Bluray Player ή media player για εξ. υπότιτλους σε bdisc Region 1

Reaction score
0
Καλησπερα σε όλους. Θέλω να προβώ στην αγορά ενός 3D Bluray player ή media player για την αναπαραγωγή αυθεντικών bluray discs απλών και 3D που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους και αυτό που θέλω είναι να υποστηρίζει κατά την αναπαραγωγή ελληνικούς εξωτερικούς υποτίτλους. Υπάρχει κάτι τέτοιο και να είναι όσο γίνεται ποιο οικονομικό. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
Οι δίσκοι είναι zone A αμερικάνικοι, ή είναι zone B (ή zone free ABC) χωρίς ελληνικούς υπότιτλους;
Αυτό θα καθορίσει το πόσο ακριβά θα κοστίσει η ιστορία.

Reaction score
0
@Zizik σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, βασικά το θέλω για zone B άλλα έχω και κάποιους Α που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
Πόσα θέλεις να ξοδέψεις;
Απ' όσο γνωρίζω, τα Oppo με πλακέτα σπασίματος και τα παλιότερα Dune με BD player κι ένα εύκολο δωρεάν hack μπορούν να παίξουν όλες τις ζώνες. Υπάρχουν κι άλλα με σπαστήρι στην Ευρώπη αλλά κοστίζουν ακριβότερα κι απο Oppo.

Τα Oppo παίζουν εξωτερικούς υπότιτλους, για τα Dune δεν ξέρω αν και είχα. Τα Dune είναι και πολύ αργά στο φόρτωμα των δίσκων.

Reaction score
0
Το ποσό που σκέφτομαι είναι γύρω στα 200-300. Τα Oppo τα είχα ψάξει ειδικά το 93 και ξέρω ότι παίζουν εξωτερικούς υπότιτλους αλλά η τιμή ξεφεύγει πολύ γι' αυτό που θέλω (δηλ. να παίζει εξωτερικούς υπότιτλους). Ότι είναι φοβερό μηχάνημα δεν το συζητάμε. Όσο και αν το έψαξα δεν βρήκα άλλο μηχάνημα που να κάνει αυτό που θέλω ή δεν το αναφέρουν. Γι' αυτό έκανα ερώτηση μήπως έχει κάποιος μηχάνημα που να παίζει εξωτερικούς υπότιτλους από δισκάκια που δεν έχουν. Μέχρι στιγμής όλα καταλήγουν στο Oppo, αν και δεν ξέρω τι γίνεται με το Cinavia.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt