Big Brother 2020

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Kανείς δεν βλέπει αλλά όλοι ξέρουν τι έχει γίνει.
Προσωπικά προσπερνώ τα ποστ στα σόσιαλ μήντια και παύω ν ακολουθώ αυτούς που τα ανεβάζουν.
Και η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση.
Πολύ θα μ άρεσε να μην υπάρχει τέτοιο thread στο avsite.gr.

Reaction score
783
είμαι σε θέση, λόγω επαγγέλματος, να γνωρίζω ότι αποσύρθηκαν πολλά διαφημιστικά budgets από τον ΣΚΑΙ, κυρίως από μεγαλοδιαφημιζόμενους πολυεθνικούς.
Ελπίζω αυτή η "ατυχία" να αποτελέσει την απαρχή για μια καλύτερη tv...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.348
Ναι μαλκισμένη....ο Αντώνης σου δεν είναι έτσι..

τα ίδια έλεγαν και οι μανάδες των φονιάδων της Τοπαλούδη

να χαίρεσαι το ζώο που έφτιαξες...
αλλά ακόμα δεν το έχεις καταλάβει....γιατί αν ένιωθες δεν θα σήκωνες τηλέφωνα για να τον υπερασπιστείς στα μιντια
αλλά θα είχες το κεφάλι κάτω και σιωπή

υπομονή να ξεκινήσει η Τατιάνα

C

chrispo

Guest
Ναι μαλκισμένη....ο Αντώνης σου δεν είναι έτσι..

τα ίδια έλεγαν και οι μανάδες των φονιάδων της Τοπαλούδη

να χαίρεσαι το ζώο που έφτιαξες...
αλλά ακόμα δεν το έχεις καταλάβει....γιατί αν ένιωθες δεν θα σήκωνες τηλέφωνα για να τον υπερασπιστείς στα μιντια
αλλά θα είχες το κεφάλι κάτω και σιωπή

C

chrispo

Guest
..δεν είναι άρθρο μου...:eek: ( πρόσεχε όμως τι έκταση και κοινωνικές προεκτάσεις , μπορεί να πάρει ένα τέτοιο θέμα)

jag

Reaction score
31.062
..δεν είναι άρθρο μου...:eek: ( πρόσεχε όμως τι έκταση , μπορεί να πάρει ένα τέτοιο θέμα)
Ναι οκ αλλα πρεπει να σταματησει αυτο με την κρητη. Εχει καταντησει γραφικο. Οσον αφορα αυτον τον βλακα πηγε να κανει τον μαγκα και την πατησε :gotcha: οξω τωρα.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
Τι κρίμα ρε Νταχ που μας χωρίζουν τόσα χλμ. απόστασης, αν μέναμε κοντά θα βρισκόμασταν από νωρίς να παρακολουθούμε παρέα τα αγαπημένα προγράμματα.
Θα ξεκινούσαμε με Τατιάνα, μετά my styles Rock και αργότερα big brother.
Οι μπίρες και οι πίτσες θκιέσμ...

daharis666

Moderator
Reaction score
83.348
Τι κρίμα ρε Νταχ που μας χωρίζουν τόσα χλμ. απόστασης, αν μέναμε κοντά θα βρισκόμασταν από νωρίς να παρακολουθούμε παρέα τα αγαπημένα προγράμματα.
Θα ξεκινούσαμε με Τατιάνα, μετά my styles Rock και αργότερα big brother.
Οι μπίρες και οι πίτσες θκιέσμ...
φιλαράκ...δεν με πρόλαβες στα καλά μου...
κάποτε...ειδικά φοιτητής μαζευόμασταν παρέα και βλέπαμε ότι σκουπίδι τρας τιβι υπήρχε..

ξεκινούσαμε από τοπικά σαλονικιώτικα και τελειώναμε με τα γνωστά αθηναικά
μιλάμε για σχεδόν κατουρμα από γέλια και ατάκες

το τελευταίο ριάλιτι που έκατσα να δω φανατικά ήταν το πριν λίγα χρόνια αναβίωση του survivor

έκτοτε δεν...

