bluetooth headset + ps3

Reaction score
0
Εγώ έτυχε να έχω ένα i-Tech Clip IIs στερεοφωνικό που δουλεύει σωστά. Πάντως θα σου πρότεινα να αγοράσεις το Samsung WEP-200. Πολύ καλός ήχος και μικροσκοπικό.
Βρίσκω γύρω στα 25 ευρώ ένα ίδιο με αυτό το samsung που λες...αλλά δεν είναι samsung είναι απομίμηση....ο τύπος που τα δίνει λέει ότι λειτουργούν άψογα....
Λες να το τσιμπήσω ή να πάω να πάρω ένα φθηνό usb να τελειώνω?

Reaction score
4
Βρίσκω γύρω στα 25 ευρώ ένα ίδιο με αυτό το samsung που λες...αλλά δεν είναι samsung είναι απομίμηση....ο τύπος που τα δίνει λέει ότι λειτουργούν άψογα....
Λες να το τσιμπήσω ή να πάω να πάρω ένα φθηνό usb να τελειώνω?
Περιμενεεεε......
Αυτο που σου ελεγα..... motorola H300 στα 25 ευρα !!!
Τρομερη ποιοτητα και 20 μερες αυτονομια!!!!

Reaction score
0
Περιμενεεεε......
Αυτο που σου ελεγα..... motorola H300 στα 25 ευρα !!!
Τρομερη ποιοτητα και 20 μερες αυτονομια!!!!
Ε πούντο βρε?? μια βδομάδα μου το'χεις πει )()(

Reaction score
4
Ε πούντο βρε?? μια βδομάδα μου το'χεις πει )()(
Ε νατο :cool_11:
Σημερα τον ειδα γιατι ειναι εξωτερικος και δεν ερχεται καθε μερα.
Mediamrkt και το τσιμπισες :cool_4:

Reaction score
0
Ε νατο :cool_11:
Σημερα τον ειδα γιατι ειναι εξωτερικος και δεν ερχεται καθε μερα.
Mediamrkt και το τσιμπισες :cool_4:
Μάλιστα...ποιος έρχεται για παρέα?? χεχε

Reaction score
0
Παμε αυριο το απογευμα γιατι σχολαω αργα σημερα.
Εξω πετανε φωκιες εντομεταξυ :cool_11:
Αμα ψήνεσαι εγώ μέσα είμαι 100%!
Αν και βέβαια αν θα πάμε μαζί ...το σίγουρο είναι ότι δεν θα τη γλιτώσω μόνο με ένα bluetooth :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11: όλο και κάτι θα μου γυαλίσει

Reaction score
4
Αν και βέβαια αν θα πάμε μαζί ...το σίγουρο είναι ότι δεν θα τη γλιτώσω μόνο με ένα bluetooth :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11: όλο και κάτι θα μου γυαλίσει
Επειδη σε εχω μαθει τωρα πια :happy_8: καλο ειναι να αφησεις καρτες και μετρητα στο σπιτι..... )( )( )(

Reaction score
7
Πάντως PS3 μην ξαναπάρεις έχεις ήδη...το λέω καλού κακού μιας και είναι γυαλιστερό )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(

Reaction score
0
Πάντως PS3 μην ξαναπάρεις έχεις ήδη...το λέω καλού κακού μιας και είναι γυαλιστερό )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(
όχι όχι...αλλά καμιά γυαλιστερή lcd που ξέρεις...

Reaction score
0
Τώρα με τι το έχεις συνδεδεμένο το γυαλιστερο?
Με τον epson :happy_8:
Όταν βρέθηκα στο δίλλημα αν πρέπει να πάρω lcd ή προτζέκτορα..θεώρησα ότι ο προτζέκτορ θα ήταν πιο απολαυστικός και πιο value for money.
Άσε που το σαλόνι είναι ιδανικό για προβόλι...δεν μπορούσα να αντισταθώ :cool_11::cool_11:

Reaction score
7
Με τον epson :happy_8:
Όταν βρέθηκα στο δίλλημα αν πρέπει να πάρω lcd ή προτζέκτορα..θεώρησα ότι ο προτζέκτορ θα ήταν πιο απολαυστικός και πιο value for money.
Άσε που το σαλόνι είναι ιδανικό για προβόλι...δεν μπορούσα να αντισταθώ :cool_11::cool_11:
Και γώ στο ίδιο δίλημα ήμουν και είχα επιλέξει τον Πάνυ AE-900 και μετά κατάλαβα ότι για πλεϊστεϊσιονοδουλειές δεν κάνει ο Projector και χτύπησα την "αιχμηρή" 1080p LC37xd1 και τώρα κλαίω που με τα λεφτά που είχα δώσει τότε σήμερα κάποιος αγοράζει πλασματάκι στα 1080p και σε μεγαλύτερες ίντσες. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ: ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ: ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν!!!
Αν και να σου πω την αλήθεια δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να πάρω καμιά καλή 1080....γιατί θα πάθω το ίδιο με αυτό που περιέγραψες...μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν πέσει στα μισά οι τιμές πάλι.

Αν βρω καμιά καλή ευκαιρία στα 720p μέχρι 40 ίντσες μπορεί και να την χτυπήσω όμως..:happy_6:

Reaction score
7
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν!!!
Αν και να σου πω την αλήθεια δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να πάρω καμιά καλή 1080....γιατί θα πάθω το ίδιο με αυτό που περιέγραψες...μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν πέσει στα μισά οι τιμές πάλι.

Αν βρω καμιά καλή ευκαιρία στα 720p μέχρι 40 ίντσες μπορεί και να την χτυπήσω όμως..:happy_6:
Σωστή η σκέψη σου βολέψου τώρα με καμια "μικρούλα" 40άρα και το καλοκαίρι χτύπα καμια 52άρα 1080p και τη 40άρα κρεμασέ τη στο ταβάνι για ξαπλωτές θεάσεις...δεν ξέρω εσείς αλλά εμένα με πονάει ο σβέρκος μου όταν παρακολουθώ TV ξάπλα στο κρεβάτι. :crazy_1:

Reaction score
0
Σωστή η σκέψη σου βολέψου τώρα με καμια "μικρούλα" 40άρα και το καλοκαίρι χτύπα καμια 52άρα 1080p και τη 40άρα κρεμασέ τη στο ταβάνι για ξαπλωτές θεάσεις...δεν ξέρω εσείς αλλά εμένα με πονάει ο σβέρκος μου όταν παρακολουθώ TV ξάπλα στο κρεβάτι. :crazy_1:
Κάπως έτσι την βλέπω τη δουλειά φίλε...να μην σου πω ούτε καν 40αρα...θα δούμε θα δούμε...ελπίζω να έχει τίποτα καλές προσφορές

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas