Bluray player ή media player με Onkyo 876

Reaction score
32
Το PC με ταλαιπώρησε αρκετά. Mετέφερε το απο το ένα δωμάτιο στο σαλόνι. Την μια παίζει 1 κάναλι απο την HDMI, ρύθμισε την ανάλυση και αν θέλει θα κρατήσει 1080P.
Έτσι αποφάσισα για αναβάθμιση - ευκολία χειρισμού.
Διαθέτω πλέον τον Οnkyo 876 και με ενδιαφέρει να δώσω στον Optoma HD 80 υλικό που του αρμόζει.
Παρακολουθώ τα θέματα (Popcorn, Dune HD, Qbox). Θα ήθελα μία συσκευή που να συνδυάζει bluray και mkv αλλά μάλλον θα αργήσει.
Τι θα μου συστήνατε για αγορά bluray player?
Η να περιμένω την εξέλιξη των παραπάνω τεστ?

Α ξέχασα θα μου το κάνει δώρο η γυναίκα μου! Μην το ξεφτιλίσουμε όμως ε?

Reaction score
2
Το PC με ταλαιπώρησε αρκετά. Mετέφερε το απο το ένα δωμάτιο στο σαλόνι. Την μια παίζει 1 κάναλι απο την HDMI, ρύθμισε την ανάλυση και αν θέλει θα κρατήσει 1080P.
Έτσι αποφάσισα για αναβάθμιση - ευκολία χειρισμού.
Διαθέτω πλέον τον Οnkyo 876 και με ενδιαφέρει να δώσω στον Optoma HD 80 υλικό που του αρμόζει.
Παρακολουθώ τα θέματα (Popcorn, Dune HD, Qbox). Θα ήθελα μία συσκευή που να συνδυάζει bluray και mkv αλλά μάλλον θα αργήσει.
Τι θα μου συστήνατε για αγορά bluray player?
Η να περιμένω την εξέλιξη των παραπάνω τεστ?

Α ξέχασα θα μου το κάνει δώρο η γυναίκα μου! Μην το ξεφτιλίσουμε όμως ε?
Βluray και mkv συνδυάζει το DUNE HD Center

Reaction score
32
Απάντηση: Bluray player ή media player με Onkyo 876

Να το κάνω απλό. Έχοντας τον Οnkyo 876 που απο πλευράς scaler και αποκωδικοποίηση ήχου δεν έχω να "φοβηθώ" κάτι ποιο bluray player θα μου συστήνατε?
Samsung BD1500 για παράδειγμα?

Reaction score
73
Απάντηση: Bluray player ή media player με Onkyo 876

Να το κάνω απλό. Έχοντας τον Οnkyo 876 που απο πλευράς scaler και αποκωδικοποίηση ήχου δεν έχω να "φοβηθώ" κάτι ποιο bluray player θα μου συστήνατε?
Samsung BD1500 για παράδειγμα?
Δες το Samsung BD-2500 η

το ΟΡΡΟ ΒD-83 που αναμενεται τον Μαιο στην Ελλαδα και φαινεται απο τις προδιαφραφες του για Αστερι...:114:
και σε καλη τιμη μαλλον γιαυτα που υποσχεται... δες το αντιστοιχο τοπικ

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33716&page=40

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster