- Reaction score
- 13.434
Κι εδω θα ηθελα να αναφερθω στο φιλο ΠετερΜενι. Με τα μετρητικα του οργανα πιστευει οτι πηρε το απολυτο απο τς μετρησεις του καθε ηχειου, κι ετσι δυο διαφορετικα ηχεια που μετρανε ιδια δεν ακουγονται ιδια. Ετσι για να αποδειξουμε οτι δεν πεταμε κορωνες για τους ασχετους που διαβαζουν δεν αναφερεις αυτα τα ηχεια ποια ειναι? Γραψε μας και τις πληρης μετρησεις που εχεις κανει. Κατι μου λεει οτι θα εχεις σοβαροτατες ελλειψεις και μαλλον το ξερεις. Γιατι θα το ειχες ηδη κανει.
Είδες κάπου να έχω γράψει κάτι τέτοιο και δεν το είδα εγώ?
Λόγο των σοβαρών ελλείψεων που έχω αναζητώ κάποιες απαντήσεις.
Η ερώτηση που έθεσα λοιπόν είναι πάρα πολύ συγκεκριμένη, ποιο συγκεκριμένη δεν γίνεται, και περιμένω απάντηση.
Το θέμα είναι το αν και εφόσον οι μετρήσεις μας δίνουν τη πλήρη εικόνα μιας συσκευής ήχου.
Κάποιοι υποστήριξαν πως ναι τη δίνουν πλήρως.
Πάμε άλλη μία λοιπόν...
Ακόμα και ένας νεαρός με μικρή εμπειρία στα ηχοσυστήματα θα έχει προσέξει πως η λεπτομέρεια μιας συσκευής ήχου σε σχέση με μια άλλη διαφέρει από λίγο έως πολύ.
ΠΟΙΑ είναι λοιπόν αυτή η μέτρηση που μας δείχνει την λεπτομέρεια-ανάλυση μιας συσκευής ήχου με απόλυτα κριτήρια?
Η παγκόσμια κοινότητα του ήχου μέχρι σήμερα τέτοια απάντηση, από όσο γνωρίζω βέβαια, δεν έχει δώσει. Φάνηκε ότι κάποιοι συμπατριώτες μας το γνωρίζουν και αυτό ρώτησα.
Και για να βοηθήσω.
Οι μετρήσεις γίνονται με διαφορετικά μετρητικά και βέβαια διαφορετικά ενισχυτικά και καλώδια. Παίζουν όλα το ίδιο? Όχι βέβαια. Παρόλα αυτά οι μετρήσεις είναι ίδιες.
Αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο σε αυτό που ρώτησα περιμένω απάντηση.
Ξαναλέω πως ρωτάω για να καλύψω τα κενά μου.