stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.430
Ειναι μια ακομα προσπαθεια για να κοντραρουν τον ..καταραμενο!τι να τα κάνεις στην Ελλάδα τα 700 άλογα; δεν υπάρχει άλλος να κάνουμε κόντρα...νοιώθω μια μοναξιά![]()
Ειναι μια ακομα προσπαθεια για να κοντραρουν τον ..καταραμενο!τι να τα κάνεις στην Ελλάδα τα 700 άλογα; δεν υπάρχει άλλος να κάνουμε κόντρα...νοιώθω μια μοναξιά![]()
ποιος είναι αυτός; με πιάνεις αδιάβαστοΕιναι μια ακομα προσπαθεια για να κοντραρουν τον ..καταραμενο!![]()
https://el-gr.facebook.com/pages/DP-Motorsport-by-Kataramenos/429989073714152ποιος είναι αυτός; με πιάνεις αδιάβαστο![]()
Σύχναζες κι εσύ στη Βούτα;Ειναι μια ακομα προσπαθεια για να κοντραρουν τον ..καταραμενο!![]()
Μονο εκει!Σύχναζες κι εσύ στη Βούτα;

Ωραίες εποχές τότε, έπαιρνες το σάντουιτσακι σε μέγεθος παντόφλας απο την καντίνα και Αραζες με τις ώρες χαζεύοντας και περίμνοντας καμια μια κόντρα με τον καταραμένο και τον Βλάχο..Μονο εκει!
Έχει και κάτι "άλλους" χεράτους που το καβλαντίζουν με μόλις 160-180 αλογάκια...Έχει πολλούς ακόμα χεράτους και χρειάζονται τα μισά άλογα για να περάσουν από πάνω αυτοκίνητα διπλάσιας ιπποδύναμης

Γιατί αφού το έχεις το άθλημα της μηχανοκινησης .Εμένανε γιατί δεν μου άρεσε ποτέ η βούτα και η κάθε βούτα ρε γμτ;;;
Φλωράκος...![]()
Επειδη δεν πολυπερνουσες απο κει,για προορισμο τα λιμανακια(καντινα)Εμένανε γιατί δεν μου άρεσε ποτέ η βούτα και η κάθε βούτα ρε γμτ;;;
Φλωράκος...![]()
Ωραίες εποχές!Ωραίες εποχές τότε, έπαιρνες το σάντουιτσακι σε μέγεθος παντόφλας απο την καντίνα και Αραζες με τις ώρες χαζεύοντας και περίμνοντας καμια μια κόντρα με τον καταραμένο και τον Βλάχο..
Και άλλες φορές έβαζες τα πόδια στην πλάτη και ετρεχες κυνηγημένος απο τους μπάτσους να κρυφτείς στα στενά.
Κι' όμως Σταθάκο. Δεν ένοιωθα καλά με κανένα από τα "στέκια".Επειδη δεν πολυπερνουσες απο κει,για προορισμο τα λιμανακια(καντινα)![]()
Εγώ σύχναζα (και έτρεχα) στη Βούτα, στον Καρέα, στην Αύρα, στην Κηφισίας, στην πλατεία Πολιτείας κλπ.Μονο εκει!
Αξέχαστες και δεν ξαναερχονται ,τότε υπήρχαν γρήγορα αυτοκίνητα που χρειαζοντουσαν χέρια για να τα οδηγήσεις σωστά ,είχαμε λίγα και μας κάνανε ευτυχισμένους απλά πράγματα...Ωραίες εποχές!![]()
Αλλος προορισμος μετα ηταν επιδαυρο,τριπολη μπραλο!Εγώ σύχναζα (και έτρεχα) στη Βούτα, στον Καρέα, στην Αύρα, στην Κηφισίας, στην πλατεία Πολιτείας κλπ.![]()
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ 150 ΣΕ 250-300 ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ......τι να τα κάνεις στην Ελλάδα τα 700 άλογα; δεν υπάρχει άλλος να κάνουμε κόντρα...νοιώθω μια μοναξιά![]()
Η οθόνη δεν κρύβεται αλλά είναι τελείως διαφορετικό το σύνολο λαϊκό αποτέλεσμα δένει απόλυτα με το ταμπλό, 1600 θα βγει δεν ξέρω αν θα είναι με τα 170hp αλλά δεν έχει σημασία υπάρχει παράλληλος εγκέφαλος που ανεβάζει την ιπποδύναμη στις 200hp και 29 ροπής και όλα αυτά χωρις να χαθεί η εγγύηση βάζεις και ένα M pack και είναι έτοιμο το Ελληνικό M4.....εδω η οθονη στο ταμπλο κρυβεται ή οχι? για αυτο το λογο απορριψαμε τα μερσεντικα
ωραιο εργαλειο,αν το βγαλουν και με τον 1600αρι κινητηρα με τους 170 ιππους,ολο και καποιος χριστιανος θα την παρει στην χωρα μας