BIOS κάρτα γραφικών

Reaction score
16
Απάντηση: BIOS κάρτα γραφικών

Μετά από αυτό, οι ελπίδες να δουλέψει ξανά η κάρτα είναι εξαιρετικά μειωμένες.

Μέχρι μηδαμινές
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2

Reaction score
8

δυστυχώς αυτή η κάρτα πήγε άκλαυτη,δε μπόρεσα να κάνω κάτι ,η μπορεί και να μη τα κατάφερα να το κάνω σωστά..τέσ πα. ας μου προτείνει κάποιος μια καλή κάρτα γύρο στα 250 -300 e ,την οποια την θέλω μονο για ταινίες και να καλύπτει και 3d .δε θέλω να ξαναπάρω ATI πρώτη φορα πήρα και μου βγήκε προβληματική,μονο nvidia.οποιος έχει να μου προτείνει κάτι ας μου πει.ευχάριστω όλα τα παιδιά για την βοήθεια.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.222
Γιατί τόσα πολλά χρήματα αν είναι μόνο για ταινίες;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.469

Reaction score
8

θα ήθελα κάτι τελευταίο να ρωτήσω πριν προβώ σε αγορά ,επειδή τα βλέπω όλα σε προβολέα και συγκεκριμένα στον benq w1070 και δυστυχώς υπάρχει ένα θέμα με το κρασάρισμα που κάνει(frame interpolation) ,θα μπορούσα με αυτές τις κάρτες που μου προτείνεις να το εξαλείψω ,η να πάρο μια καλύτερη,η το ίδιο θα κάνει?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.469

Αν δεν κάνω λάθος, και μια καλύτερη να πάρεις, δεν θα δεις διαφορά.

Reaction score
8

προφανώς έχει να κάνει με πρόγραμμα ποιο πολύ και όχι με hardware.απλά επειδή μιας και θα αλλάξω κάρτα επειδή όλες τις ταινίες τις έβλεπα από το med αλλα το κρασάρισμα δε το γλίτωσα ,έλεγα mimpos κάνω κάτι καλο και πάρω και βλέπω και από to pc λίγο καλύτερα.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

δυστυχώς αυτή η κάρτα πήγε άκλαυτη,δε μπόρεσα να κάνω κάτι ,η μπορεί και να μη τα κατάφερα να το κάνω σωστά..τέσ πα. ας μου προτείνει κάποιος μια καλή κάρτα γύρο στα 250 -300 e ,την οποια την θέλω μονο για ταινίες και να καλύπτει και 3d .δε θέλω να ξαναπάρω ATI πρώτη φορα πήρα και μου βγήκε προβληματική,μονο nvidia.οποιος έχει να μου προτείνει κάτι ας μου πει.ευχάριστω όλα τα παιδιά για την βοήθεια.
Προφανώς δεν ήταν προβληματική η κάρτα αλλά ο τρόπος χειρισμού της, καθώς -καλώς ή κακώς- τα ηλεκτρονικά των υπολογιστών εξακολουθούν να είναι ESD sensitive, αν και όχι τόσο όσο πριν 25 χρόνια. Ο σωστός τρόπος για να πιάνουμε με γυμνά χέρια τέτοιες κάρτες αναφέρεται εδώ.

(Δηλαδή, όποια κάρτα και να πάρεις, αν δεν την πιάσεις σωστά για να την τοποθετήσεις, ενδέχεται και πάλι να της προκαλέσεις βλάβη).

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Re: Απάντηση: BIOS κάρτα γραφικών

θα ήθελα κάτι τελευταίο να ρωτήσω πριν προβώ σε αγορά ,επειδή τα βλέπω όλα σε προβολέα και συγκεκριμένα στον benq w1070 και δυστυχώς υπάρχει ένα θέμα με το κρασάρισμα που κάνει(frame interpolation) ,θα μπορούσα με αυτές τις κάρτες που μου προτείνεις να το εξαλείψω ,η να πάρο μια καλύτερη,η το ίδιο θα κάνει?
Μόλις παρουσιάστηκε η nVidia GTX 760, λογικά μέσα στη βδομάδα θα είναι διαθέσιμη, αν βιάζεσαι πολύ πάρε μια nVidia GTX 660.
Και οι δυο μπορούν να παίξουν άνετα με madvr και SVP δίνοντας πολύ μεγάλη βελτίωση στην κίνηση.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Απάντηση: BIOS κάρτα γραφικών

Μόλις παρουσιάστηκε η nVidia GTX 760, λογικά μέσα στη βδομάδα θα είναι διαθέσιμη, αν βιάζεσαι πολύ πάρε μια nVidia GTX 660.
Και οι δυο μπορούν να παίξουν άνετα με madvr και SVP δίνοντας πολύ μεγάλη βελτίωση στην κίνηση.
βλεπω εδω http://www.iibuy.com.au/-nvidia-geforce-gtx-660_c5871 ειναι μια απον αυτεσ να υποθεσω..
την καινου ργια gtx 760 einai που εχει το plaisio?http://www.plaisio.gr/ypologistes-a...fikwn.htm?CHIPSET=nVidia&CHIPSET_TYPE=GTX 760

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@