Blaupunkt Travel Pilot DX Athens

Μηνύματα
5.784
Reaction score
14
Η Blaupunkt είναι η πρώτη εταιρεία που ανακοίνωσε ελληνικούς χάρτες για τα συστήματα πλοήγησης αυτοκινήτου που διαθέτει και συγκεκριμένα για τη σειρά Travel Pilot. Αυτή η σειρά χαρτών διατίθεται τόσο για τα συστήματα που δεν ενσωματώνουν οθόνη TFT (όπως το Travel Pilot DX-R70) όσο και για τα ακριβότερα με ενσωματωμένη οθόνη (όπως το Travel Pilot DX-V). Φυσικά, λειτουργεί και στα αντίστοιχα ηχοσυστήματα OEM που ενσωματώνουν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Οι δοκιμές μας έγιναν σε σύστημα ΟΕΜ (Travel Pilot 2 με οθόνη) ενός Ford Galaxy, ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου με ενσωματωμένο το σύστημα πλοήγησης. Με την τοποθέτηση του σχετικού CD-RΟΜ στο σύστημα, αυτό εκκινεί αυτόματα και ξεκινά η πλοήγηση. Όλες οι λειτουργίες γίνονται κατά κύριο λόγο από ένα πλήκτρο scroll και συνολικά είναι ιδιαίτερα εύχρηστο.

Η πληρότητα των χαρτών είναι εξαιρετική. Εκτός από τη δυνατότητα σχεδίασης διαδρομής, παρέχει συνεχείς πληροφορίες για το δρόμο στον οποίο κινείται ο χρήστης και προειδοποιεί για το πού και πότε πρέπει να στρίψει. Η απόκριση του δέκτη είναι εξαιρετική και οι προειδοποιήσεις πάντα έγκαιρες.

Ατού της χαρτογράφησης της Blaupunkt είναι τα σημεία ενδιαφέροντος, καθώς έχει συμπεριληφθεί σχεδόν ό,τι χρειάζεται ένας οδηγός: βενζινάδικα (με το όνομα της εταιρείας και όχι του ιδιοκτήτη), νοσοκομεία, σταθμοί του μετρό και του ηλεκτρικού, σιδηροδρομικοί σταθμοί, γήπεδα, εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφοι και πολλές ακόμα πληροφορίες.

Το σύστημα μπορεί να εμφανίσει τα εγγύτερα στο μέρος που βρίσκεται ο χρήστης σημεία ενδιαφέροντoς και με το πάτημα ενός πλήκτρου να χαράξει την πορεία προς το μέρος αυτό. Όσον αφορά στη χαρτογράφηση των δρόμων, διαθέτει και την αρίθμησή τους.

PC MAG
 



Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.620
Μηνύματα
2.868.268
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top