Blind vs. Sighted listening tests - loudspeaker experiment

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.803
Απάντηση: Blind vs. Sighted listening tests - loudspeaker experiment

την πάτησε το φιλαράκι σου ο Μήτσος με την πίτσα, ε?

:135::135::135:

Να όμως που υπάρχει κι η άλλη πλευρά του νομίζματος, εγώ ξετρελάθηκα όταν πήγα Ιταλία με την πίτσα τους!

Και με το παγωτό και τους καφέδες, αλλά η πίτσα τους ειναι ολα τα λευτά...

οπότε? τι σου θυμίζω τώρα? χαχαχαχα

καλή σου μέρα!

Reaction score
10
Και εγώ δεν την μπορώ τη χοντρή ζύμη, ωραία πίστα έχει στην Ερυθραία στην Τρατορία! :116:

Reaction score
806
Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι πως απο το blind test θα εξαχθεί το σωστότερο;
Και τελικά δεν γίνεται και να μετράει σωστά και να ακούγεται και σαν τα αληθινά;

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι πως απο το blind test θα εξαχθεί το σωστότερο;
Και τελικά δεν γίνεται και να μετράει σωστά και να ακούγεται και σαν τα αληθινά;
Ο τελικός κριτής μεταξύ "πιστών" ηχείων για την φυσικότερη προσέγγιση είναι ο μέσος όρος των συμπερασμάτων έμπειρων ακροατών, μετά φυσικά τις μετρήσεις.

Τώρα για το αν γίνεται να μετράει σωστά αλλά και να έχει αληθινές χροιές, φυσικά και έχει γίνει, όχι πολλές, αλλά αρκετές φορές.
Για το ότι δεν συμβαίνει συχνά, ή είναι γιατί έτσι ακούει ο σχεδιαστής, είτε γιατί ο τελευταίος σκόπιμα πρόσθεσε λίγα "μπαχαρικά" για να είναι πιο εύκολα αρεστό το άκουσμα.
Κάτι που είναι και το συχνότερο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Απάντηση: Re: Blind vs. Sighted listening tests - loudspeaker experiment

Τώρα για το αν γίνεται να μετράει σωστά αλλά και να έχει αληθινές χροιές, φυσικά και έχει γίνει, όχι πολλές, αλλά αρκετές φορές.
Ορθόν. Η μέτρηση της απόκρισης δεν λέει και πολλά πράγματα για τις παραμορφώσεις. Ευθεία απόκριση και χαμηλές παραμορφώσεις δεν γίνεται να μην έχουν αληθινές χροιές.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67