Blu-ray: The Fifth Element..........αλλα ποιο?

Reaction score
5
Σε εσας ποια σας φαινεται η καλυτερη εκδοση???

Firefox>δεξι κλικ>View Image

US/AU Blu-ray (remastered)

DE Blu-ray

Nordic Blu-ray

Reaction score
5
Απάντηση: Blu-ray: The Fifth Element..........αλλα ποιο?

DE Blu-ray

Nordic Blu-ray

Reaction score
5

DE Blu-ray

Nordic Blu-ray

Reaction score
5

Nordic has a newer, better transfer. Other versions have the look of an old telecine.
The "remastered" Sony version released after the first one was criticized so much wasn't really remastered,
they just used a different transfer. Nordic one clearly uses a true remaster by Gaumont. :137:

Με βλεπω να κραταω αυτο.:126:

Reaction score
59

Kαλα σωτηρη μερα με τη νυχτα λεμε !!! :111:

Reaction score
5

:137:

Nordic Blu-ray

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Μπας και έχεις ευκαιρη την σκηνή με το πρόσωπο της Mila;

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Blu-ray: The Fifth Element..........αλλα ποιο?

Μπας και έχεις ευκαιρη την σκηνή με το πρόσωπο της Mila;
Δεν ξερω αν κανει αυτη γιατι φυσαει κιολας και ειναι λιγο δυσκολο να την πιασω :137::138:

Reaction score
1

Φίλε Σωτήρη , γειά σου και χρόνια πολλά .

Πές μας κατι παραπάνω σχετικά με το Nordic Blu-ray ( αν δλδ υπάρχει στα ιντερνετομάγαζα ή εαν θα πρέπει κάποιος να το καταβάσει, μέγεθος και εαν εσύ το έχεις ήδη κατεβάσει......αυτά τα ολίγα)!!!!!

Εγω το έχω σε BR αλλα δεν έχει σχέση η ποιότητα , με αυτο που εχουν σαν νεο αποτέλεσμα απο το remastering.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.705

Παιδιά η διαφορά είναι πράγματι τόσο μεγάλη;
Μου φαίνεται λίγο περίεργο, δεν είναι τόσο σκοτεινές οι σκηνές όσο φαίνονται στις φωτο εδώ.
Και μου φαίνεται ότι οι πιο φωτεινές είναι λιγότερο ευκρινείς π.χ. δείτε στο #6 τις 2 εικόνες.
Στο κάτω μέρος τους στο κέντρο τα κουμπάκια στο κοντρόλ.
Και στο background εκείνος ο τοίχος με το αλουμινόχαρτο φαίνεται καλύτερα η υφή του στην σκοτεινή φωτό.
Και στο #1 η θήκη με τα τσιγάρα επίσης είναι πιο ευκρινής στο σκοτεινό, όπως και τα μαλλιά του Μπρους.
Τι λέτε;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Τι να πούμε βρε Μιχάλη.Τις είδε η γυναίκα και έβαλε τα γέλια.Σωστή δεν είναι καμία απ τις 3.

Reaction score
29.651

Παιδιά η διαφορά είναι πράγματι τόσο μεγάλη;
Μου φαίνεται λίγο περίεργο, δεν είναι τόσο σκοτεινές οι σκηνές όσο φαίνονται στις φωτο εδώ.
Και μου φαίνεται ότι οι πιο φωτεινές είναι λιγότερο ευκρινείς π.χ. δείτε στο #6 τις 2 εικόνες.
Στο κάτω μέρος τους στο κέντρο τα κουμπάκια στο κοντρόλ.
Και στο background εκείνος ο τοίχος με το αλουμινόχαρτο φαίνεται καλύτερα η υφή του στην σκοτεινή φωτό.
Και στο #1 η θήκη με τα τσιγάρα επίσης είναι πιο ευκρινής στο σκοτεινό, όπως και τα μαλλιά του Μπρους.
Τι λέτε;
Εχει απόλυτο δίκιο ο μιχάλης.Η διαφορά στην ευκρίνεια σε αυτά που λέει θυμίζει μπλε εναντι dvd.

Reaction score
119

Αυτες τις Nordic LCDιζουν καπως, μπλιαχ...:137:
Του γουστου μου ειναι η DE εκδοση.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.705
Απάντηση: Re: Blu-ray: The Fifth Element..........αλλα ποιο?

Τι να πούμε βρε Μιχάλη.Τις είδε η γυναίκα και έβαλε τα γέλια.Σωστή δεν είναι καμία απ τις 3.
Σωστή είναι μόνο η έκδοση που έχω εγώ! :137: :137:
Ειδικής κοπής από την Ροδεσία (Ζιμπάμπουε) :142:

Εγώ πάντως ξαναέβαλα και ξαναείδα για πολλοστή φορά το Bluray δισκάκι και οι σκηνές δεν είναι σκοτεινές όπως μας δείχνουν στις φωτό.
Μια χαρά είναι. Και φωτεινές και ευκρινείς εικόνες.
Αν βελτιωθεί η ευκρίνεια κι άλλο, τότε καλοδεχούμενη μια τέτοια έκδοση.

Reaction score
1

Σωτήρη που είσαι Σωτήρη .....??????????

Reaction score
5

Βασικα περι ορεξεως...................................:137:

Μερικα σχολια:

Master used for the Nordic version was especially approved by the director and the studio.

All I know is that this uses the master from Gaumont (which is also the copyright holder for the movie).

But I like this Nordic Blu-ray, it's like someone replaced an old 2000 hours projector bulb with a brand new one during screenshots

Personally, it looks like a big improvement over the Sony Blu-Ray. I especially love the absense of sharpening / edge enhancement.

I have no info about the Sony master. All I know is that the master used for the Nordic version is the only one currently approved by both the studio and the director, and the only one they allowed to be used for the Nordic release.

Reaction score
5

Reaction score
1

Σωτήρη γνωρίζεις μήπως , πως θα μπορούσαμε και εμείς, να το προμηθευτούμε με τέτοια ποιότητα.....? Υπάρχει στα διάφορα ιντερνετομάγαζα ή θα πρέπει να ακολουθήσουμε.....άλλα μονοπάτια..? Αν το έχεις εσύ , μπορείς να μας δώσεις λίγες πληροφορίες σχετικά με το forma του, το μέγεθος του, και εάν υπάρχει δυνατότητα να το αποκτήσουμε και εμείς. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
5

Σωτήρη γνωρίζεις μήπως , πως θα μπορούσαμε και εμείς, να το προμηθευτούμε με τέτοια ποιότητα.....? Υπάρχει στα διάφορα ιντερνετομάγαζα ή θα πρέπει να ακολουθήσουμε.....άλλα μονοπάτια..? Αν το έχεις εσύ , μπορείς να μας δώσεις λίγες πληροφορίες σχετικά με το forma του, το μέγεθος του, και εάν υπάρχει δυνατότητα να το αποκτήσουμε και εμείς. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εφοσον μιλαμε για εκδοση Nordic σε οποιοδηποτε online BD Scandinavian store και να κοιταξεις υπαρχει.

Reaction score
15.548

οι φοτο εχουν σχεσει με την live απεικονιση ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm