BLADE RUNNER (BLURAY)

Reaction score
59
BLADE RUNNER BLURAY

συμφωνα με την ανακοινωση του videosun θα κυκλοφορησει στην ελλαδα στις 29/11/2007 απο την AUDIO VISUAL σε διπλο bluray και με ελληνικους υποτιτλους :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :cool_4:

http://www.videosun.gr/dvd.asp?tab2=2

Reaction score
62
Λες να ξύπνησαν??????

Αν δεν δώ και το κουτί να λέει "Ο Λεπιδοτρέχτης" δεν θα το πιστέψω ότι ασχολήθηκε η AV!!!:happy_9:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: BLADE RUNNER (BLURAY)

Στο εξωφυλλο της ξενης εκδοσης αναφερεται για 5 dvd και στην ελληνικη για 2.

VG

Reaction score
0
Θα λειπουν τα 2 dvd με τον σκηνοθετη να λεει ποσο μαματη ταινια εκανε και το 1 dvd με την καθαρίστρια να ρεύεται επί ένα τρίωρο;

Reaction score
1
αντε να παιρνουν μπρος! η ταινια ειναι κλασικη, ευχομαι το transfer να ειναι ανταξιο της!

Reaction score
62
Όντως DVD είναι:mad_3: :mad_3: Είναι πολύ λαλάκες....Έχει προωθηθεί η παραγγελία μου, αλλά μόλις έρθει θα τους το στείλω πίσω πακέτο....:mad_2: :mad_2:

Reaction score
59
χτες εγραφε οτι ειναι σε bluray και μαλιστα στα specs του ηχου ελεγε dolby digital HD PLUS εκτος απο το απλο dd που διαθετει η εκδοση !!! . Μαλιστα διπλα στο cover ειχε και το λογοτυπο του bluray !!!!!

Reaction score
62
χτες εγραφε οτι ειναι σε bluray και μαλιστα στα specs του ηχου ελεγε dolby digital HD PLUS εκτος απο το απλο dd που διαθετει η εκδοση !!! . Μαλιστα διπλα στο cover ειχε και το λογοτυπο του bluray !!!!!
Σήμερα το άλλαξαν και το έχωσαν κάπου ανάμεσα στα DVD. Στην κεφαλίδα της κατηγορίας είναι πάλι το DRAKULA...:mad_3:

Reaction score
0
αυτό το ιντερνετομάγαζο είναι... ^#$#$%#@@#$#$&@%$%@%&%&#%#

από την αρχή τους τα είχα χώσει με mail για τις τρελές χρεώσεις!!!!!!!!!

μακριά!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Εγω παντως εκανα Pre-Order απο USA αυτην εδω την εκδοση

Τα λογια ειναι περιττα για την εκδοση και κυριως για την (αγαπημενη μου) ταινια....

Reaction score
0
Εγω παντως εκανα Pre-Order απο USA αυτην εδω την εκδοση

Τα λογια ειναι περιττα για την εκδοση και κυριως για την (αγαπημενη μου) ταινια....

:respect:

Εγώ παρήγγειλα την έκδοση με τα 5 BD (για την ακρίβεια είναι 4 BD και ένα DVD) άνευ βαλιτσακίου.

Δείτε εδώ μια αναλυτική περιγραφή και κριτική κάθε δίσκου :bravo:

Reaction score
0
Η τελική εκδοχή του Blade Runner είναι κάτι το ξεχωριστό από οποιαδήποτε άλλη που έχει κυκλοφορήσει κατά το παρελθόν τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο βίντεο.

Προσωπικά κάνει το ΑΡΙΣΤΑ που απέσπασε με ευκολία η πρώτη εκδοχή προ είκοσι και πλέον χρόνων, πολύ λίγο μπροστά σε αυτό το αριστουργηματικό αποτέλεσμα που είδα στο Final Cut.

Blu Ray ή όχι, πρέπει ο θεατής να παρακολουθήσει με πολύ προσοχή την ταινία που αποτελεί τον μπούσουλα για οποιαδήποτε ταινία φαντασίας έκτοτε. Και αυτό γιατί δύσκολα κανείς δεν θα διακρίνει σκηνές που έχει δει ξανά σε αναλόγου ύφους ταινίες.

Σε οτι αφορά σε εκείνους που πιστεύουν πάντως πως τα πάντα είναι θέμα μάρκετινγκ και πως αρκούσε απλά και μόνο η director's cut (που δεν είναι καλύτερη από την πρώτη και φυσικά ούτε από την τελευταία) αν ήθελε ο Scott να παρουσιάσει μια ακόμη εκδοχή του BR, μου αρκεί η απάντηση που έδωσε σε σχετικό ερώτημα μου ο ίδιος ο τεράστιος δημιουργός πέρσι τον Σεπτέμβρη, αναφερόμενος στις κόντρες που του έκανε τότε τότε το στούντιο, όταν είχε ξεπεράσει κατά πολύ μπάτζετ και φιλοδοξίες, κρύβοντας του μεγάλο μέρος από τραβηγμένα πλάνα σε σκοτεινές αποθήκες.

Συνοπτικά: Η νέα εκδοχή του Runner δεν χάνεται με τίποτα. Προφητική και υπερπλήρης σεναριακά θα σας καθηλώσει, δείχνοντας σας κάτι σημαντικά διαφορετικό από την εμπειρία του πρωτότυπου.

PS - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Rutger Hauer - απίστευτη (και φοβιστική λόγω Hitcher) φιγούρα των ταινιών των 80s για όσους δεν θυμούνται - που βουρκωμένος από την συγκινηση στην πρεμιέρα του Final Cut, όταν τον πλησίασα για 1-2 ερωτήσεις μου λέει "δεν είναι δυνατόν, είναι το φιλμ που εκτόξευσε ολόκληρη την καριέρα μου και τώρα το βλέπω τόσο διαφορετικό και ολοκληρωμένο, που νομίζω μπορώ και πάλι να την ξεκινήσω από την αρχή"...

Reaction score
0
σημερα επικοινωνησα με την Αudio Visual και ρωτησα συγκεκριμένα πότε θα έρθει η ταινια σε blu-ray και ξερετε τι μου απαντησε η ευγενική κυρία?????

...........

θα αργήσει..., ... σε ΕΝΑ χρόνο περίπου!!!!!! και της επισήμανα ότι έχει κυκλοφορίσει στις άλλες χώρες εδώ και 10 μέρες και μου είπε τόσο θα κάνει ...

δεν ρωτάει και κανένας άλλος .... "Επιχειρήσεις Ήχου και Εικόνας Α.Ε.
Πάρνωνος 3, Τ.Κ. 151 25, Μαρούσι, Τηλ. +30-210 8092000"

παρεπιπτόντως το αγγλικό από το άμαζον όπως μου απάντησαν δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis