Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.790
- και απατεωνιάολα εισαγωμενα ειναι καλε......εμεις μονο λαδι εξαγουμε![]()

- και απατεωνιάολα εισαγωμενα ειναι καλε......εμεις μονο λαδι εξαγουμε![]()
Μην συγκρίνεις τιμές μαγαζιών που κάνουν παράλληλες εισαγωγές με αυτών που αγοράζουν από τα επίσημα κανάλια και πληρώνουν και το ΦΠΑ.εδω στην ελλαδα οπως σε ολα τα αλλα πραγματα ολα γινονται για την αρπαχτη και την απατεωνια. Η black friday στο εξωτερικο εχει να κανει με αλλο πραγμα. εδω ειτε ανεβαζουν τισ τιμες καμια 10ρια μερες πριν και μετα τισ ριχνουνε στοιιδο πσοσοστο που τις ανεβασαν ειτε βλεπε mediamarkt κανουν την εκπτωση που θα κανανε αν τους πληρωνες μετριτης οπιαδοιποτε αλλη περιοδο του χρονου και σου λεει black friday. το 5,10,20% δεν ειναι black friday. !!!!!
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!
View attachment 83992
Εγώ συγκρίνω τιμές άγορας....άλλωστε και έτσι να είναι άλλες ποσότητες και άλλες τιμές πετυχαίνει το μικρομαγαζο και άλλες ποσότητες και τιμές πετυχαίνει ο κολοσσός dixon....οπότε μη μου λες για παραεισαγωγες και ΦΠΑ...Μην συγκρίνεις τιμές μαγαζιών που κάνουν παράλληλες εισαγωγές με αυτών που αγοράζουν από τα επίσημα κανάλια και πληρώνουν και το ΦΠΑ.
γιατί τα μαγαζιά που κάνουν παράλληλες εισαγωγές δεν πληρώνουν φπα όταν το πουλάνε ?Μην συγκρίνεις τιμές μαγαζιών που κάνουν παράλληλες εισαγωγές με αυτών που αγοράζουν από τα επίσημα κανάλια και πληρώνουν και το ΦΠΑ.
Τα περισσότερα δεν πληρώνουν δασμούς τελωνείου και το ΦΠΑ που λαμβάνουν από τον καταναλωτή δεν το αποδίδουν.γιατί τα μαγαζιά που κάνουν παράλληλες εισαγωγές δεν πληρώνουν φπα όταν το πουλάνε ?
Για απατεώνες μιλάς...πάντα υπάρχουν και παντού...με και χωρίς ΦΠΑΤα περισσότερα δεν πληρώνουν δασμούς τελωνείου και το ΦΠΑ που λαμβάνουν από τον καταναλωτή δεν το αποδίδουν.
http://www.kathimerini.gr/930137/ar...a-me-thn-antistrofh-fpa-se-kinhta-kai-tablets
Έχω παραγγείλει και εγώ το site της Adidas και πράγματι είναι άψογοι σε όλα τους. Η προσφορά -30% ισχύει μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα (24.11.17 23:59).εγώ πάντως το 30% στο adidas.gr, ακόμα και στα outlet προιόντα με μειωμένη τιμή, πολύ το χάρηκα και με την ευκολία της αγοράς από το σπίτι.
Ποιός στο είπε?γιατί επίσημοι αντιπρόσωποι δεν υφίσταται πλέον ως έννοια
χαχαχαχαχαχαView attachment 83979 Τρεχατε....το media markt τρελαθηκε και ξεπουλαει.....50!!!!! ευρω κερδος!!! τα μαυρα τα μεσανυχτα!!!!!
Το γνωρίζεις και εσύ ότι κάποτε όταν έπαιρνες μια αντιπροσωπία( έφτυνες αίμα και αναλόγως πόσο τα έσκαγες,τι ανάγκες είχε η εταιρία κλπ) γινόσουν είτε εμπορικός αντιπρόσωπος είτε ,πιο συνηθισμένα,αποκλειστικός διανομέας της χώρας,με οργανωμένο πελατολόγιο-δίκτυο καταστημάτων πώλησης και είχες και προστασία από την μητρική εταιρία σε περιπτώσεις παραεισαγωγής.Ποιός στο είπε?