BOH8EIA PARAKALO!! PIA PCI NA PARO

Reaction score
0
sas parakalo polu boh8eiste me sthn agora mias pci cartas gia ton upologisth mou pou na mporei na lamvanei doriforhka kanalia eleu8era kai mh na mporei na spaei oso ton dynaton kalytera kai na exei an einai dynaton symvatiko dekth ga ta apla kanalia !! apo thn empiria sas ~!!~ 8a anameno apanthseis sas timi oxi apo f8hnotera eos kai 100 - 120 evropoulakia

euxaristo ek ton proteron

bou

Reaction score
0
Απάντηση: BOH8EIA PARAKALO!! PIA PCI NA PARO

Άν ενδιαφέρεσε και για HD dvb S2 υπάρχουν 4-5. Ακόμα δέν συνιστώ καμία. Μέχρι στιγμής εχω δοκιμάσει τις technisat HD και ΤΤ- 3200 αλλά έχουν μεγάλο πρόβλημα με το common interface και δέν υποστηρίζουν DiSeQc 1.2 άρα μόνο 4 θέσεις μπορείς να κουμαντάρεις. Αύριο πρέπει να παραλάβω την AzureWave/Twinhan θυγατρική της ASUS, AD-SP400 CI ! Έχω αγοράσει και την KNC ONE αλλά δέν έχουν stock. ΑΝΑΜΟΝΗ!

Reaction score
6
Η Technotrend T3200 (και η Skystar HD η οποία είναι κλώνος της) υποστηρίζουν κανονικά diseqc 1.2 και usals (για κίνηση με μοτέρ diseqc) !!!
Επίσης με το ci τους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... Το πρόβλημα βρίσκεται στο εκάστοτε software...
Το dvbviewer είναι αυτό που έχω εγώ και σου συνιστώ να το αγοράσεις (μόνο 15ευρώ κάνει) , καθώς υποστηρίζει αυτές τις κάρτες σωστά και έχει άριστο support και φόρουμ.... (με την τελευταία BETA version 3.6.2.10
έχει λυθεί και το πρόβλημα με το diseqc 1.2)
Αυτή τη στιγμή έχω την κάρτα σε HTPC το οποίο είναι συνδεδεμένο σε πιάτο με μοτέρ και δουλεύει άψογα...

bou

Reaction score
0
Απάντηση: BOH8EIA PARAKALO!! PIA PCI NA PARO

delion μπορείς να μου επιβεβαιώσεις ότι σίγουρα υποστιρίζει 1.2 δηλαδή πάνω από 4 η 16 θέσεις με μοτέρ? Στις προδιαγραφές τους καθώς και στά δικά τους προγράμματα π.χ. tt tv center λέει 1.0 και υποστηρζει μόνο 4 θέσεις. Θα την βάλω πάλι πάνω στο V-box ΙΙ να δώ τί κάνει!

Reaction score
6
Ο περιορισμός του Diseqc 1.0 υφίσταται ΜΟΝΟ στο software που συνοδεύει τις κάρτες (TT Media Center & Technisat Media Center - ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια ακριοβώς εφαρμογή)
Στο dvbviewer το diseqc 1.2 (και το CI) αυτών των καρτών υποστηρίζεται και λειτουργεί άψογα ...

Το AltDVB δεν υποστηρίζει καθόλου αυτές τις κάρτες,το DVBDream και το ProgDVB τις υποστηρίζουν αλλά χωρίς diseqc 1.2 και χωρίς CI !!!

Reaction score
0
ego akoma den exo katalavei akoma pia karta na paro gia ton ypologisth mou pou na mporei na spaei kala kai xoris provlhma kai na vlepo kai doryforiki kai pshfiakah thleorash.......................... :(

Reaction score
2
Επιβεβαιωνω και εγω οτι με το DVBViewer, και μονο με αυτο (το οποιο δεν μου αρεσει καθολου σαν προγραμμα...), γυρναω και γω το μοτερακι μου με τη Skystar HD.

Το AltDVB κορυφαιο, βλεπει την καρτα σαν technotrend bda device, αλλα μεχρι εκει, ουτε diseqc ουτε τπτ.

Reaction score
0
ego akoma den exo katalavei akoma pia karta na paro gia ton ypologisth mou pou na mporei na spaei kala kai xoris provlhma kai na vlepo kai doryforiki kai pshfiakah thleorash.......................... :(
eimai entelos asxetos me to 8ema exete kapio montelo pou na gnorizete apo thn empiria sas pos doulevei kala....?

Reaction score
6
Εφόσον θέλεις να βλέπεις και δορυφορική (DVB-S & DVB-S2) και επίγεια ψηφιακή (DVB-T) και επίγεια αναλογική (γιατί όχι;;;) η λύση αυτή τη στιγμή είναι μια :

HAUPPAUGE WINTV HVR-4000

Γιατί να συμβιβάζεστε με τους απλούς δέκτες τηλεόρασης οταν η HAUPPAUGE ήρθε με το WINTV HVR-4000 για να τα συνδυάσει όλα σε μια συσκευή; Βάλτε τον υπολογιστή σας στο επίκεντρο της οικιακής ψυχαγωγίας αλλά και ενημέρωσης συνδυάζοντας αναλογική και ψηφιακή τηλεόραση. Παρέχει την δυνατότητα σύνδεσης με δορυφορικό δέκτη για High Definition ψηφιακή τηλεόραση (HDTV), ενώ επίσης μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές τόσο σε αναλογικό FM ραδιόφωνο όσο και σε ψηφιακό επίγειου σήματος.

Γενικά Χαρακτηριστικά:
4 σε 1 TV Tuner.
Ψηφιακός δέκτης επίγειου σήματος(DVB-T).
Αναλογικός δέκτης τηλεόρασης και ραδιοφώνου.
DVB-S για ψηφιακή σύνδεση με δορυφόρο.
DVB-S2 για ψηφιακή σύνδεση με δορυφόρο υψηλής ποιότητας (hi-definition).
DVB-T για ψηφιακό ραδιόφωνο επίγειου σήματος.
Auxiliary audio/video είσοδος για σύνδεση με αναλογικές συσκεύες.

Ειδικά Χαρακτηριστικά:
Αναλογικού δέκτη: Εγγραφή προγραμμάτων σε 3 διαφορετικά είδη ποιότητας MPEG-2, υποστηριξη Teletext, FM ραδιόφωνο, υποστήριξη Nicam stereo ήχου για την αναλογική τηλεόραση.
Ψηφιακού δέκτη: Επίγειου σήματος, δυνατότητα εγγραφής σε υψηλής ποιότητας MPEG-2 format, υποστήριξη Teletext και ψηφιακού ραδιοφώνου επίγειου σήματος.
DVB-S: Ψηφιακή σύνδεση με δορυφορικό δέκτη, δυνατότητα εγγραφής προγραμμάτων DVB-S υψηλής ποιότητας σε MPEG-2 format, υποστήριξη DiSEqC 1.0.
DVB-S2 (hi-definition): Δυνατότητα εγγραφής προγραμμάτων DVB-S2 υψηλής ποιότητας σε H.264 format, υποστήριξη DiSEqC 1.0.
DVB-T Radio: Για ψηφιακό ραδιόφωνο επίγειου σήματος.

Θύρες Επικοινωνίας: PCI, Είσοδος κεραίας τηλεόρασης, Είσοδος κεραίας FM ραδιοφώνου, S-Video-IN, Audio Line-IN (Stereo), Είσοδος δέκτη IR, Είσοδος LNB : IEC F-type (θηλυκό).

Ελάχιστες Απαιτήσεις Υπολογιστή: Επεξεργαστής: 3.2 GHz ή ταχύτερος ή Intel Core Duo, Μνήμη RAM: 512ΜΒ, Λειτουργικό Σύστημα: Microsoft Windows XP Service Pack 2, Κάρτα γραφικών: AGP ή PCI-Express με 128MB μνήμη, Ελεύθερη PCI θύρα, Κάρτα Ήχου, CD-ROM ή DVD-ROM Drive για την εγκατάσταση του software.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702030

Η τιμή είναι λίγο τσουχτερή (199ευρώ) , δεν έχει CI (όμως η Hauppauge θα βγάλει USB CI που θα συνεργάζεται με αυτή την κάρτα) , και φυσικά επειδή είναι "Hybrid" δεν θα μπορείς να δεις ταυτόχρονα DVB-S & DVB-T ή αναλογική - ένα κανάλι ενός τύπου τη φορά!

Reaction score
1
Μια κάρτα που να τα κάνει όλα είναι δύσκολο να τα κάνει όλα καλά.

Εγώ έχω απλές DVB-T Technotrend 1300 (50e) για επίγεια, μια USB Tecnotrend S2400 (60e) για ελεύθερα DVB-S, μια Technotrend S3200 + CI + Τ-Rex Supermodul με κάρτα Sky Digital για τα κλειδωμένα.

Αυτό σημαίνει παράλληλες ταυτόχρονες εγγραφές με όλες τις κάρτες.

Η S3200 με το CI δουλεύει άψογα.
Η δυσκολία είναι στο software. Η κάρτα δουλεύει με BDA driver το οποίο όμως δεν υποστηρίζει CI άμεσα. Το DVBViewer έχει ειδικό οδηγό για τη συγκεκριμένη κάρτα και δουλεύει.

Η Technotrend έχει βγάλει όμως τα MCE Tools τα οποία δουλεύουν και σε XP. Από τα MCE tools υπάρχει ένα προγραμματάκι, το ttautodecode το οποίο όταν τρέχει (το έχω και ξεκινά αυτόματα στο startup), δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του CI και DiseqC μέσα από το BDA interface.

Με αυτό το τρόπο εφαρμογές όπως το MS MCE 2005, Mediaportal και SageTV μπορούν να δείχνουν DVB-S/S2 και κλειδωμένα κανάλια. Δηλ. ότι ξεκλειδώνει το CAM είναι πλέον στον υπολογιστή.....:mrgreen:

bou

Reaction score
0
Απάντηση: Re: BOH8EIA PARAKALO!! PIA PCI NA PARO

Μια κάρτα που να τα κάνει όλα είναι δύσκολο να τα κάνει όλα καλά.

Εγώ έχω απλές DVB-T Technotrend 1300 (50e) για επίγεια, μια USB Tecnotrend S2400 (60e) για ελεύθερα DVB-S, μια Technotrend S3200 + CI + Τ-Rex Supermodul με κάρτα Sky Digital για τα κλειδωμένα.

Αυτό σημαίνει παράλληλες ταυτόχρονες εγγραφές με όλες τις κάρτες.

Η S3200 με το CI δουλεύει άψογα.
Η δυσκολία είναι στο software. Η κάρτα δουλεύει με BDA driver το οποίο όμως δεν υποστηρίζει CI άμεσα. Το DVBViewer έχει ειδικό οδηγό για τη συγκεκριμένη κάρτα και δουλεύει.

Η Technotrend έχει βγάλει όμως τα MCE Tools τα οποία δουλεύουν και σε XP. Από τα MCE tools υπάρχει ένα προγραμματάκι, το ttautodecode το οποίο όταν τρέχει (το έχω και ξεκινά αυτόματα στο startup), δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του CI και DiseqC μέσα από το BDA interface.

Με αυτό το τρόπο εφαρμογές όπως το MS MCE 2005, Mediaportal και SageTV μπορούν να δείχνουν DVB-S/S2 και κλειδωμένα κανάλια. Δηλ. ότι ξεκλειδώνει το CAM είναι πλέον στον υπολογιστή.....:mrgreen:
Έχω δοκιμάσει τις TT-s2 3200 και την technisat HD με 3 διαφορετικά CI boards v.1.1 και κολλάει το πρόγραμμα της κάρτας και to progdvb δέν ξεκλειδώνει τίποτα!
Μόνο με την AD-SP400 κατάφερα να ξεκλειδώσω!
Πώς τις κατάφερες?

Reaction score
0
HAUPPAUGE WINTV HVR-4000- ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ PROG DVB. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
0
Η πιο αξιόπιστη λύση για CI μέχρι στιγμής, είναι το FireDTV. Υποστηρίζει εγγενώς τα XP και Vista MCE. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν υποστηρίζει DVB-S2.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo