Black Friday

Reaction score
379
εδω στην ελλαδα οπως σε ολα τα αλλα πραγματα ολα γινονται για την αρπαχτη και την απατεωνια. Η black friday στο εξωτερικο εχει να κανει με αλλο πραγμα. εδω ειτε ανεβαζουν τισ τιμες καμια 10ρια μερες πριν και μετα τισ ριχνουνε στοιιδο πσοσοστο που τις ανεβασαν ειτε βλεπε mediamarkt κανουν την εκπτωση που θα κανανε αν τους πληρωνες μετριτης οπιαδοιποτε αλλη περιοδο του χρονου και σου λεει black friday. το 5,10,20% δεν ειναι black friday. !!!!!

ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!

View attachment 83992
Μην συγκρίνεις τιμές μαγαζιών που κάνουν παράλληλες εισαγωγές με αυτών που αγοράζουν από τα επίσημα κανάλια και πληρώνουν και το ΦΠΑ.

Reaction score
1.438
Μην συγκρίνεις τιμές μαγαζιών που κάνουν παράλληλες εισαγωγές με αυτών που αγοράζουν από τα επίσημα κανάλια και πληρώνουν και το ΦΠΑ.
Εγώ συγκρίνω τιμές άγορας....άλλωστε και έτσι να είναι άλλες ποσότητες και άλλες τιμές πετυχαίνει το μικρομαγαζο και άλλες ποσότητες και τιμές πετυχαίνει ο κολοσσός dixon....οπότε μη μου λες για παραεισαγωγες και ΦΠΑ...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.894
γιατί τα μαγαζιά που κάνουν παράλληλες εισαγωγές δεν πληρώνουν φπα όταν το πουλάνε ?

Reaction score
379

daharis666

Moderator
Reaction score
83.894
Τα περισσότερα δεν πληρώνουν δασμούς τελωνείου και το ΦΠΑ που λαμβάνουν από τον καταναλωτή δεν το αποδίδουν.

http://www.kathimerini.gr/930137/ar...a-me-thn-antistrofh-fpa-se-kinhta-kai-tablets
Για απατεώνες μιλάς...πάντα υπάρχουν και παντού...με και χωρίς ΦΠΑ
θέμα του κράτους να το λύσει...αν θέλει

απλά έτσι όπως παρουσιάστηκε η άποψη...παρουσιαζόταν λες και όσοι κάνουν μεμονωμένες εισαγωγές παρακάμπτοντας τον εδ΄ψ μεσάζοντα(γιατί επίσημοι αντιπρόσωποι δεν υφίσταται πλέον ως έννοια) είναι όλοι εν δυνάμει απατεώνες;)
[DOUBLEPOST=1511529240][/DOUBLEPOST]και μετά κοροϊδεύουμε εκείνους που περιμένουν το Άγιο Φως :roflmao::roflmao:

εύχομαι να μη ζήσουμε τέτοιες στιγμές στην Ελλάδα:headbang:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.790
Γυμνόστηθες Femen διαδήλωσαν κατά της Black Friday

Μέλη της οργάνωσης «Femen» διαδήλωσαν γυμνόστηθες σε εμπορικό κέντρο στο Κίεβο. Παίρνοντας αφορμή από τον θεσμό της «Black Friday» που άρχισε να κάνει την εμφάνισή του και στην Ουκρανία, βρήκαν ευκαιρία να διαμαρτυρηθούν κατά του προέδρου της χώρας, Πέτρο Ποροσένκο . . .

Секстремистка Femen устроила Черную пятницу в магазине Рошен

http://www.enikos.gr/international/...-diadilosan-kata-tis-black-friday-photo-video

melina

Cargo 200
Reaction score
45.800
εγώ πάντως το 30% στο adidas.gr, ακόμα και στα outlet προιόντα με μειωμένη τιμή, πολύ το χάρηκα και με την ευκολία της αγοράς από το σπίτι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.910
Βολτάρω στα εμπορικά καταστήματα σε σχεδόν καθημερινή βάση. Φέτος, η Black Friday ήταν πιο οργανωμένη και δεν ήταν μονοπώλιο μόνο των μεγάλων αλυσίδων.
Το παράπονο πολλών είναι ότι οι προσφορές στα δημοφιλή προϊόντα δεν είναι στα ίδια επίπεδα με τις ΗΠΑ. Είναι αστείο να συγκρίνουμε την αγορά των ΗΠΑ με αυτή της Ελλάδας. Ο καταναλωτισμός εκεί είναι σε υψηλά επίπεδα όλο τον χρόνο και στις εκπτωτικές περιόδους υπάρχει δυνατότητα μεγάλων μειώσεων για διαφήμιση και είσπραξη μετρητού, απαραίτητου για τη νέα σεζόν.
Στην Ελλάδα της κρίσης, τα περισσότερα (νόμιμα) καταστήματα φυτοζωούν και περιμένουν να ρεφάρουν στις εκπτώσεις. Αν βάλουν τιμές -70% θα τα κλείσουν.

Reaction score
782
εγώ πάντως το 30% στο adidas.gr, ακόμα και στα outlet προιόντα με μειωμένη τιμή, πολύ το χάρηκα και με την ευκολία της αγοράς από το σπίτι.
Έχω παραγγείλει και εγώ το site της Adidas και πράγματι είναι άψογοι σε όλα τους. Η προσφορά -30% ισχύει μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα (24.11.17 23:59).

daharis666

Moderator
Reaction score
83.894
Ποιός στο είπε?
Το γνωρίζεις και εσύ ότι κάποτε όταν έπαιρνες μια αντιπροσωπία( έφτυνες αίμα και αναλόγως πόσο τα έσκαγες,τι ανάγκες είχε η εταιρία κλπ) γινόσουν είτε εμπορικός αντιπρόσωπος είτε ,πιο συνηθισμένα,αποκλειστικός διανομέας της χώρας,με οργανωμένο πελατολόγιο-δίκτυο καταστημάτων πώλησης και είχες και προστασία από την μητρική εταιρία σε περιπτώσεις παραεισαγωγής.
Γιατί κάποτε το εμπόριο είχε ιδιαιτερότητες από χώρα σε χώρα και υπήρχε ανάγκη διαφορετικής εμπορικής προσέγγισης στην καθεμία

πλέον αυτό δεν ισχύει...ιντερνετ-κλικ-σπίτι σου...ομοιοποιημένη-παγκοσμιοποιημένη αγορά..με μόνο σκοπό να επιτευχθεί η πώληση

θυμάμαι πριν 9 χρόνια όταν πρωτοάνοιξα και έψαχνα να βρω επώνυμες εταιρίες πληροφορικής από το εξωτερικό(HP,Acer,logitech,microsoft κλπ)
και ήθελα να είμαι ανταγωνιστικός με το eshop, οι εταιρίες με παρέπεμπαν στην oktabit,Quest,Μακεδονικά περιφερειακά κλπ λέγοντας ότι είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των εταιριών-προιόντων τους στην Ελλάδα και θα έπρεπε να κάνω ντιλ με αυτές...

τους εξηγούσα την κατάσταση και την πολιτική των τιμών τους.... οι οποίες η ''χονδρική'' που μου πουλούσαν ήταν πολύ πιο υψηλή από τον μέσω όρο και το πως ήταν δυνατών να υπάρχουν τέτοιες διαφορές στις τιμές(ΠΡΟΣΟΧΗ: ανεξαρτήτου ποσότητας...οι τιμές δεν άλλαζαν) εφόσον δεν εισάγωνται(έτσι έλεγαν) από αλλού

και όταν τους έλεγα μα πως περιμένετε να είμαι ανταγωνιστικός με τέτοιες τιμές και να πουλάω τα προιόντα σας...
μου έλεγαν ότι τόσο πουλάνε σε όλους και αν μου αρέσει, με ένα τουπέ από εδώ μέχρι το Καστελόριζο

οι εποχές αλλάξανε :fuckyou:και πλέον οι ''αντιπροσωπίες'' περιορίζονται πιο πολύ στην ευθύνη του service εντός εγγυήσεως και κάποιας διανομής...ρόλος συμβολικός σε σχέση με αυτό που είχαν κάποτε και κάποιες καλά να πάθουν μη σου πω
μασάλι:offtopic:

θυμάμαι σε μία από αυτές που ανέφερα το 09 όταν ανοίξαμε...είχα πάει με τον συχωρεμένο τον συνέταιρο μου κάπου έξω στη Σαλόνικα με δανεική CLK 8-) για να το παίξουμε σοβαροί και 10000 στην τσέπη να κάνουμε ντιλ και αγορές...ο security μας έλεγε ότι έπρεπε να κλείσουμε ραντεβού και τελικά με τα λίγα με τα πολλά μας δέχτηκαν μετά από 30 λεπτά >:( και καθώς τα λέγαμε... τους είπαμε για μια πρώτη αγορά συνεργασίας αυτής της τάξεως...θυμάμαι ο ένας γυαλισμένος χαμογέλασε και μας είπε ότι για τέτοια ποσά δεν ήταν ανάγκη να ερχόμασταν μέχρι εκεί...θα μπορούσαμε και απ'το τηλέφωνο>:(...συγχύστηκα τόσο πολύ που είπα πάμε να φύγουμε και άλλη φορά ούτε μέιλ να στείλετε(από την ώρα που δεν σέβονται τα λεφτά σου...από εδώ παν και άλλοι)...
η εταιρία έκλεισε μετά από χρόνια:fuckyou: και έτυχε τον γυαλισμένο να τον προσλάβει μια άλλη εταιρία(από Δήμαρχος..κλητήρας που λένε) και να τον έχουν για την Β.Ελλάδα πέρα δώθε...για κακή του τύχη πέρασε και από το μαγαζί μου με χαμόγελο...δεν με θυμήθηκε...εγώ όμως δεν τον ξέχασα:D και τον περιποιήθηκα :devilish: αναλόγως για μήνες...γιατί είμαι γκαμήλα σε αυτά:D
μόνο τα δείγματα που του έβαλα να μου κουβαλήσει γέμιζα 10 φορές το μαγαζί..(και δεν πήρα ποτέ τίποτα:D)

• Like
Reactions: PPG

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.230
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney