Blue-Ray Pc Drive For Less Than 150euros.

Reaction score
5
Απάντηση: Blue-Ray Pc Drive For Less Than 150euros.

200ευρω για μια 20αρα LG δε νομιζω οτι 3 κολλημενα (και σπανιως καμενα) subpixel - ανυπαρκτα για την οραση στα 40-50εκ - ειναι κατι λιγοτερο απο τελειο...
Εκτος αν εχεις μπερδεψει το τελειο με τον υποχονδρισμο...

HV

Reaction score
0
Καλα σοβαρολογεις ? Εγω οταν πληρωνω θελω να παιρνω αυτο που πληρωνω, εκτος αν εσυ οταν πληρωσες σου ειπαν πως παιρνεις και 3 καμμενα subpixels δωρο....

Reaction score
19
Εδώ που τα λέμε το subpixel δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα. Για την ακρίβεια είναι ένα από τα 3 χρώματα (RGB) και η απώλεια του κάνει το pixel παρδαλό. :405: (ό,τι χρώμα να'ναι)
Καλύτερα μάλλον να σου καεί (σβήσει) ολόκληρο!

Σε όλα τα άλλα περί LG συμφωνώ ότι πρόκειται για αξιολογότατες οθόνες στα λεφτά τους και λόγω της εγγύησης 0 pixel νομίζω όλη η εμμονή σου HV είναι άτοπη.

(Επίσης μερικοί έχουν φίλους που δεν λένε ψέμματα για τη δουλειά τους γιατί πολύ απλά δεν τρελαίνονται τόσο νομίζοντας ότι δουλεύουν στον παράδεισο - ούτε έχουν μετοχές.)

HV

Reaction score
0
Εχω φιλο που αναγκαστηκε να στειλει 3 φορες 3 διαφορετικες LG οθονες επειδη ειχαν καμμενο pixel. Τι να την κανεις την εγγυηση αν ειναι να μπεις απο την 1η μερα στο τρυπακι του να αλλαξεις την οθονη που αγορασες ? Επειδη εχει την εγγυηση και στην αντικαθιστουν πρεπει να το θεωρησω κατι αμελιτεο ? Προφανως δεν εχουμε την ιδια αποψη στο θεμα.

HV

Reaction score
0
Θα μπορουσε να μου πει αν δεν ειμουν σπιτι του οταν εστηνε το νεο του μηχανημα και καθε φορα που δοκιμαζε την οθονη αντικαταστασης δεν βλεπαμε λευκα pixel σε μπλε background.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Blue-Ray Pc Drive For Less Than 150euros.

Θα μπορουσε να μου πει αν δεν ειμουν σπιτι του οταν εστηνε το νεο του μηχανημα και καθε φορα που δοκιμαζε την οθονη αντικαταστασης δεν βλεπαμε λευκα pixel σε μπλε background.
Σε ποια οθονη συνεβη αυτο?

Reaction score
14
μοντέλο δώσε μας και θα μάθω αν οντως εχει γίνει τριπλή αντικάτάσταση απο την ALMAN.... οπότε να το βάλουμε το μοντέλο αυτό στην μαυρη λίστα....!!!!! χιχιχιχι!!!!

Για λέγε να μάθουμε και εμείς ????

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale