Bluray movies

Reaction score
8
Απάντηση: Bluray movies

τα υπολοιπα εαν ενοεις μεχρι τα 100 εχουν παει στους νεους κατοχους οτι υπαρχει στην λιστα πιο πανω με 4-5 μειον θα ενημερωσω ποια εφηγαν

Reaction score
8

terminator 3
4 ημερες 6 ωρες πισω
into the blue
sky captain
perfect strainger
ultraviolet
district 9 εφυγαν

Reaction score
4

black hawk down υπαρχει blue ray?τι dvd εχεις γιατι ετσι οπως το γραφεις ειναι σα να πουλιουνται με το κιλο.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203

Φιλε το into the blue ειχες πει πριν οτι μου το κρατησες αλλα τωρα εγραψες οτι τοδωσες.
Τοχεις πολλες φορες ή το εδωσες τελικα;

Reaction score
4

αν υπαρχει πολλες φορες το into the blue το θελω κ εγω με το black hawk down αν βεβαια υπαρχει κ αυτο

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634

φανταστικη συναλαγη, τα blu rey ολοκαινουργια στην ζελατινα τους σβραγισμενα, πολυ καλη συνεννοηση και αψογη εξυπηρετηση. και υπερβολικη υπομονη....... προτεινετε 100%

Reaction score
8

Σημερα και μονο dvd 100αδα 50€ terminator skull 20€ παραλαβη απο αγ αναργυρους 6970035911

Reaction score
2

Δεν εχεις καλές ταινίες. Αγορασε καμια κλασικη. Scarface, Goodfellas, Pulp Fiction, Cuckoos Nest, Godfather κτλ

Reaction score
8

Οκ να μου κανεις και παραγγελια τι θες να παω να αγορασω για να τα πουλισω με 0.50 λεπτα το dvd μπορεις να μου στειλεις και λινκ εαν θελεις με την εκδοση που θες :111:

Reaction score
0

Τα bluray ''THE MUMMY'', ''THE MUMMY RETURNS (2)'' και ''MUMMY,TOMB OF THE EMPEROR DRAGON (3)'' υπαρχουν ???
Με ελληνικους υποτιτλους ???
Και τιμουλα ???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe