Blu-ray της Fox με 15Ε και της Sony με 12Ε

Reaction score
0
Planet of the Apes=20$(15E),Black Hawk Down=15$(12E)......κ.λ.π.

Κορυφαίοι τίτλοι της Fox me 15E και <άθλιοι> τίτλοι της Sony(με εξαίρεση το Black Hawk Down) με 12Ε..................

Που αλλού???????Μα φυσικά στο www.amazon.com

Θέλω ένα blu-ray player region A τώρα!!!!!!!!!!!!!!:crazy_1: :crazy_1:

Και φυσικά το Samsung BD-P1000 μόνο 500$=375Ε!!!!!!!!

Reaction score
0

Reaction score
14
Οι τιμές είναι φοβερές γενικά στο hd !!! 17 με 23 δολλάρια τα περισσότερα!!!
Γιαυτό και πρέπει να γίνει region free το bd..
Γιατί Γιάννη (άσχετα από τους υπότιτλους) δεν θα συγκρίνεται για την επόμενη διετία τουλάχιστον η ποικιλία τίτλων και τιμών Αμερικής με Ελλάδας..
Κατάλαβες ότι εδώ θα φέρουν 100 -150 max τίτλους στο 2007 και στο amazon θα έχεις να επιλέξεις από δεκαπλάσιο αριθμό και "τσάμπα"...

Reaction score
0
Πάντως αυτή τη στιγμή η "average price" στο Αmazon είναι 19.50 στο BR και 28.5 στο HD-DVD !!!! έχουν γεμίσει με ταινίες των 15 και 20$ που πουλάνε πολύ. !!!
(Kingdom of heaven και 2-3 τέτοιες θα πάρω ... για vertical limit, big fish και όσες μπορώ να έχω με Ελληνικούς υπότιτλους σε λογικές τιμές, περιμένω)

Reaction score
0
Πάντως αυτή τη στιγμή η "average price" στο Αmazon είναι 19.50 στο BR και 28.5 στο HD-DVD !!!! έχουν γεμίσει με ταινίες των 15 και 20$ που πουλάνε πολύ. !!!
(Kingdom of heaven και 2-3 τέτοιες θα πάρω ... για vertical limit, big fish και όσες μπορώ να έχω με Ελληνικούς υπότιτλους σε λογικές τιμές, περιμένω)
Περίπου τις ίδιες τιμές έχουν. Μην κοιτάς το product wars γιατί υπολογίζει μόνο τα 10 πρώτα σε πωλήσεις και επηρεάζεται από κάτι box-sets του BBC κλπ.
Πάντως οι τιμές (αφού πάρεις την HDTV και το player :crazy_1: ) μια χαρά είναι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Blu-ray της Fox με 15Ε και της Sony με 12Ε

Οι τιμές είναι φοβερές γενικά στο hd !!! 17 με 23 δολλάρια τα περισσότερα!!!
Γιαυτό και πρέπει να γίνει region free το bd..
Γιατί Γιάννη (άσχετα από τους υπότιτλους) δεν θα συγκρίνεται για την επόμενη διετία τουλάχιστον η ποικιλία τίτλων και τιμών Αμερικής με Ελλάδας..
Κατάλαβες ότι εδώ θα φέρουν 100 -150 max τίτλους στο 2007 και στο amazon θα έχεις να επιλέξεις από δεκαπλάσιο αριθμό και "τσάμπα"...
Έχεις δίκιο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί τίτλοι δεν έχουν κανονικούς αγγλικούς υπότιτλους και έχουν hearing impaired..........το ξέρω ότι στο τέλος του χρόνου στην Ελλάδα θα υπάρχουν 100-150 <ακριβοί> τίτλοι και στο amazon τουλάχιστον 800-1000 <οικονομικοί> όμως άσχετα από εμάς οι περισσότεροι καταναλωτές δεν συνηθήζουν να παίρνουν τις ταινίες από το εξωτερικό......και έτσι στην Ελλάδα όσοι θέλουν hd θα στραφούν προς το blu-ray(εγώ προσωπικά το hd-dvd προτιμώ σαν φορμά, για την ακρίβεια τίτλους της Uni όμως είναι και το μοναδικό studio που δεν βάζει κανονικούς αγγλικούς υπότιτλους)............Όσο για το region coding του blu-ray είναι όντως μ@λ@κία.....:crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Blu-ray της Fox με 15Ε και της Sony με 12Ε

