεν το κάνω αύριο γιατί το σήμερα είναι παρελθόν στο αύριο έτσι όπως καταλαβαίνεις το επόμενο τραγουδάκι θα σου αρέσει μιας και σου ταιριάζει γάντι και μιας και σήμερα δεν πρόκειται να είμαι αυτό που ήμουν χτες.....:109:
Θα είναι το τελευταίο γιατί αν το συνεχίσεις ξέρεις που θα βρεθούν και τα δύο post έτσι δεν είναι?
Απόλαυσέ το αλλά αν το κακό λήγει σε 3 τότε....ξέρεις....η πλακίτσα έχει και το ανάλογο θέμα της....
Your voice is good but you are not something special and your manners are 000000 you crazy and angry....girl...:109:
[YOUTUBE]I4pIRMWlXPw&feature=related[/YOUTUBE]
Και γιά την ουσία των λόγων το δικό σου ρητό σημαίνει ΄΄Αν είναι να κάνεις κάτι κ α λ ό,μην το αφήνεις γι αύριο΄΄,διαφορετικά ''αν κάνεις σήμερα όλα όσα σκέπτεσαι σήμερα,ίσως αποβούν και μοιραία''.Ρητό ζωής αυτό...
Ό,τι καλό όμως είναι να κάνεις σήμερα,μην το μετανοιώνεις μέχρι...αύριο.:126:Πώς σου φαίνεται τούτο το ρητό;
"I saw that coming...Before she did it to me..." thank you very much for the vote of confidence dear moderatrice::142::
[reliops=DALIDA Darla dirladada 1][youtube]raF4VSQWuQ4[/youtube][/reliops]