Bob Theatre Festival 2009

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Bob Theatre Festival 2009

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται φέτος το Bob Theatre Festival, στο Θέατρο Χώρα.

Το Φεστιβάλ, που είναι από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή σε ότι αφορά το νεανικό θέατρο της Αθήνας, ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 2 Μαΐου και θα διαρκέσει ως τις 10 Μαΐου, προσφέροντας στο κοινό του περισσότερες παραστάσεις, συναυλίες και κέφι.

Ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός CoYoT στο Θέατρο Χώρα, συνεχίζει την συνεργασία και την στήριξη νέων ομάδων και δημιουργών. Το Φεστιβάλ κλείνοντας 2 χρόνια ανοδικής πορείας τείνει να γίνει ένας πετυχημένος θεσμός στα νεανικά θεατρικά δρώμενα της πόλης. Οι 7 μέρες έγιναν 9, με περισσότερες παραστάσεις, περισσότερα μουσικά σχήματα, πολύ κέφι πολύ ζωντάνια και δημιουργική έκφραση.

Θεατρικές παραστάσεις, μουσικά lives, giggs, events, Dj sets, ραδιοφωνικά πάρτι, τόπος συνάντησης νέων δημιουργών, όλα αυτά εκτυλίσσονται από το Φουαγιέ στην Ταράτσα και από την Κεντρική Σκηνή στον εξώστη, από το δρόμο στην Μικρή Χώρα με νέους ανθρώπους να κυκλοφορούν με το ποτό τους σε όλους τους χώρους, μετατρέποντας την όλη διοργάνωση σε ένα δυναμικό και ζωντανό πάρτι.

Στο ανανεωμένο πνεύμα του θεσμού, που επεκτάθηκε χρονικά και αναβαθμίστηκε ποιοτικά περιλαμβάνονται οι πετυχημένες νεανικές παραστάσεις της χρονιάς καθώς και μουσικά σχήματα. Η ζωντάνια και το κέφι του κοινού που έχει διαμορφώσει, αναμένεται να απογειώσει και τη φετινή διοργάνωση.

Ανάμεσα στις επιτυχημένες παραστάσεις που επιστρέφουν είναι και οι: Εκεί, εκεί στην Κόλαση-AbOvo, Ζελόβ-AbOvo, Όταν είδα το 100% τέλειο κορίτσι για μένα -Γεωργία Μαυραγάνη, 31-Κάνθαρος.

Στις συμμετοχές του Φεστιβάλ περιλαμβάνονται παραστάσεις που ξεχώρισαν φέτος, όπως: Χοντροί Άντρες με Φούστες Λυκόφως ΑΜΚΕ, Εδώ - Γιώργος Νανούρης, Μαμά Ελλάδα 2 -AbOvo, Ο Πλανήτης AbOvo, Σκουικ mikriskini, Νο 44 - θέατρο Μεταξουργείο, Ρέκβιεμ ή αλλιώς Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά πρέπει να υπάρχει κάποιο νόημα, Ακίνητοι Ταξιδιώτες Πλεύσις, Η Απόδραση Άλογοι,
Αντί Διδακτορικού - Δημήτρης Δημόπουλος.

Στις πρεμιέρες του φετινού Bob Theatre Festival περιλαμβάνονται: Post Prandium - Tout Va Bien, Ως το τέλος - Χρήστος Θεοδωρίδης, Θέλει σκάψιμο - Τοκ-Talk.

Από το Φεστιβάλ δεν λείπουν και τα μουσικά events. Στο πρόγραμμα αυτή τη χρονιά περιλαμβάνονται: Imam Baildi, The Burger Project, Night on Earth, MC Yinka & the Urbanix, Naked Αs We, Brothers In Plugs, Το Φύλον της έριδος, Μάνος Λυδάκης, The place within, Migma.
 


Staff online

  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.663
Μηνύματα
2.871.235
Members
37.929
Νεότερο μέλος
axil
Top