Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Σας ενημερώνω ότι άνοιξε η δυνατότητα σχολιασμού στα AVSite blogs.
Για περάστε. :116:
...
Για περάστε. :116:
...
Συγνώμη για την στραβομάρα μου, αλλά δεν βλέπω το κουμπί "Leave a comment"...Σας ενημερώνω ότι άνοιξε η δυνατότητα σχολιασμού στα AVSite blogs.
To σχόλιο του Ανδρέα το βλέπω, το κουμπί "Leave a comment" δεν βλέπω...Νίκο (Τσαρουχά), ο Νίκος (niklaus) έχει δίκιο ως προς το πρώτο. Το πεδίο "Leave a comment" είναι ανοιχτό σε μένα για να αφήσω σχόλιο στο blog μου, αλλά στο blog του Αλογόμυγα δεν υπάρχει καν. Δείτε λίγο τα permissions στις τάξεις των users.
niklaus, το σχόλιο που άφησε ο Ανδρέας, φαίνεται μια χαρά. Κάνε click στο "Blogs" στο πάνω μέρος της σελίδας, επέλεξε το blogpost περί του "ιντερνετικού δράματος του μεσήλικα" και θα δεις και το σχόλιο του Ανδρέα.
Ενδιαφέρον... Δεν το σκέφτηκα. Ας το δοκιμάσουμε!Μήπως πρέπει να κάνω "Subscribe to this Blog" για να έχω δικαίωμα σχολιασμού?
Καλά, παράτα το, θα μας απαντήσουν αργότερα...Ενδιαφέρον... Δεν το σκέφτηκα. Ας το δοκιμάσουμε!
Edit: Μόλις το δοκίμασα, δεν κάνει κάτι. Απλά, με το subscription ενημερώνεσαι για τυχόν posts/comments στο εν λόγω blog.
OK Defkalion! Τώρα υπάρχει χώρος για κείμενο απάντησης! :615:Τώρα πρέπει νάναι όλα οκ για τσεκάρετε.
Φτου, φτου, μακρυά από 'μας! :116:Μήπως είσαι ολυμπιακός; :116:
Θα το φροντίσω ASAP.τον "Αλογόμυγα" θέλω να τον γνωρίσω, πως θα γίνει?
κλείστε μου ένα ραντεβού μαζί του, οπουδήποτε και οποτεδήποτε!
θενκς, προκαταβολικώς!
γιατί καλέ?:125:έτσι, έτσι. επίσης θέλω να του πεις να "σμπρώξει" το θέμα με τις γκόμινες, ακούς?