τώρα μου έσκασε αυτή η είδηση με τον παλικαρά και έκατσα να διαβάσω κάποια άρθρα και τα πήρα κράνα

τα θεωρώ πολύ ξεπερασμένα για να μου κεντρίσουν το ενδιαφέρον για να περάσει η ώρα
1000 φορές πορνχαμπ πριμιουμ με μινττζετ παρά 20 τεμπελχανάδες να ξάνουν τα μνια τους

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.340
...αποπατος λεγοταν παλια.🐒
οσοι δεν γνωριζουν τουλαχιστων μια κοπελα που να εχει πεσει θυμα (τουλαχιστων) αποπειρας, δε το συζητω καν για βια, θα αντιλαμβανονταν για τι σκ@τοκοσμο μιλαμε - και ποσο μαλλον τι πρωτυπα προβαλει η τιβι.
η τιβι σκοτωνει στα 2 μετρα και τα σοσιαλ μιντια εξεπαφης.

Last edited:

Reaction score
3.167
Αντί να βάζουν αυτά τα σκουπίδια καλύτερα τα κανάλια μετά τις 12 να βάζουν εκπαιδευτικές τσοντιτσες,νομίζω επιτρέπεται. Και θα επιμορφωθουν λίγο οι νέοι και θα θυμηθούν τα περασμένα μεγαλεία οι γέροι. Τουλάχιστον θα είναι επαγγελματική δουλειά..Οχι προχειρατζες και δευτέρας διαλογής.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.348
Αντί να βάζουν αυτά τα σκουπίδια καλύτερα τα κανάλια μετά τις 12 να βάζουν εκπαιδευτικές τσοντιτσες,νομίζω επιτρέπεται. Και θα επιμορφωθουν λίγο οι νέοι και θα θυμηθούν τα περασμένα μεγαλεία οι γέροι. Τουλάχιστον θα είναι επαγγελματική δουλειά..Οχι προχειρατζες και δευτέρας διαλογής.
Α να γεια σου
εκείνη την Εμμανουέλα με το τηλεκοντρόλ και τα διαστημικά αλουμινόχαρτα του σεχ να ξαναβάλουν :party: :cry:

Reaction score
3.167
Α να γεια σου
εκείνη την Εμμανουέλα με το τηλεκοντρόλ και τα διαστημικά αλουμινόχαρτα του σεχ να ξαναβάλουν :party: :cry:
Ή την cicciolina.
Στο κανάλι ΗΤΑ8,αυτός που είχε το κανάλι με την ψησταριά για όποιον Αθηναίο θυμάται...

daharis666

Moderator
Reaction score
83.348
Ή την cicciolina.
Στο κανάλι ΗΤΑ8,αυτός που είχε το κανάλι με την ψησταριά για όποιον Αθηναίο θυμάται...
α εσύ είσαι χρονοκατηγορία Αβγδ...την στήνατε στα ζαχαροπλαστεία τις κυριακές για να δείτε γάμπα :lol:

Reaction score
1.600
Δηλαδή, να πιστέψουμε ότι η εταιρεία παραγωγής ή το κανάλι (δεν γνωρίζω αν πρόκειται για εξωτερική παραγωγή) δεν είχαν ιδέα για το ψυχολογικό προφίλ του εν λόγω, και έπεσαν από τα σύννεφα.

Ή, μήπως, το συγκεκριμένο "κοκτέιλ" παικτών επιλέχτηκε τυχαία, και το κανάλι δεν είχε ιδέα τι επρόκειτο να επακολουθήσει;

Καλός παπάρας ο εν λόγω, αλλά βλέπω να τη βγάζει καθαρή το σκουπιδοκάναλο, χρησιμοποιώντας τον ως αποδιοπομπαίο τράγο.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.340
αλλος εχει το ονομα (ουρανιο τοξο αθλιοτητας) και αλλος τη χαρη..λολ 🐒
... συμφωνω να μην ανοιχτει θεμα, για να μπορουμε να γραφουμε για την αθλιοτητα της τιβι σε κοινωνικο επιπεδο και κατω απο το πρισμα του "τρας τιβι". Ειναι σαν να επικροτουμε την εκουσια εν προκειμενο ξεφτιλα .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster