Bluesound or Cambridge CXNv2 ?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Αν το Cambridge ειχε εξοδο για sub δεν θα το συζητουσα . Κι αν επαιζε Bluos.....:headbang:
Θα δεχομουνα μια απο τις 2 ελλειψεις αλλα και οι 2 μαζι σχεδον το αποκλειουν . Εκτος και καποιος με πεισει για το αντιθετο :punish:

Οποτε με Bluos υπαρχουν 2 εκδοχες ,οι εξης 3
1) *Node αναλογικη εξοδος> Grace > N core ( Grace & Ncore ειναι για πουλημα ,στις αγγελιες )

2)Power Node > ηχεια

3)NAD C- 700 > ηχεια

* Η νο 1 εκδοχη (δεν πουλαω τιποτα) εχει 2 dac στην σειρα με το 2ο απλα να εκτελει χρεη προενισχυτη .Μπορει και το αναποδο βεβαια streaming με Νode και εξοδο coaxial για επεξεργασια στο Grace ....μπερδεμα
Δεν κυνηγαω "απολυτους ηχους" ουτε τα πολλα βατ μου ειναι πλεον απαραιτητα .Οι λυσεις 2 &3 εχουν UCD Hypex (ιδια οικογενεια) ενισχυτικα χαμηλοτερης ισχυος ~80 βατακια που μου ειναι αρκετα για τα Polk R 200 ιδιως μαλιστα αν συνδυαστουν με καποιο SVS ( SB 1000 or 3000micro) [ αν καποιος ανοιξει κουβεντα για sub θα βαλω τον ΑΒΓΔ να του κατουρησει τον AVR ]
Ta ερωτηματα ειναι 2
Εχω δικιο που καλοβλεπω το Bluos ?
Power node η NAD C700 .Εχει καποιος φιλος ακουσει πως παιζουν η αν ειναι χρηστικα και ευκολα ;ΑΑμφοτερα εχουν εξοδο LFE sub και διαχειριση απο το app Bluos .
Υπαρχει σαφης διαφορα τιμης (~600 - 700 €) και θα εκτιμηθει αναλογα βεβαια .ΕΙναι σχεδον η τιμη του sub .Eκτος και υπαρχουν τεκμηριωμενοι λογοι προτιμησης του ακριβου NAD (αν εχω καταλαβει σωστα οι 2 εταιρειες ειναι σαν αδελφες εξ αγχιστειας)
Ψαχνω και "οικογενειακο" gia TIDAL
Ειμαι ολος αυτια και ματια .
Αντε να σας δω

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356
Αν το CXN v2 εχει μεγαλη σχεση με το 851n, τοτε οπωσδηποτε αυτο. Το ντακ του node ειναι...για να λεει οτι ειναι - συγκριτικα ετσι; αλλιως, αν ειναι ο μονος τροπος για να ακουσεις, μια χαρουλα ειναι!

Reaction score
7.069
Αν το Cambridge ειχε εξοδο για sub δεν θα το συζητουσα . Κι αν επαιζε Bluos.....:headbang:
Θα δεχομουνα μια απο τις 2 ελλειψεις αλλα και οι 2 μαζι σχεδον το αποκλειουν . Εκτος και καποιος με πεισει για το αντιθετο :punish:

Οποτε με Bluos υπαρχουν 2 εκδοχες ,οι εξης 3
1) *Node αναλογικη εξοδος> Grace > N core ( Grace & Ncore ειναι για πουλημα ,στις αγγελιες )

2)Power Node > ηχεια

3)NAD C- 700 > ηχεια

* Η νο 1 εκδοχη (δεν πουλαω τιποτα) εχει 2 dac στην σειρα με το 2ο απλα να εκτελει χρεη προενισχυτη .Μπορει και το αναποδο βεβαια streaming με Νode και εξοδο coaxial για επεξεργασια στο Grace ....μπερδεμα
Δεν κυνηγαω "απολυτους ηχους" ουτε τα πολλα βατ μου ειναι πλεον απαραιτητα .Οι λυσεις 2 &3 εχουν UCD Hypex (ιδια οικογενεια) ενισχυτικα χαμηλοτερης ισχυος ~80 βατακια που μου ειναι αρκετα για τα Polk R 200 ιδιως μαλιστα αν συνδυαστουν με καποιο SVS ( SB 1000 or 3000micro) [ αν καποιος ανοιξει κουβεντα για sub θα βαλω τον ΑΒΓΔ να του κατουρησει τον AVR ]
Ta ερωτηματα ειναι 2
Εχω δικιο που καλοβλεπω το Bluos ?
Power node η NAD C700 .Εχει καποιος φιλος ακουσει πως παιζουν η αν ειναι χρηστικα και ευκολα ;ΑΑμφοτερα εχουν εξοδο LFE sub και διαχειριση απο το app Bluos .
Υπαρχει σαφης διαφορα τιμης (~600 - 700 €) και θα εκτιμηθει αναλογα βεβαια .ΕΙναι σχεδον η τιμη του sub .Eκτος και υπαρχουν τεκμηριωμενοι λογοι προτιμησης του ακριβου NAD (αν εχω καταλαβει σωστα οι 2 εταιρειες ειναι σαν αδελφες εξ αγχιστειας)
Ψαχνω και "οικογενειακο" gia TIDAL
Ειμαι ολος αυτια και ματια .
Αντε να σας δω

