26 Νοεμβρίου 2016 #62 Y Yiannis_B Guest Zizik said: .......μπλα....μπλα, μπλα.... Τιμώρησέ μας. Click to expand... Όχι.
26 Νοεμβρίου 2016 #63 D Deleted member 23222 Guest Εγώ αν ήμουν κυβέρνηση, θα έβαζα έναν έφορο στη πόρτα. Αν έχεις λεφτά, ρίξε ένα δεκάρικο... Με απόδειξη βεβαίως!
Εγώ αν ήμουν κυβέρνηση, θα έβαζα έναν έφορο στη πόρτα. Αν έχεις λεφτά, ρίξε ένα δεκάρικο... Με απόδειξη βεβαίως!
26 Νοεμβρίου 2016 #64 PURETONE Ένα σκέτο "Π" Μηνύματα 3.428 Reaction score 4.017 marydaughter said: Εγώ αν ήμουν κυβέρνηση, θα έβαζα έναν έφορο στη πόρτα. Αν έχεις λεφτά, ρίξε ένα δεκάρικο... Με απόδειξη βεβαίως! Click to expand... Αρκετα δεν μας παιρνουν οι κυβερνησεις?
marydaughter said: Εγώ αν ήμουν κυβέρνηση, θα έβαζα έναν έφορο στη πόρτα. Αν έχεις λεφτά, ρίξε ένα δεκάρικο... Με απόδειξη βεβαίως! Click to expand... Αρκετα δεν μας παιρνουν οι κυβερνησεις?
26 Νοεμβρίου 2016 #65 Zizik Safety Last Super Moderator Μηνύματα 43.515 Reaction score 78.537 Το κλειδώνω, ραντεβού σ' έναν χρόνο με τα ίδια ακριβώς σχόλια...