Blue Ray και Multimedia players

Reaction score
0
Πρέπει να γίνεται μεγάλο παζάρι απο οτι εχω καταλαβει με τα δικαιωματα του blue ray . Θετω σαν ερωτηση το εξης : Εχω ενα home cinemα που εχω δωσει μια μικρη περιουσια για να το στησω , μεσα στην αλυσιδα των συνδεσεων και συσκευων αν υπαρχει ενας κρικος που να μην δινει την καλυτερη δυνατη ποιοτητα επιρεαζει και το αποτελεσμα που φτανει στα αυτια και στα ματια μας. Ποιος ειναι ο media player που μπορει να δει το blue ray iso ή το directory που ειναι ριπαρισμενη η ταινια blue ray στον δισκο και να το παιξει? Και οταν λεμε να το παιξει εννοω με την επιλογη υποτιτλων , γλωσσων , ψηφιακου ηχου αλλα και με πολυ καλη ποιοτητα εικονας.....θα μου πειτε γιατι δεν παιρνεις ενα blue ray player να τελειωνω.....δεν ειμαι απο τους τυπους που καταβεζουν αρχεια απο διαφορα torrents και λοιπα , δεν σημαινει οτι οι ανθρωποι αυτοι μου ειναι αντιπαθης , ισα ισα που μεσα απο διαφορα φορουμ εχω μαθει και πολλα πραγματα , ομως προτιμω να νοικιασω το blue ray disk να το γραψω στο σκληρο και να το δω οποτε μπορεσω με την καλυτερη δυνατη ποιοτητα....εχω δοκιμασει player που λεγανε οτι παιζουν τα παντα και πιαστηκα μακακας , θα μου πειτε δεν ηξερες δεν ρωταγες , θα σας πω οτι ρωτησα αλλα ηταν λαθος ανθρωπος , ειχα το icy box 305 το οποιο επαιξε αλλα μεμονομενα αρχεια και οχι την ταινια συνολικα , το wd-tv αποτυχια μεγαλη , ειχα το dvico 5100 που οταν το πηρα δεν ειχε διαδοθει ακομα το blue ray και μπορω να πω οτι ειναι το πιο αξιοπιστο που εχω παρει μεχρι τωρα καθως με νεο firmware παιζει πλεον και blue ray αλλα μεμονομενα αρχεια ......μαλλον ζηταω πολλά.....

Reaction score
0
Η προταση που μου κανεις δεν ειναι ασχημη , ομως εδω μεσα διαβασα οτι ενα μελος που το ειχε λεει οτι επαιξε 3 στις 4 ταινιες , οποτε αν αναλογιστεις οτι κανει 750 ευρω και δεν θα ειμαι και σιγουρος οτι θα παιζει.....εχω μια επιφυλαξη....ομως ειδα ενα παρομοιο μηχανημα απο την ιδια εταιρεια με ποιο λιγα χρηματα και προσπαθω να μαθω αν και κατα ποσο ειναι αξιολογο....

Reaction score
0
Μιας και με βοηθησε ενα εξέχων μέλος να σας το πω για να μην ψαχνετε......Dune 3.0 Base!!!!!!!

Reaction score
1
Το SageTV HD Theater επίσης τα παίζει μια χαρά(και file structure και .iso) στα $199. Από τα 47 που έχω, όλα παίζουν.

Tο μόνο μείων (μέχρι να βγει το νέο βερζιον) είναι ότι δεν βγάζει HD audio από το HDMI αλλά κάνει passthru to core AC3 η DTS αναλόγως με το τί έχει το BR.

Reaction score
3.574
Απάντηση: Re: Blue Ray και Multimedia players

Μιας και με βοηθησε ενα εξέχων μέλος να σας το πω για να μην ψαχνετε......Dune 3.0 Base!!!!!!!
:137:

θα ψαχνόμαστε όσο χρειάζεται για να έχουμε τη δική μας άποψη

Reaction score
0
Αν και λιγο καθυστερημενα θελω να ρωτησω τον Κο Andreasl.....ισως κατι δεν καταλαβα εγω στην τοποθετηση του....."απο τα 47 που εχω ,ολα παιζουν " ? Δηλαδη υπαρχουν 47 media player που τα εχετε στην κατοχη σας και παιζουν ολα μια ταινια blue ray απο folder στον σκληρο εχοντας συχγρονως την επιλογη των υποτιτλων και την εξοδο dts-hd? Μην νομισετε προς θεου οτι θελω να σας προσβαλλω αλλα ισως δεν καταλαβατε τι εννοουσα εγω....εκτος και αν οντως εχετε 47 μηχανηματα που ειναι τετοιου επιπεδου....ευχαριστω και συγνωμη.....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.677
Αν και λιγο καθυστερημενα θελω να ρωτησω τον Κο Andreasl.....ισως κατι δεν καταλαβα εγω στην τοποθετηση του....."απο τα 47 που εχω ,ολα παιζουν " ? Δηλαδη υπαρχουν 47 media player που τα εχετε στην κατοχη σας και παιζουν ολα μια ταινια blue ray απο folder στον σκληρο εχοντας συχγρονως την επιλογη των υποτιτλων και την εξοδο dts-hd? Μην νομισετε προς θεου οτι θελω να σας προσβαλλω αλλα ισως δεν καταλαβατε τι εννοουσα εγω....εκτος και αν οντως εχετε 47 μηχανηματα που ειναι τετοιου επιπεδου....ευχαριστω και συγνωμη.....
Προφανώς εννοούσε ότι έχει 47 bluray .iso rip που παίζουν όλα στο media player που διαθέτει. Έχω στην κατοχή μου το Dune 3.0 Base. Εκτός του ότι παίζει όλα τα bluray .iso (έχοντας ακριβώς την ίδια δομή και συμπεριφορά με ένα κανονικό δισκάκι bluray) δίνει καλύτερη εικόνα από το Panasonic BD-55 που επίσης έχω. Επίσης πέρα από το ότι δίνει όλα τα νέα format ήχου από την HDMI, έχει και 7.1 αναλογικές εξόδους ήχου, για σύνδεση σε ενισχυτή που δεν έχει εισόδους HDMI.:126:

Reaction score
0
Εαν επιτρεπετε απο που το αγορασες και ποσο? Επειδη αργουσε να ερθει στην ελλαδα εστησα ενα htpc που μου στοιχισε αρκετα χρηματα....ομως ενδιαφερομαι ακομα....βεβαια τελευταια δοκιμασα και ενα egreat r1 και το μηχανημα τα παιζει ολα και εξαιρετικα....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.677
Mπορείς να ρωτήσεις τον Ανδρέα Κ. ( κατά site... Σκαφάτο). Κοίταξε στο topic του "Νέου Dune 3.0"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988