Εδώ βρίσκεται ολόκληρη η λίστα των οικονομικών τίτλων.......
Αρκετοί από τους αγαπημένους μου τίτλους της Fox και το Resident Evil
Apocalypse δεν έχουν έρθει καν Ευρώπη.........:mad_2: Ανάθεμα το region coding!!:mad_2: :mad_2:

20th Century Fox:
Alien vs Predator, Behind Enemy Lines, Broken Arrow, Chain Reaction, Courage Under Fire, Entrapment, Fantastic Four, Flight of the Phoenix, Ice Age: The Meltdown, Kingdom of Heaven, Kiss of the Dragon, The League of Extraordinary Gentlemen, The Marine, Men of Honor, The Omen (666), Phone Booth, Planet of the Apes, Rising Sun, The Sentinel, Speed, The Transporter, The Transporter 2, and X-Men: The Last Stand.

Sony Pictures:
50 First Dates, A Knight's Tale, The Big Hit, Black Hawk Down, The Fifth Element, Hitch, House of Flying Daggers, Into the Blue, Kung Fu Hustle, Little Man, Memento, Resident Evil: Apocalypse, Stealth, S.W.A.T., Tears of the Sun, and xXx.

Magnolia Pictures:
The Architect, Bubble, District B13, Enron: The Smartest Guys in the Room, HDNet World Report: Shuttle Discovery's Historic Mission, One Last Thing..., The War Within, and The World's Fastest Indian.

Reaction score
0
Εδώ βρίσκεται ολόκληρη η λίστα των οικονομικών τίτλων.......
Αρκετοί από τους αγαπημένους μου τίτλους της Fox και το Resident Evil
Apocalypse δεν έχουν έρθει καν Ευρώπη.........:mad_2: Ανάθεμα το region coding!!:mad_2: :mad_2:
Ωραίος ... εγώ πήρα 2 της fox που έχουν region lock και δεν θα μπορώ να τις δω όταν έρθουν εδώ με το ps3 μου, αλλά οι ταινίες της Sony σαν το RE δεν έχουν, οπότε μπορείς να τις πάρεις και εσύ για οποιοδήποτε BRplayer.

Reaction score
0

Ωραίος ... εγώ πήρα 2 της fox που έχουν region lock και δεν θα μπορώ να τις δω όταν έρθουν εδώ με το ps3 μου, αλλά οι ταινίες της Sony σαν το RE δεν έχουν, οπότε μπορείς να τις πάρεις και εσύ για οποιοδήποτε BRplayer.
Region A δεν είναι το PS3 σου?????

Reaction score
0
Ναι , δεν το είπα καλά... πήρα 2 regionA της fox γιατί μόνο αυτές μπορώ να δω , αλλά για όσες δεν έχουν region lock θα περιμένω να βγούνε σε Region B με Ελληνικούς υπότιτλους.

Εσύ μπορείς πολύ απλά να πάρεις το RE από Αμερική αφού είναι region free... και για όσες έχουν lock (FOX) θα περιμένεις να βγουν εδώ, και αν είναι σε καλή τιμή βλέπεις.

http://bluray.lindsite.dk/
http://joshd2012.googlepages.com/regionafree

Reaction score
0

Ναι , δεν το είπα καλά... πήρα 2 regionA της fox γιατί μόνο αυτές μπορώ να δω , αλλά για όσες δεν έχουν region lock θα περιμένω να βγούνε σε Region B με Ελληνικούς υπότιτλους.

Εσύ μπορείς πολύ απλά να πάρεις το RE από Αμερική αφού είναι region free... και για όσες έχουν lock (FOX) θα περιμένεις να βγουν εδώ, και αν είναι σε καλή τιμή βλέπεις.

http://bluray.lindsite.dk/
http://joshd2012.googlepages.com/regionafree
Τα δισκάκια της Fox υπάρχουν στην Ευρώπη αλλά δυστηχώς έχουν 37Ε δηλαδή 48$ και εσύ μπορείς να τα πάρεις με 15Ε (20$)...........

Reaction score
0
Είναι αρκετά καλή η προσφορά. Πόση διαφορά κάνει το 50% off σε σχέση με το σύνηθες 33% του Άμαζον, έχουν πέσει όλοι σαν τρελοί αν κρίνω από τα rankings. Στην πραγματικότητα μιλάμε για 5 $ διαφορά...
Μου φαίνεται πως Sony & Fox προσπαθούν να προσελκύσουν κάποιους από τους εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους PS3 που δεν έχουν ασχοληθεί με το Blu-ray ως τώρα.

Reaction score
0

Μου φαίνεται πως Sony & Fox προσπαθούν να προσελκύσουν κάποιους από τους εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους PS3 που δεν έχουν ασχοληθεί με το Blu-ray ως τώρα.
Σωστός, μακάρι να γίνει κάτι ανάλογο και στην Ευρώπη(play.com...amazon.co.uk)που είναι και region B............

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Blu-ray της Fox με 15Ε και της Sony με 12Ε

Σωστός, μακάρι να γίνει κάτι ανάλογο και στην Ευρώπη(play.com...amazon.co.uk)που είναι και region B............
Δεν το πολυ-βλέπω...
Ούτε με τα dvd το έκαναν...
Είχαν πάντα ακριβότερα προιόντα και συνεχίζουν να έχουν..
Αλλά και πάλι συμπαθητικά ξεκίνησε η τιμολόγηση των hd τίτλων στην Ευρώπη...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Blu-ray της Fox με 15Ε και της Sony με 12Ε

Δεν το πολυ-βλέπω...
Ούτε με τα dvd το έκαναν...
Είχαν πάντα ακριβότερα προιόντα και συνεχίζουν να έχουν..
Αλλά και πάλι συμπαθητικά ξεκίνησε η τιμολόγηση των hd τίτλων στην Ευρώπη...
μμμμμμμ..................τα hd-dvd είναι πιο φτηνά στην Ευρώπη και τα blu-ray είναι πιο φτηνά στις ΗΠΑ...........ύποπτο αυτό.........Ευρώπη:11.000 περίπου hd-dvd....2.800 blu-ray......:crazy_1:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Blu-ray της Fox με 15Ε και της Sony με 12Ε

μμμμμμμ..................τα hd-dvd είναι πιο φτηνά στην Ευρώπη και τα blu-ray είναι πιο φτηνά στις ΗΠΑ...........ύποπτο αυτό.........Ευρώπη:11.000 περίπου hd-dvd....2.800 blu-ray......:crazy_1:
Αυτό έχει να κάνει με τις τιμές των players και όχι με των ταινιών. Και είναι τόσο μικρό το νούμερο που είναι αστείο και να το συζητάμε.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Blu-ray της Fox με 15Ε και της Sony με 12Ε

Αυτό έχει να κάνει με τις τιμές των players και όχι με των ταινιών. Και είναι τόσο μικρό το νούμερο που είναι αστείο και να το συζητάμε.
ΟΚ.αλλά οι τίτλοι της Uni είναι φθηνοί.....

http://www.play.com/DVD/HD DVD/NAVMAIN/5-/RegionHome.html

τα νούμερα που ανέφερα παραπάνω αφορούν τίτλους και όχι players.....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός