bioshock

Reaction score
10
petesoulis και το Gears ειναι φοβερο. Μονο που αυξανουν καθημερινα τα lobby στο live αυτο κατι δειχνει.Και το single player ειναι ομως πολυ καλο!

Reaction score
7
Θα αναφερθώ στο single-player κομμάτι του Gears (ελέω Hammer of Ban :mad_3: ).
Καλό είναι, λοιπόν, αλλά όχι κάτι το καινούργιο, πέρα από τα εντυπωσιακά γραφικά. Και το πιο εκνευριστικό απ' όλα, είναι το χαρακτηριστικό των περισσότερων FPS, που μάλιστα εν προκειμένω εφαρμόζεται σε υπερθετικό βαθμό: η αυστηρά μία και συγκεκριμένη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις για να προχωρήσεις στο παιχνίδι. Μπλιαχ! Ας βάζανε τον παίκτη σε ράγες καλύτερα!

Ευτυχώς, από εδώ ανακάλυψα το gamerankings.com, και αποκαταστάθηκε η ηρεμία μου, γιατί διάβαζα τα ratings του gamespot.com και φρίκαρα! Ακου 9 το Bioshock και 9.6 το Gears!

Reaction score
10
Να προσθεσω οτι το παιχνιδι σε ΟΛΑ τα site εχει παρει τις υψηλοτερες βαθμολογιες ever , πανω απο half life κτλ.

Reaction score
0
εχει παρει τις υψηλοτερες βαθμολογιες ever , πανω απο half life
....παιδια αυτο μπορει να θεωρηθει και βλασφημία :happy_9:

Reaction score
0
...αμα σε περιλαβω με τον λοστο ...:happy_5:

Για να επανελθουμε στο θεμα μας -Bioshock- ποτε βγαινει για pc ?
Aυριο λεω να παω για αναβαθμιση καρτας γραφικων. :happy_9:

Reaction score
0
..χμ...μηπως να μην επαιρνα καρτα ...αλλα να εκανα ολικη αναβαθμιση ...??
..χμ...καταραμενες απαιτησεις !!!

Τεσπα...κανενα αλλο σχολιο απο το Bioshock ?
Gameplay,γραφικα ,ηχος ,βαθμος δυσκολιας , κτλπ.

Reaction score
7
Τι άλλο σχόλιο; Οταν ένα παιχνίδι σαρώνει τις βαθμολογίες σε όλα τα gaming sites δε μένουν πολλά να ειπωθούν.

Το Bioshock είναι πληρέστατο απ'όλες τις πλευρές. Οχι μόνο δεν υστερεί πουθενά, αλλά θέτει νέα standards σε όλους τους τομείς.

Γραφικά: Τι να πεις για τις υφές; Για το νερό; Για τις φωτιές; Απίστευτη δουλειά σε όλα. Το κορυφαίο όμως είναι ο φωτισμός και οι σκιές. Real-time αλλαγή σκιών σε ό,τι κινείται. Jaw-dropping...
Ηχος: Είπαμε, παίξτο σε 5.1 και πάρε pumpers για τα τσισάκια. Τεράστια ποικιλία ambient ήχων, με αποκορύφωμα τους μονολόγους των splicers (οι... κακοί) όταν σε πλησιάζουν.
Gameplay: Το σενάριο είναι πολύ καλό, έχει μάλιστα και μια μεγάλη ανατροπή στην πορεία του παιχνιδιού. Υπάρχουν μερικά puzzles αλλά όχι σε σημείο να γίνονται κουραστικά.
Οσο για τα όπλα, αν και το πρώτο upgrade "Telekinesis" δεν αποτελεί καινοτομία (όσοι έχουν παίξει το Half Life 2 θυμούνται το Gravity gun), υπάρχουν καμμιά δεκαριά ακόμα plasmids για άλλα κόλπα. Επιπλέον υπάρχουν 50 διαφορετικά tonics που ενισχύουν διάφορα χαρακτηριστικά του ήρωα. Το σημείο κλειδί όμως είναι ότι δεν μπορείς να τα κατέχεις όλα ταυτόχρονα. Ετσι, προκύπτουν άπειροι συνδυασμοί customization του παίχτη. Επιπλέον, απ'ότι διάβασα στο gamespot.com, υπάρχουν τουλάχιστον 3 παραλλαγές τέλους του παιχνιδιού, ανάλογα κάποιων επιλογών που κάνεις κατά τη διάρκειά του. Ενδιαφέρον... Σύντομα θα μάθω τον έναν, και μετά σίγουρα θα μάθω και τους υπόλοιπους. Με λίγα λόγια, είναι από τα λίγα παιχνίδια που θέλω να το ξαναπαίξω στο καπάκι.
Βαθμός δυσκολίας: Το ξεκίνησα στο Medium, αλλά στην πορεία το έβαλα στο Easy. Oχι τόσο γιατί ήταν ακατόρθωτο (αν και οι Big Daddies είναι πολύ ammo- και health-consuming), αλλά περισσότερο γιατί αδημονούσα να μάθω γρήγορα τι γίνεται παρακάτω.

Reaction score
0
Τελικά το πήρα εχτές από ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ την Collectors 59.99€
Δεν το έβαλα ακόμα αλλά ελπίζω να είναι όπως λέτε......

Το Σαββάτο τα ξαναλέμε.....

Attachments

Reaction score
7
Μόλις το έπαιξα και το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο...Ότι πιο ατμοσφαιρικό έχω δεί εδώ και πολύ καιρό.Είναι με διαφορά καλύτερο από ότι game έχω παίξει τελευταία και πραγματικά σε κολλάει στον τοίχο...

Reaction score
0
Μόλις το έπαιξα και το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο...Ότι πιο ατμοσφαιρικό έχω δεί εδώ και πολύ καιρό.Είναι με διαφορά καλύτερο από ότι game έχω παίξει τελευταία και πραγματικά σε κολλάει στον τοίχο...
Απλώς ότι καλύτερο έχω παίξει μέχρι τώρα από την εποχή Half Life 2.
Απιστευτη ατμόσφαιρα. Αξίζει κάθε ευρώ...

Reaction score
0
Τελικά το πήρα εχτές από ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ την Collectors 59.99€
Δεν το έβαλα ακόμα αλλά ελπίζω να είναι όπως λέτε......

Το Σαββάτο τα ξαναλέμε.....
Φιλε Mazax ειχες πει Σαββατο και σημερα ειναι Δευτερα . :prof:

Κανονικα επρεπε να παρεις 59,99 καμψεις .:happy_8:

Απλώς ότι καλύτερο έχω παίξει μέχρι τώρα από την εποχή Half Life 2.
Απιστευτη ατμόσφαιρα. Αξίζει κάθε ευρώ...

Xτυπησες ....φλεβα.:cool_4:

...τελικα για παρτη του bioshock θα παρω ....καινουργιο pc.:mad_2:
:happy_9:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members