Blu Ray, DVB-T, PVR και Media player... έρχεται από την LG

Reaction score
0
Απάντηση: Blu Ray, DVB-T, PVR και Media player... έρχεται από την LG

Από τι βλέπω έχει μερικά βασικά προβλήματα. Καταρχήν το θέμα συμβατότητας και δυκτίωσης. Από τι διάβαζα το pdf το μηχάνημα δεν είναι συμβατό με κάποιον nasserver δλδ δεν μπορεί να δει μια τέτοια συσκευή αποθύκευσης αλλά δεν είναι και συμβατό με όλα τα γνωστά πρότυπα όπως το upnp.
Για δικτύωσή έχει το DLNA που βασίζετε στο upnp αλλά νομίζω δεν είναι συμβατό με αυτό. Δλδ τα αρχεία στο pc σου η στον nasserver θα μπορείς να τα δείς μόνο αν εγκαταστήσεις τον client του DLNA.
Μετά άλλο ένα σοβαρό αρνητικό είναι ότι δεν έχει την δυνατότητα shoutcast. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι εταιρείες δεν γνωρίζουν ότι όλο το interneτικο ραδιόφωνο βρίσκετε σε shoutcast. Μεγάλη παράλειψει και αυτό για μένα.

Reaction score
0
Απάντηση: Blu Ray, DVB-T, PVR και Media player... έρχεται από την LG

Εγώ προσωπικά έψαχνα για τη λειτουργία του διπλού tuner. Διάβασα το pdf και λέει οτι μπορείς να γράψεις δύο κανάλια ταυτόχρονα αλλά μόνο χειροκίνητα. Δηλαδή βλέπω ένα κανάλι, πατάω rec, αλλάζω άλλο κανάλι, πατάω rec. Προγραμματισμένη εγγραφή δεν κάνει! Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ. Αν μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αυτό καλό θα ήταν.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
η κίνηση του πάντως δεν είναι καλή. Πήγα με ενα δισκάκι στο Πλαίσιο και δοκίμασα το LG, sony360, 470, panasonic 65. Τα χρώματα του είναι πολύ καλά, είναι γρ'ηγορο στο φόρτωμα του δίσκου δεν σου αίσθηση 3d. Είχα μαζί μου και ενα δίσκο 1τβ με mkv, τον οποίο διάβασe άμεσα αλλα δεν έβλεπε ελληνικούς υπότιτλους. Δεν το έψαξα πολύ το τελευταίο μπορεί να είχε κάποια ρύθμιση την οποία δεν προσεξα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas