Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!
:136::136::142:
... γιατι τα εχω !
:136::136::142:
... γιατι τα εχω !
Thanks για το λινκ !!! Έχει ψωνίσει κανείς ?359 Βluray με ελληνικους υποτιτλους στο ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝ
Tα ίδια είναι όλα τα amazon απλά oι χώρες αλλάζουν :126: αν έχεις λογαριασμό σε ένα τότε μπορείς να αγοράζεις απ' όλα.Εχω παραγγείλει από Αμερική, Αγγλία και Γερμανία το σέρβις ήταν το ίδιο...μόνο το γερμανικό αργεί λίγο στις παραδόσεις, αλλά μάλλον ήταν οι απεργίες και η κακοκαιρία στην Ευρώπη.Thanks για το λινκ !!! Έχει ψωνίσει κανείς ?
Έχει μερικές συλλογές (πχ. Leathal Weapon, Die Hard...) σε πολύ δελεαστικές τιμές και ψήνομαι..
λιγοοοοοοοο??? μονο λιγο ρε θηριο??????? το καλολες τωρα μου φαινεται!!! :143:Tα ίδια είναι όλα τα amazon απλά oι χώρες αλλάζουν :126: αν έχεις λογαριασμό σε ένα τότε μπορείς να αγοράζεις απ' όλα.Εχω παραγγείλει από Αμερική, Αγγλία και Γερμανία το σέρβις ήταν το ίδιο...μόνο το γερμανικό αργεί λίγο στις παραδόσεις, αλλά μάλλον ήταν οι απεργίες και η κακοκαιρία στην Ευρώπη.
Tα ίδια είναι όλα τα amazon απλά oι χώρες αλλάζουν :126: αν έχεις λογαριασμό σε ένα τότε μπορείς να αγοράζεις απ' όλα.Εχω παραγγείλει από Αμερική, Αγγλία και Γερμανία το σέρβις ήταν το ίδιο...μόνο το γερμανικό αργεί λίγο στις παραδόσεις, αλλά μάλλον ήταν οι απεργίες και η κακοκαιρία στην Ευρώπη.
Από Αμερική έφυγαν 23 Νοεμβρίου, και ήρθαν την Παρασκευή, ΓΕΝΝΗΣΑ!!!
α καλα βλεπω υπαρχουν κ χειροτερα!!! :121:Από Αμερική έφυγαν 23 Νοεμβρίου, και ήρθαν την Παρασκευή, ΓΕΝΝΗΣΑ!!! :138::138:
καλως τα δεχθηκες λοιπον:138:Από Αμερική έφυγαν 23 Νοεμβρίου, και ήρθαν την Παρασκευή, ΓΕΝΝΗΣΑ!!! :138::138:
Thanks stathis! :107:καλως τα δεχθηκες λοιπον:138:
Ηρθαν τα μωρα μας!!! :107:
Τι 5,ΤΩΡΑ!!!Το Τ2 steelbook είναι μούρλια κατά τις 5 είναι καλά ;
ή να κάνω τον Κινέζο ;
Τι 5,ΤΩΡΑ!!!
Δεν εχει κυκλοφορησει σε original bluray με ελληνικους υποτιτλους πουθενα !terminator2 με ελληνικους υποτιτλους που βρισκουμε:118:
γιατι αν περιμενουμε απο εδω θα ερθει η μερα της κρισης πραγματικα:131:
το εχουμε δει τοσες φορες παλια σε dvd που εχουμε μαθει απ'εξω τους υποτιτλους:114:Φίλε Στάθη αν ξέρεις Αγγλικά πάρ'το απο το play γιατί θα πάθεις πλάκα!!!!!
Απο το εξώφυλλο μέχρι τιμή,εικόνα,ήχο κτλ