Bluray και τα μυαλά στα mixer

Reaction score
7
θα επιμεινω ομως γιατι εστω κι αν ξεκινησε το 2000 εγω το PS2 το αγορασα το 2008 και η τελευταια εκδοση του αυτη πριν το PS3 θα επρεπε να διαβαζει καλυτερα η εστω εφαμιλλα απο τα συγχρονα DVD Roms των 10 ευρω.
Είναι προβληματικό τότε, ζήτησε αντικατάσταση. Το Playstation 2 Slim διαβάζει κανονικά γραμένα δισκάκια και χωρίς δυσκολίες.

Reaction score
0
Gartner: Blu-ray to win in 2008, HD DVD price cuts are "useless resistance"

Gartner, the fat lady of research firms, is singing HD DVD's swan song this morning. Hiroyuki Shimizu, Principal Research Analyst in Japan, says in Gartner's Semiconductor DQ Monday Report that, "Gartner believes that Toshiba's price-cutting may prolong HD DVD's life a little, but the limited line-up of film titles will inflict fatal damage on the format." He goes on to call the recent price cuts "useless resistance" in avoiding the inevitable. What's that, you coyly ask? According to Shimizu, "Gartner expects that, by the end of 2008, Blu-ray will be the winning format in the consumer market, and the war will be over." With 5 of the 7 major studios now backing Blu-ray exclusively, Gartner's certainty on the subject doesn't appear to be much of a stretch.
Ο χορός των πουλημένων fanboys συνεχίζεται...
Φήμες ότι η Gartner δικαιολόγησε την εκτίμησή της λέγοντας ότι "μετά την υποστήριξη του Hi-Tech στο Blu-ray δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για το HD-DVD" ελέγχονται ως ανακριβείς :cool_11:

@ Dionysis11: συνονόματε Διονύση το PS2 ποτέ δε φημιζόταν για το καλό του drive. Από την άλλη αυτό δεν έχει σχέση με το θέμα μας γιατί το drive του PS3 είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικό.
Όσο για τα standalones, η επεξεργαστική τους ισχύς δεν μπορεί ποτέ να έχει καμία σχέση με αυτήν ενός υπολογιστή ή μιας κονσόλας. Φαντάσου ότι όταν βγήκε το HD-A1, το πρώτο HD-DVD player της Toshiba, κάποιοι το άνοιξαν και με έκπληξη είδαν μέσα έναν Pentium 3!!! Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω ότι σε ένα PC με Pentium 3 τα HD-DVD δεν παίζουν με τίποτα...

Είναι τελείως διαφορετικό το hardware μιας κονσόλας από ενός player και ανάλογα υψηλότερο είναι και το κόστος του. Το PS3 κοστίζει όσο κοστίζει γιατί η Sony περιμένει να βγάλει λεφτά από τα παιχνίδια που πουλάει (και τα δικαιώματα του BD βέβαια, αλλά κυρίως τα παιχνίδια). Από την ίδια την κονσόλα χάνει χρήματα και μάλιστα αρκετά.

Reaction score
5
Από την άλλη αυτό δεν έχει σχέση με το θέμα μας γιατί το drive του PS3 είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικό.
εγώ μπορώ να πω εντελώς το αντίθετο από αυτά που μου έκανε το δικό μου PS3. Είναι μηχανές. Μπορεί να σου κάτσει, μπορεί και όχι.

Εγώ πχ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το PS2. Είτε σε παιχνίδια είτε σε DVD.

Reaction score
0
εγώ μπορώ να πω εντελώς το αντίθετο από αυτά που μου έκανε το δικό μου PS3. Είναι μηχανές. Μπορεί να σου κάτσει, μπορεί και όχι.

Σωστό. Εννοώ τη συμπεριφορά του όταν δουλεύει όπως πρέπει, όχι όταν είναι προβληματικό.
Εγώ με το PS2 είχα πρόβλημα με τα νοικιασμένα DVD, σε κάποια φάση 1 στα 3 δεν μου έπαιζαν και σταμάτησα να ασχολούμαι.
Με τα παιχνίδια ευτυχώς δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά δε νοικιάζω παιχνίδια συχνά.

Reaction score
7

Λάμπρο ο κανόνας όμως είναι το αντίθετο απ'ότι συνέβη σε σένα... Η προβληματική κεφαλή σε ένα PS2 ήταν συχνό φαινόμενο που το άκουγα σχεδόν συνέχεια από φίλους και γνωστούς που το είχαν αγοράσει. Προσωπικά έχω αλλάξει κεφαλές σε 3 μηχανήματα φίλων.

Reaction score
5
Σωστό. Εννοώ τη συμπεριφορά του όταν δουλεύει όπως πρέπει, όχι όταν είναι προβληματικό.
Εγώ με το PS2 είχα πρόβλημα με τα νοικιασμένα DVD, σε κάποια φάση 1 στα 3 δεν μου έπαιζαν. Με τα παιχνίδια δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
PS2 πολλών ετών και ακόμα παίζει. σκυλί σου λέω. Και έχει δουλέψει υπερωρίες... ΠΟΛΥ πράμα όμως.

Το πρώτο μου PS3 έφαγε αντικατάσταση μετά από 24-25 ώρες λειτουργίας (συνολικά όχι συνεχόμενα). Το δεύτερο ακόμα αντέχει αλλά το δουλεύω λιγότερο. Το ανοίγω 2 φορές το μήνα μόνο :happy_9::happy_9::happy_9:

Reaction score
0
Ο ΜΙ ΤΖΙ!!! Κι άλλοι πουλημένοι!

DVDFile.com: It's time

You fought the good fight, but the time has come. The interests of the consumer and the motion picture industry will be better served by conceding and declaring Blu-ray Disc the winner of the format war. It’s time to desist and cease all hostilities.

Mainstream consumers need an end to the uncertainty so they, too, can begin to enjoy the wonders of high definition video and audio with no fear of making a misguided investment. Pacific Media Associates assessed the HD-ready display market and concluded that in 2008 prices will drop by nearly 16% and the installed base will grow by 40% to 113 million displays. Those buyers deserve a clear and unambiguous choice of high definition disc format. And the motion picture industry, for years dependent on the profit center of disc sales, need to sell their back catalogs – perhaps for the last time – to consumers who wish to experience films the way their directors intended.

Ladies and gentlemen, lay down your swords.
DVD Review: Put HD-DVD out of its misery already!

HD-DVD should be put out of its misery. It was the weaker of the two formats form the get-go and it keeps dragging on the war-that-never-should-have-been, resulting in massive consumer confusion and people not adopting high definition at the speed that they otherwise would.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis