Blu-ray home cinema πακέτα

Reaction score
0
Απάντηση: Blu-ray home cinema πακέτα

Οχι δεν βλεπει ο υπολογιστης μου το pioneer,γιατι ομως θα ηθελες κατι τετοιο?

Reaction score
0

Εαν καταλαβα καλα θελεις κατι που βλεπεις μεσω δυκτιου απο το pioneer να μπορεις να το αντιγραψεις απο την usb ?

Reaction score
3

Ναι ας μας το επιβεβαίωση όντως ο μαρκος και να μου πει αν είναι ευχαριστημένος ή όχι και επίσης έχεις εντοπίσει κανένα ελάττωμα - μείον του pioneer -212..

Ναι το έχω πει και ποιο πριν θα ήθελα αν μπορεί να μεταφέρω αντιγράφω κ.τ.λ. από και προς το διάκο που έχω συνδεδεμένο στο bluray home cinema.

Αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο μπορώ να το κάνω μόνο αν αγοράσω κάποιο media player όπως το wd tv live 2011 gen3 σωστά?

Μάρκο μπορεί να παίξει άνετα αρχεία όπως mkv, m2ts, avi, divx, mov, wmv?
Όπως επίσης στα παραπάνω βίντεο παίζει τον ήχο ακόμα και αν είναι σε ac3, mp3, dts-hd, dts-ma, truehd, dts.

Reaction score
0

Δεν εχω δοκιμασει να αντιγραψω κατι στην usb ,θα κανω μια προσπαθεια και θα ενημερωσω!
Παντως εχοντας δοκιμασει πληθωρα media player με κερδισε η εικονα και η ευκολια ,στο λεω αυτο γιατι στο σπιτι υπαρχουν 4! πληρη home cinema.Στα μειον τα μικρα ηχεια του 212 αλλα δεν τα χρησιμοποιησα ,το συνδεσα στα anima που ειχα φυτεψει στην γυψοσανιδα το 414 βλεπω να εχει καλυτερα σαφως,επισης καποια προβληματα με το harmony one αλλα αυτο μαλλον προβλημα της logitech μου κανει.Παρτο θα σε ενθουσιασει!!

Reaction score
1.460

Ναι το έχω πει και ποιο πριν θα ήθελα αν μπορεί να μεταφέρω αντιγράφω κ.τ.λ. από και προς το διάκο που έχω συνδεδεμένο στο bluray home cinema.

Αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο μπορώ να το κάνω μόνο αν αγοράσω κάποιο media player όπως το wd tv live 2011 gen3 σωστά?

Ακριβώς!Για'αυτή τη δουλειά χρειάζεσαι ένα καθαρόαιμο media player,σαν το wd tv live gen3 όπως σωστά είπες!

Μάρκο μπορεί να παίξει άνετα αρχεία όπως mkv, m2ts, avi, divx, mov, wmv?
Όπως επίσης στα παραπάνω βίντεο παίζει τον ήχο ακόμα και αν είναι σε ac3, mp3, dts-hd, dts-ma, truehd, dts.

Στα παραπάνω αρχεία θα σου παίζει τα νέα φορμά ήχου (dts hd κλπ) σαν απλά dts ή απλά dolby digital
Ας μας πει κι ο Μάρκος όμως καλύτερα!:116:

Reaction score
0

Δεν τα εχω δοκιμασει ολα τα αρχεια τα βασικα ομως mkv avi divx mov dts ανετα τα αλλα θα τα δοκιμασω αυριο και θα επανελθω!! καλο σας βραδυ...

Reaction score
1.460

Καλο σου βράδυ και σε σένα φίλε μου,ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

Επειδή μας μαρτύρησες…το μυστικό ότι έχεις mac :615: έχουμε και τη νέα κατηγορία iCorner
Θα χαρούμε να σε δούμε κι από κει!Κι εγώ με mac είμαι!:126:

Reaction score
0

θα με δειτε και εκει!!! αλλωστε με 2 imac -minimac -ipad 2 -iphone νομιζω οτι κατι θα βρουμε να πουμε!

Reaction score
1.460

θα με δειτε και εκει!!! αλλωστε με 2 imac -minimac -ipad 2 -iphone νομιζω οτι κατι θα βρουμε να πουμε!
Κρυμμένος ήσουν κι εσύ!:116:
Θα βρούμε να πούμε και πολλά μάλιστα!:615:

Reaction score
3

Δεν τα εχω δοκιμασει ολα τα αρχεια τα βασικα ομως mkv avi divx mov dts ανετα τα αλλα θα τα δοκιμασω αυριο και θα επανελθω!! καλο σας βραδυ...
Εχεις δοκιμασει αν υποστηριζει iso files?

Reaction score
1.460

Αν και νομίζω ότι 99.9% δεν θα παίζει iso,ωστόσο θα περιμένουμε να το δει ο Μάρκος και να μας απαντήσει.Αν έχει iso αρχεία βέβαια,γιατί δεν έχουν όλοι,αρχεία όλων των ειδών.

Επίσης διέγραψα το μέρος του μηνύματος του fits79 που δεν αφορά το νήμα.
Θα παρακαλούσα να μείνουμε στο θέμα και να μην ξεφεύγουμε!:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.301
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito