Blu-Ray με Ελληνικούς υπότιτλους

Reaction score
0
Το Matrix λογικά δεν θα αργήσει, για το Lord of the Rings δεν έχει ανακοινωθεί απολύτως τίποτα ενώ η τριλογία Bourne που υπήρχε σε HD-DVD δε νομίζω ότι έχει κυκλοφορήσει ακόμη πουθενά σε Blu-ray αν και είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα βγει και αυτό κάποια στιγμή φέτος στην Αμερική.

Reaction score
0
Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Ειδικα για το Matrix μου ειχε δειξει ενας φιλος που εχει βιντεοclub ενα διαφημιστικο για συλλεκτικο πακετο matrix στο σχημα του ναβουχοδονοσορ με bluray το οποιο ηταν εντελως χασιμο.... αλλα δεν βλεπω καμια κινηση για να βγαλουν κατι τετοιο...
Τo blade ρε γαμωτο μονο σε εμενα αρεσε??? ουτε σε dvd δεν μπηκαν στο κοπο να βγαλουν κανενα πακετακι....

Reaction score
2

Ξερει κανενας αν εχουν σκοπο να βγαλουν τιποτα συλλεκτικα πακετακια bluray με τις τριλογιες Matrix, Blade και Lord και με ελληνικους υποτιτλους???
Ή μηπως ζηταω πολλα...........
Αντε εστω με τα Bourne, Mission Impossible, Spiderman, Superman...... μαλλον ονειρευομαι.... Εδω ουτε απλες εκδοσεις δεν εχουν βγαλει....
Αααααα για Starwars ακουγεται τιποτα????????
Spiderman τριλογία έχει βγεί πακέτο με ελληνικά απο την Sony κλασικά. Για συλλεκτικά τώρα δεν ξέρω καθώς δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι αντιστοιχο και έξω. Ίσως μετά την 4η ταινία και το DVD της να βγει κάτι. Για Lord of the Rings θα βγει έξω σε blu αλλά οι απλές εκδόσεις των ταινιών και όχι οι extended οι οποίες θα ακολουθήσουν αρκετά αργότερα. Για Blade δεν γνωρίζω κάτι.
Τώρα για τα "πονεμένα" StarWars λένε ότι δεν άρεσε στον Lucas το αποτέλεσμα τις μεταφοράς σε Bluray ειδικά των 3 πρώτων ταινιών καθώς το full ψηφιακό τους έδειχνε ψεύτικο. Εν αντιθέσει βέβαια με την 2η (και 1η ουσιαστικά) τριλογία όπου οι (αναλογικές) κούκλες "γράφουν" καλά στο νέο φορμά. :128: Matrix επίσης έχει βγει το είδα στο fnac αλλά όχι με ελληνικά. Πιστεύω σύντομα καθώς είναι τίτλος της AV και τελευταία έχει πάρει μπρος με την ODEON.

Reaction score
0
Αν και Off Topic μιας και εδώ μιλάμε για BR με Ελληνικούς υπότιτλους, επειδή αναφέρθηκε για όποιον ενδιαφέρεται Planet Earth με 26€ τελική τιμή.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Ειδικα για το Matrix μου ειχε δειξει ενας φιλος που εχει βιντεοclub ενα διαφημιστικο για συλλεκτικο πακετο matrix στο σχημα του ναβουχοδονοσορ με bluray το οποιο ηταν εντελως χασιμο.... αλλα δεν βλεπω καμια κινηση για να βγαλουν κατι τετοιο...
Τo blade ρε γαμωτο μονο σε εμενα αρεσε??? ουτε σε dvd δεν μπηκαν στο κοπο να βγαλουν κανενα πακετακι....
Το Blade έχει βγεί η τριλογία σε πακέτο σε DVD εδώ και πολύ καιρό. Το έχω πάρει και αν θυμάμαι καλά έχει 5 δισκάκια.

Reaction score
2

Reaction score
0
Επιτέλους κυκλοφορει το GODFATHER στις 23 Ιανουαρίου με ελληνικους υπότιτλους!!!!
4 Disks 57.80

Reaction score
2

Με 42ευρώ που το έχουν τα φτηνά μαγαζιά, άντε γειά!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.115
Μήπως έχει ακουστεί τίποτα για ταινίες της Disney? Γιατί μου φαίνεται πως μάλλον δεν φαινεται κάτι στον ορίζοντα. Για παράδειγμα "Οι πειρατές της Καρα'ι'βικής" ενώ έχουν κυκλοφορήσει πριν ένα χρόνο, αν δεν κάνω λάθος, στα ελληνικά δεν βλέπω φως. Και κάτι άλλο: ακούγεται τίποτα για το "Wall-e"?

Reaction score
130
BANGONK DANGEROUS

Κυκλοφόρησε χθές βράδυ απο την audio visual με ήχο dts-hd master audio.
Σήμερα η προβολή, ελπίζω να είναι καλό εργάκι.

Reaction score
2

Το Wall-e κυκλοφόρησε σε DVD μόνο για την ώρα, το νοίκιασα. Για Blu μέχρι στιγμής δε πάιζει κάτι.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.744
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88