billpeppas
A/V Επαγγελματίας
- Reaction score
- 8.029
Ποιό μοντέλο ?
Ποιο μοντελο και που τη βρηκατε?Oled 77 ιντσων στα 2100 θεωρειται καλη προσφορα;
Δεν τις παρακολουθω αλλα μου εκανε εντυπωση η τιμη.
Ειναι φυσικο----πανελ 60ηζ-μικροτερος επεξεργαστης ο α7gen4/AI,3 hdmi 2.0 kai oxi2.1-oxi 4k/120hz-oxi VRR-500 Nits kai oxi 800Oled 77 ιντσων στα 2100 θεωρειται καλη προσφορα;
Δεν τις παρακολουθω αλλα μου εκανε εντυπωση η τιμη.
Οχι ειναι η πρωτη φορα---Περσι η Lg πουλησε 2 εκατ ολεντμονο ,λογου του κοστους των πανελ,--φετος με την σειρα Α--ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ να ξεπερασει τα 8 εκ qled πωλησεις περσινες της ΣαμσουγκΔεν εχω ιδεα απο χαρακτηριστικα απλα δεν ξερω αν εχει υπαρξει παλι τετοια τιμη για oled πανελ στις 77 ιντσες.
Τα πήρα από το Πλαίσιο στα 249€.Sony WH-1000XM4 Black Friday deal: Get our favorite headphones for $100 off
View attachment 230488
![]()
The Sony WH-1000XM4 are our favorite headphones — and they’re $100 off for Black Friday | CNN Underscored
The Sony WH-1000XM4 are the best over-ear headphones we've tested, and you can currently get them for a steep $100 off.us.cnn.com
skroutz
Όχι (ακόμα...). Είναι υπέροχο.Oneplus 8t 256 ψάχνουμε (εκτός αν πουλάει το 9 ο κροςφέιντερ)
Αλλη ειναι αυτη?LG Oled 55" 899€
![]()
LG OLED TV 55A16L 55" 4Κ Ultra HD | Plaisio
Αν αναζητάς μια πιο ανταγωνιστική τιμή για να γνωρίσεις τον κόσμο των 4K Smart OLED TVs, τα μοντέλα της σειράς Α1 είναι εδώ για να σου προσφέρουν ακριβώς αυτό που ψάχνεις, χωρίς συμβιβασμούς!www.plaisio.gr
Wow!Αλλη ειναι αυτη?
Τηλεοράσεις, Smartphones, Laptops, Tablets
Βρείτε Τηλεοράσεις, Smartphones, Laptops, Tablets και Οικιακές Συσκευές στις Χαμηλότερες Τιμές της Αγοράς!www.electroholic.gr
To 899 δεν παιζει για "προσφορα"Wow!
Και 1249€ η 65"!
Τηλεοράσεις, Smartphones, Laptops, Tablets
Βρείτε Τηλεοράσεις, Smartphones, Laptops, Tablets και Οικιακές Συσκευές στις Χαμηλότερες Τιμές της Αγοράς!www.electroholic.gr
(εκτός αν πουλάει το 9 ο κροςφέιντερ)