BRYSTON 7B SST2

Reaction score
0
εχει κανεις εμπειρεια απο τον συγκεκριμενο τελικο και αν εχει με τη συνοδα τον εχει ακουσει.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αυτός που έκανε τις μετρήσεις τον βρήκε άριστο κι αυτός που έκανε τις ακροάσεις τον ψιλο-έθαψε.
Στο enjoythemusic πάλι άκουσαν τελείως διαφορετικά πράγματα - όλα θετικά.

"The amplifiers had a very tube like magical transparency that gave the music a live "you are there" type of effect. It did all this yet still put out 600-watts of solid-state power whenever it was called upon to do so."

Η μαγεία των υποκειμενικών εκτιμήσεων.

Reaction score
0
Απάντηση: BRYSTON 7B SST2

τελικα ο καθενας λεει τα δικα του πραγματα. δεν ξερεις τι να πιστεψεις.

Reaction score
0

τελικα απο δω και περα θα εχουν τους καινουριους μετασχηματιστες?

Reaction score
462

Ειχα τουs 7ΒSST-C,ειναι το προηγουμενο μοντελο απο τουs SST-2,ηταν καταπληκτικοι οδηγουσαν τα JBL LSR 6332 studio monitor στα 4 ομ,ηταν πεντακαθαροι,αναλυτικοι,γρηγοροι και δεν ζεσταινονταν με τιποτα ακομα και οταν τουs οδηγουσα στα ορια τουs.Επειτα τουs επαιξα με JBL K2S 9800 SE οι οποιοι τα οδηγησαν εξαιρετικα αλλα λογω απαιτησεων μου για υψηλοτερεs εντασειs,και μονο,τουs αντικατεστησα με τουs 28B.Τωρα στηνω το home cinema και πηρα 2τεμαχια 4BSST-2 οι οποιοι ειναι υπεροχοι και λιγο ποιο αερατοι απο τουs SST-C.

Reaction score
462

Ανεπιφυλακτα,ειναι εξαιρετικοι σε ολο το ηχητικο φασμα και σε δυνατοτητεs οδηγησηs.Εαν εχειs σκοπο να προβειs σε αγορα αυτων των τελικων,προχωρησε αφοβα.Μαζι τουs θα περασειs υπεροχεs ωρεs μουσικων ακροασεων,σε οποιοδηποτε ειδοs μουσικηs.

Reaction score
462

Πρεπει να σου πω ομωs οτι οι τελικοι ενισχυτεs τηs BRYSTON εχουν φανατικουs οπαδουs και φανατικουs εχθρουs.Ειναι ουδετεροι και αχρωματιστοι κατι το οποιο δεν αρεσει σε καποιουs και ειναι απολυτα σεβαστο.Για αυτο το λογο θα σου συνηστουσα να κανειs καποια ακροαση πριν προβειs στην αγορα αυτη διοτι τα ακουσματα του καθενοs ειναι διαφορετικα.

Reaction score
0

εχω ακουσει τον 4b sst-c series με audio spectrum hermes και τον 4b sst2 με προ τον bp 26 με το b&w 802d και μου αρεσε.γενικα μου αρεσει ο μονιτορ ηχος.

Reaction score
462

Εαν ειναι ετσι τοτε προχωρησε αφοβα.Θα υπολογισειs ενα μηνα παραδωση.Η ελληνικη αντιπροσωπεια,η ADAMCO,ειναι εξαιρετικη.

Reaction score
0

μαλλον προς το τελλος του μηνα θα τους παραγγειλω. τη γνωμη εχεις για τον προενισχυτη bryston bp26

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.157
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos