Best mpeg encoder ή μηπως ειμαι παλι σε λαθος κατηγορια???

exile

Videocameras
Reaction score
4.517
Anyway,nobody's perfect....I ask if anyone knows which is the best mpeg encoder making AVI'S files(uncompressed-fullframes) to DVD . :twisted:

Reaction score
0
Νομιζω πως πηρατε απαντησεις στο αλλο thread
http://www.avsite.gr/phpBB2/Lite/viewtopic.php?t=5395&highlight=.
Tι παει να πει ασυμπιεστο avi?Ασυμπιεστο σημαινει 70gb η μια ωρα video.To dv ειναι συμπιεσμενο απωλεστικα 1:5 αν εννοειτε αυτο.
Γινετε πιο συγκεκριμενος.

exile

Videocameras
Reaction score
4.517
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ,αλλα δεν μου λετε τιποτα καινουργιο.....
Οσο για τον Canopus ειναι μαλλον για ερασιτεχνες,οπως και το mainconcept και τοσα αλλα "καλουδια" που κυκλοφορουν ανα την υφηλιο.

:twisted:

Reaction score
6
Οσο για τον Canopus ειναι μαλλον για ερασιτεχνες...
:twisted:
Φιλε μου δεν ξερω πως εχεις βγαλει αυτο το συμπερασμα αλλα αν κοιταξεις και σε αλλα διεθνη φορουμ θα δεις πως πολλοι συμφωνουν πως το Canopus αλλα και το cce ειναι τα προγραμματα με τα καλυτερα αποτελεσματα.
Δεν θα τα ελεγα ερασιτεχνικα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν θέλεις μη ερασιτεχνική μετατροπή τότε αναγκαστικά πας σε hardware encoder που όμως είναι πανάκριβοι (τουλάχιστον αυτοί που σου δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα από τα 2 παραπάνω προγράμματα...)

exile

Videocameras
Reaction score
4.517
οκ,ας μην το παρατραβαμε αλλο,δεκτες οι αποψεις σας.Φιλε Γιωργο το εχω το tmpegenc,οπως και το cce 271,οπως και τον canopus.Δεν ειπα οτι το προαναφερθεν δεν αξιζει,απλως οτι σε σχεση με τον cce ειναι ελαφρως πιο κατω.Και ολα αυτα γιατι εχω παρα πολλες ταινιες vhs οι οποιες δεν προκειται ποτε να γινουν dvd απο τις εταιρειες.Α,μην το ξεχασω,εχω και το Scenarist Pro ... :twisted:
Δοκτωρ George,σκεφτομαι για Infocus x2,καλο τι λες;;Αλλαζω σπιτι οσονουπω και το σκεφτομαι....

Reaction score
53
...Και ολα αυτα γιατι εχω παρα πολλες ταινιες vhs οι οποιες δεν προκειται ποτε να γινουν dvd απο τις εταιρειες
.....Δοκτωρ George,σκεφτομαι για Infocus x2,καλο τι λες;;Αλλαζω σπιτι οσονουπω και το σκεφτομαι....
Αγαπητέ exile.
Αγόρασα πρόσφατα ενα DVDRecorder Sony -rdr-hx900, και μετατρέπω όλες τις ταινίες μου (από αναλογική κάμερα εγγραφές μου, γάμος, βαφτίσια, ταινίες παλιές) σε DVD γρήγορα, απλά και να σάω τα rh/mu. Κόστισε λίγο αλλά επειδή ο χρόνος μου είναι πολύτιμος, σταμάτησα πιά το χάσιμο χρόνου στο PC (γι'αυτά τα θέματα μόνο).
Γιά το θέμα του Projector επειδή είμαι πρόσφατος κι εγώ στο είδος δεν είμαι απόλυτα ειδικός.
Τα παιδιά στο forum Projectors είναι ειδικότεροι και πολύ καταρτισμένοι. :wink:
Εγώ με τον infocus 4805 έίμαι ικανοποιημένος σχετικά μέχρι τώρα. :!:

exile

Videocameras
Reaction score
4.517
Dear George,εγω εξακολουθω να ειμαι και θα παραμεινω πισας :) μεχρι τελικης πτωσεως!!!!!!!!!.Κοιταω και τα consumer αλλα δεν με ικανοποιουν απολυτα,εξαλλου μεχρι την ελευση των δυο αλλων forma ας παιζουμε λιγακι ακομη.... :D
Οσο για τον προβολεα ακομη δεν το ξερει το ετερον ημισυ χαχαχα,οποτε θα δω ....
Ασε που εφτιαξε ο κουμπαρος μου κατι ΗΧΕΙΑΚΙΑ γιατι πως να το κανουμε,ειμαστε ακομη των ιδιοκατασκευων για τον ηχο βεβαια...και multi-channel φυσικα ,τραγουδια
απο βινυλιο,cd ,κασσετες....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members