Νοde να στελνει ψηφιακό σήμα στον Grace......τα υπόλοιπα οπώς είναι.Τα C700 και το Powernode.......απλά δεν. Αν τωρα θέλεις και υπογούφερ και κρος κλπ.....NAD C399 (ή και ο λίγο πιο μικρός 389....έρχεται όπου να'ναι) μαζί με το MDC2 BluOS D.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Νοde να στελνει ψηφιακό σήμα στον Grace......τα υπόλοιπα οπώς είναι.Τα C700 και το Powernode.......απλά δεν.
Με αυτη την εκδοχη μου λειπει εξοδος για sub (αυστηρα για μουσικη ,εφε σινεμα δεν με ενδιαφερουν -δεν βλεπω τετχια μαναμ )

Reaction score
33
Τα C700 και το Powernode.......απλά δεν. Αν τωρα θέλεις και υπογούφερ και κρος κλπ.....NAD C399 (ή και ο λίγο πιο μικρός 389....έρχεται όπου να'ναι) μαζί με το MDC2 BluOS D.
Δεν ξέρω για το powernode αλλά το c700 μια χαρά integration έχει με sub (με low pass αλλά και high pass filter). Τι ακριβώς εννοείς "δεν". Τα μεγαλύτερα (πέρα απο ενισχυτικά) έχουν Dirac που δεν έχουν τα μικρά.

Αν και δεν έχω κάτι από αυτά που αναφέρονται, να αναφέρω μια λεπτομέρεια που δεν πίστευα όταν τη συνειδητοποίησα για το bluos: δεν υποστηρίζει dlna, πρέπει να παίξεις με file sharing - το οποίο μετά απ' όσο έχω καταλάβει βασίζεται στα tags για browsing (όχι με folders) Για κάποιους μπορεί να μην έχει σημασία, για κάποιους μπορεί να έχει αν έχεις τεράστιο library: για μένα πχ έχει που έχω φτιάξει το library στο nas με βάση το dlna να κάνει expose folders

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Δεν ξέρω για το powernode αλλά το c700 μια χαρά integration έχει με sub (με low pass αλλά και high pass filter). Τι ακριβώς εννοείς "δεν". Τα μεγαλύτερα (πέρα απο ενισχυτικά) έχουν Dirac που δεν έχουν τα μικρά.

Αν και δεν έχω κάτι από αυτά που αναφέρονται, να αναφέρω μια λεπτομέρεια που δεν πίστευα όταν τη συνειδητοποίησα για το bluos: δεν υποστηρίζει dlna, πρέπει να παίξεις με file sharing - το οποίο μετά απ' όσο έχω καταλάβει βασίζεται στα tags για browsing (όχι με folders) Για κάποιους μπορεί να μην έχει σημασία, για κάποιους μπορεί να έχει αν έχεις τεράστιο library: για μένα πχ έχει που έχω φτιάξει το library στο nas με βάση το dlna να κάνει expose folders
Θα στριμαρω κατα 90%......νεα μουσικη που αγνοω στα "συννεφα " . Εχω και 1-2 στικακια με παλια για ωρες που θυμαμαι τα 80ς

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.387
[ αν καποιος ανοιξει κουβεντα για sub θα βαλω τον ΑΒΓΔ να του κατουρησει τον AVR ]
Είμαι μακριά και δεν έχω AVR.:beach:

Πότε θα πάρεις δεύτερο subwoofer, είπαμε;:boast:

Reaction score
7.069
Με αυτη την εκδοχη μου λειπει εξοδος για sub (αυστηρα για μουσικη ,εφε σινεμα δεν με ενδιαφερουν -δεν βλεπω τετχια μαναμ )
Δεν έχει διπλές εξόδους το Grace? Εννοώ rca και balanced?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Για το C700 ,oχι τόσο ισχυρό και πολύ μέτριο dac chip......
μετριο σε συγκριση με τι ; Αν εννοεις το chip που χησιμοποιει δεν ειναι το μοναδικο στοιχειο που παιζει ρολο στο τελικο αποτελεσμα . Και παντα εχει σημασια τι ζητας
Δεν έχει διπλές εξόδους το Grace? Εννοώ rca και balanced?
Εχει
Αλλα δεν ξερω αν μπορουν να χρησιμοποιηθουν ταυτοχρονα

Reaction score
7.069
μετριο σε συγκριση με τι ; Αν εννοεις το chip που χησιμοποιει δεν ειναι το μοναδικο στοιχειο που παιζει ρολο στο τελικο αποτελεσμα . Και παντα εχει σημασια τι ζητας
Με το dac που ήδη έχεις......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88