- Reaction score
- 0
Πρέπει να γίνεται μεγάλο παζάρι απο οτι εχω καταλαβει με τα δικαιωματα του blue ray . Θετω σαν ερωτηση το εξης : Εχω ενα home cinemα που εχω δωσει μια μικρη περιουσια για να το στησω , μεσα στην αλυσιδα των συνδεσεων και συσκευων αν υπαρχει ενας κρικος που να μην δινει την καλυτερη δυνατη ποιοτητα επιρεαζει και το αποτελεσμα που φτανει στα αυτια και στα ματια μας. Ποιος ειναι ο media player που μπορει να δει το blue ray iso ή το directory που ειναι ριπαρισμενη η ταινια blue ray στον δισκο και να το παιξει? Και οταν λεμε να το παιξει εννοω με την επιλογη υποτιτλων , γλωσσων , ψηφιακου ηχου αλλα και με πολυ καλη ποιοτητα εικονας.....θα μου πειτε γιατι δεν παιρνεις ενα blue ray player να τελειωνω.....δεν ειμαι απο τους τυπους που καταβεζουν αρχεια απο διαφορα torrents και λοιπα , δεν σημαινει οτι οι ανθρωποι αυτοι μου ειναι αντιπαθης , ισα ισα που μεσα απο διαφορα φορουμ εχω μαθει και πολλα πραγματα , ομως προτιμω να νοικιασω το blue ray disk να το γραψω στο σκληρο και να το δω οποτε μπορεσω με την καλυτερη δυνατη ποιοτητα....εχω δοκιμασει player που λεγανε οτι παιζουν τα παντα και πιαστηκα μακακας , θα μου πειτε δεν ηξερες δεν ρωταγες , θα σας πω οτι ρωτησα αλλα ηταν λαθος ανθρωπος , ειχα το icy box 305 το οποιο επαιξε αλλα μεμονομενα αρχεια και οχι την ταινια συνολικα , το wd-tv αποτυχια μεγαλη , ειχα το dvico 5100 που οταν το πηρα δεν ειχε διαδοθει ακομα το blue ray και μπορω να πω οτι ειναι το πιο αξιοπιστο που εχω παρει μεχρι τωρα καθως με νεο firmware παιζει πλεον και blue ray αλλα μεμονομενα αρχεια ......μαλλον ζηταω πολλά.....