lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Ασε μας βρε Γιωργη με το...Σαπφικο: μηδεν μπροστα στα διαφορα αεροσυνοδικα...Dorcel - HustlerΈλα ρε συ,ποιά είχε τόσο καλό σαπφικό την προηγούμενη 5ετία;![]()
Ασε μας βρε Γιωργη με το...Σαπφικο: μηδεν μπροστα στα διαφορα αεροσυνοδικα...Dorcel - HustlerΈλα ρε συ,ποιά είχε τόσο καλό σαπφικό την προηγούμενη 5ετία;![]()
Μιλάμε γιά τέχνη και όχι για ωμότητα θείοΑσε μας βρε Γιωργη με το...Σαπφικο: μηδεν μπροστα στα διαφορα αεροσυνοδικα...Dorcel - Hustler![]()
Σιγα την τεχνη - πιο...μαστορια ειναι οι "αλλες"
Συμφωνώ αλλά δεν επεκτείνομαι για να μη ρίξουμε το επίπεδο ...Σιγα την τεχνη - πιο...μαστορια ειναι οι "αλλες" ...
Α, καλα, και ποια ειδες ολοκληρη βρε συ; ολες σε FF τις τρεχειςΕπανέρχομαι για να αποκαλύψω κάτι. Την ταινία δεν την έχω δει! Διάβασα κάπου την υπόθεση σε 3-4 γραμμές και 2-3 σχόλια θαυμαστών της από κάτω. Μετά έγραψα την κριτική από το κεφάλι μου, φροντίζοντας να χαϊδέψω τα γούστα των σινεφίλ που βλέπουν τέτοιες σαχλαμάρες.![]()
Επανέρχομαι για να αποκαλύψω κάτι. Την ταινία δεν την έχω δει! .... έγραψα την κριτική από το κεφάλι μου....![]()