blu ray που βρισκομαστε ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Και εννοω ποσα δισκακια απο αυτα που νοικαζουμε (για εμας που νοικιαζουμε) ειναι μπλε.Εγω σημερα μετα απο πολυ καιρο θα δω μπλε Το ρομπεν.Γενικα οτι μπλε βλεπω ειναι αγορασμενο.Γενικα πιστευω οτι και δεν ειναι απολυτα εκμεταλευσιμο.Και οτι με τετοια δυναμικη που εχει ακομα το dvd και την ευκολη προσβαση σε αυτο θα αργησει το μπλε να βαλει στην ακρη το dvd.Για 3Δ ουτε κουβεντα.

Reaction score
968
Το DVD δεν φαίνεται να μπαίνει στην άκρη. Η πλειοψηφία του κόσμου έχει βολευτεί και δεν ενδιαφέρεται για τίποτε περισσότερο.

Reaction score
150
Εγώ πάλι έχω να δω DVD 3 χρόνια! Ούτα για πλάκα δεν τα θέλω πια.
Να ναι καλά το "χρηστοδίκτυο" και η αλεπού!

Reaction score
968
Εγώ επειδή βαριέμαι να κατέβάζω, τα παίρνω έτοιμα από τη γειτονια με 2 ευρώ το dvd μαϊμού!
Τα περισσότερα τα έχω δει πριν καν βγουν στον κινηματογράφο. (....καταστρέφω τη μαγεία)

Reaction score
19
Το DVD δεν φαίνεται να μπαίνει στην άκρη. Η πλειοψηφία του κόσμου έχει βολευτεί και δεν ενδιαφέρεται για τίποτε περισσότερο.
Ξεκαθαρα αυτο αντικαθρεπτιζει την πλειονοτητα του κοσμου ειδικα τωρα με την οικονομικη κριση.

Reaction score
89
μαζι με το στελιο και γω..... με το χαλι που επικρατει εκει εξω θα πρεπει να ειναι πολυ χαιεντας να πας να επενδυσεις σε μπλου.... Και αν εχεις επενδυσει σε τι ποσοστο αντιστοιχουν τα δισκακια που αγοραζουμε απτην ελληνικη αγορα??? Σημερα στο μεντια μαρκ τα χελωνιτζακια τα ειχαν 29 ευρω ! Που ζουμε ρε παιδια δεν εχουν κοπει ο 13 κ 14 ή μου φαινεται εμενα??? Ντιβιντακι κ παλι ντιβιντακι.... και αν το γρατσουνισει το παιδι του λες αγορινα σπαστω να παει στο δι@ολο θα σου παρω καινουργιο... αντε πες το αυτο με τα μπλου!!! :142::142::142:

Reaction score
19
Γιαννη το σχεδον -40% απο μονο του ειναι εκπληκτικο, αλλα στα αυτια της μεσης ελληνικης οικογενειας ακουγεται σαν το "να σου δωσω την φεραρι των 300κ μισοτιμης". Εξαλλου, υποκειμενικη αποψη καθαρα, απο οσους γνωριζω και δεν ειναι λιγοι λογο φυσεως επαγγελματος, δεν "βλεπουν" τοση διαφορα μεταξυ dvd και μπλε ωστε να εχουν εστω το κινητρο της αλλαγης.

ΥΓ. Πριν ενα χρονο εκανα ενα τεστακι ρωτωντας σχεδον ολους τους πελατες μου αν ειχαν Full ή Ready HD tv και η πλειονοτητα δεν ηξερε την διαφορα! ακομα και νεοι ανθρωποι που ειχαν αγορασει προσφατα τηλεοραση δεν γνωριζαν τι αγορασαν!

Reaction score
51
Απάντηση: blu ray που βρισκομαστε ?

Και εννοω ποσα δισκακια απο αυτα που νοικαζουμε (για εμας που νοικιαζουμε) ειναι μπλε.Εγω σημερα μετα απο πολυ καιρο θα δω μπλε Το ρομπεν.Γενικα οτι μπλε βλεπω ειναι αγορασμενο.Γενικα πιστευω οτι και δεν ειναι απολυτα εκμεταλευσιμο.Και οτι με τετοια δυναμικη που εχει ακομα το dvd και την ευκολη προσβαση σε αυτο θα αργησει το μπλε να βαλει στην ακρη το dvd.Για 3Δ ουτε κουβεντα.

Video se7en, με 11.90€/μήνα και μπορώ να έχω κάθε μέρα διαφορετική ταινία σε BD ή DVD.
Τα πολύ φρέσκα (με ένδειξη 1day) μπορώ να τα κρατάω μέχρι και 3 μέρες στα χέρια μου, ενώ αυτά με ένδειξη 3days μπορώ να τα κρατάω όλο το μήνα (που προφανώς δεν κάνω γιατί δεν συμφέρει)

Προτιμώ BD (λιγότερη κίνηση, βρίσκεις ευκολότερα) αλλά από κάποιο σημείο και μετά δεν βρίσκεις κάτι νέο, οπότε βλέπεις dvd....

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

DVD; Tι είναι βρε παιδία το DVD; Θυμίστε μου λίγο, το έχω ξεχάσει! :142:
Να είναι καλά τα αρχεία mkv και τα μπλε rips, εδώ και τρία χρόνια τα χειρότερα που βλέπω είναι οι σειρές σε 720p.
Το 3D δεν με ενδιαφέρει καθόλου, με την υπάρχουσα τεχνολογία, θα προτιμούσα να ερχόταν το 4Κ πρώτα.

Reaction score
384

Δεν αγοραζω δισκακια πια. Ειμαι μελος στο blockbuster.co.uk και στο odeondirect.co.uk
Πρεπει να περνανε απο τα χερια μου 40 δισκακια το μηνα. Αλλα γραφω, αλλα οχι. Αν αγοραζα δισκακια θα ειχα ισως 100 τιτλους και οχι 900 που εχω τωρα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.173
Members
38.541