bluetouth-ο-προβλημα

Reaction score
25.675
ακουστε τι παιχνιδι μου παιξε η μοιρα

εχω ενα Ζ530ι (πσονυ επεσσον) και αγορασα προσφατα ενα ασυρματο ακουστικο (μπλουτουθ οπως λενε και οι τροχονομοι) μοτορολα Η300
το προτιμησα κυριως λογο της ΑΑΑ μπαταριας που παιρνει οποτε γλυτωνω απο αλλον ενα φορτιστη (πρεπει να εχω καμια 20αρια - στα πολυμπριζα δε χωρανε) καθως εχω μερικες επαναφορτιζομενες ΑΑΑ και σχετικο φορτιστη που χρησιμοποιω ετσι και αλλιως

το προβλημα
ολα καλα ολα ωραια για τα πρωτα 5-10 λεπτα.
μετα το μοτορολι μπαινει σε κατασταση αναμονης (5λεπτα) αν λοιπον χτυπησει τηλεφωνο στα πρωτα 10-15 λεπτα λειτουργει κανονικα. μετα απο αυτο το χρονο 80% αποσυνδεεται(?). στο τηλεφωνο η ενδειξη ειναι οτι ειναι συνεδεμενα ωστοσο η κλιση δεν μεταφερεται με τιποτα στο ακουστικο. μερικες φορες εχω την εντυπωση οτι το ακουστικο σβηνει τελειως η οτι απλα αποσυνδεεται. μαλιστα μια φορα το τηλεφωνο πανω στην κλιση και οταν δεν εχει μεταφερθει η κλιση στο ακουστικο , προσπαθοντας να το ανοιξω ξανα και να συνδεθει μου βγαζει μια ΑΣΠΡΗ οθονη (κατι σαν win98 αντι για μπλε).
δεν υπαρχει τροπος στο μανουαλι να μην μπαινει σε κατασταση αναμονης το ακουστικο ωστε να αποφυγω αυτο το προβλημα αν τελικα απο κει προκαλειται.
προσπαθω να κατεβασω και αναβαθμιση για το τηλεφωνο απο gprs αλλα δεν τακαταφερνω.
usb καλωδιο δεν εχω ακομα , αλλα μαλλον αυριο θα παρω.
το ιδιο ακουστικο εχει δουλεψει αψογα με νοκια και βγαζει 20 μερες αναμονη με χρηση ανω των 2 ωρων ημερισιως
καμια ιδεα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads