Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.555
* dallmayr : ο καφές φίλτρου νταλμάιερ , ακριβότερος από τους άλλους , γερμανικός ( κάτι που νομίζω δεν εμπνέει όταν μιλάμε για καφέ ) , και πουλάει σταθερά
- ok , όμως προϊόντα/ονόματα , δες το σαν combo" - καλημέρα , εδώ λέω να γράψουμε ποια προϊόντα/ονόματα πιστεύουμε , φανταζόμαστε , ότι πουλάνε μόνα τους , "
Λόγια δικά σου πήρα , φίλε
Mr Spock .
Έτσι ξεκινα και το ποστ άλοστε .
- ωραίος , αλλά . . . ... marlboro(τσιγαρα) - soundblaster(καρτα ηχου παλιοτερα..) ..
..πολυ δουλεια..πολυ αλκοολ...πολυ ευθηνη πολυ τσιγαρο...κατι που πολλες φορες προσπαθησα ανεπιτυχως να αλλαξω .. ισως και να το εχω μειωσει τελευταια..
![]()
... αλλα επιμενω οτι κανουν πειραματα πανω μου... (too much) monkey business..![]()
- σωστός , για τα marlboro(τσιγαρα) , κρατάω όμως μία επιφύλαξη , καθ΄ ότι έχουν απαγορευτεί οι διαφημίσεις για τα εν λόγω προϊόντα , όταν δε επιτεπόσανται , ήταν από τα ποιο πολυδιαφημισμένα.. marlboro(τσιγαρα) - soundblaster(καρτα ηχου παλιοτερα..) ..+ depon..
burberry (πανωφορι) - μπλουζακι πολο polo shirt -
mods ήταν και τα φοράνε ακόμα...( πάντως οι τότε ροκάδες , glamροκάδες για την ακρίβεια , φοράγανε fred perry )
- γιατί είναι το brand name ...Grado , offtopic ;mods ήταν και τα φοράνε ακόμα...
Αγαπητό Μυτερό Αυτί, λες offtopic τους άλλους και πρώτος έγραψες το brand name ...Grado...![]()
Ναι, αλλά χρειάζεται παααάρα πολύ διαφήμιση.Τι να πει κι η ORTOFON ...- γιατί είναι το brand name ...Grado , offtopic ;
... μαρκετινγκ ηταν οτι τα φοραγανε στο ΝΒΑ ... αλλα ειπηρχαν παλαιοτερα διαφημησεις εντυπες/αυτοκολητα κτλ (google search).. ισως δεν διαφημηστηκαν πολυ στην Ελλαδα, πιθανολογω λογω μικρης αγορας..ή οτι δεν χρειαζοταν..converse all star. Δεν θυμάμαι να εχω δει διαφήμισή τους. Ίσως σε περιοδικά.
και τα αθλητικά παπούτσια είναι...... μαρκετινγκ ηταν οτι τα φοραγανε στο ΝΒΑ ... αλλα ειπηρχαν παλαιοτερα διαφημησεις εντυπες/αυτοκολητα κτλ (google search).. ισως δεν διαφημηστηκαν πολυ στην Ελλαδα, πιθανολογω λογω μικρης αγορας..ή οτι δεν χρειαζοταν..
καπου βρηκα το παρακατω slide (απο καποια παρουσιαση ισως και εκτως converse) αλλα δεν ειναι καθολου ασχημο παραδειγμα στα "σταρακια" .. εχουν βγει και σε εκδοση misfits κοκ ! ^^
![]()
επιπροσθέτως:
photoshop κ' το ρημα φωτοσοπαρω/φωτοσοπιά (κτλ /λολ) ακομα και αν ειναι απο καποιο αλλο προγραμμα επεξεργασιας εικονας.
Faber Castel (μολυβια)
Stabilo (μαρκαδορος)