Bryston Active Loudspeaker System

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.645

System Components:
  • 2x Active Loudspeakers (either the Model T or Middle T)
  • 1x BAX-1 Digital Crossover
  • 2x 21B³ Amplifier (or equivalent amplification via 3 channels of amplification per speaker)
Middle T Specifications:
  • Frequency Response: 33Hz to 22Khz (+/- 3dB)
  • Impedance: 4 Ohms (nominal)
  • Sensitivity: 88 dB SPL @ 1 meter @ 1 watt (anechoic)
  • Maximum SPL: 112 dB SPL @ 1 meter
  • Recommended Power: 10 watts to 250 watts RMS
  • Tweeter: Single 1.0"
  • Midrange: Single 5.25"
  • Woofer: Double 8.0"
Model T Specifications:
  • Frequency Response: 25Hz to 20Khz (+/- 3dB)
  • Impedance: 4 Ohms (nominal)
  • Sensitivity: 89 dB SPL @ 1 meter with 1 watt (anechoic)
  • Maximum SPL: 118 dB SPL @ 1 meter
  • Recommended Power: 10 watts to 500 watts RMS
  • Tweeter: Dual 1.0"
  • Midrange: Dual 5.25"
  • Woofer: Triple 8.0"

"The Bryston Model T Active system, comprised of the BAX-1, a pair of 21B3 amplifiers and a pair of Model T Active loudspeakers has an MSRP of $33'770 and will be available Q1, 2018. The Bryston Middle T Active system, including the BAX-1, a 24B3 amplifier and a pair of Middle T Active loudspeakers has an MSRP of $20'230 nd will be available Q2, 2018. The Bryston Mini T Active system, featuring the BAX-1, a 24B3 amplifier and a pair of Mini T Active loudspeakers, has an MSRP of $17'690 and will also become available Q2, 2018."

http://www.bryston.com/products/active/Active_System.html
http://www.bryston.com/products/active/21B-3.html
http://www.bryston.com/products/active/BAX-1.html
http://www.bryston.com/products/active/Middle_T_Active.html
http://www.bryston.com/products/active/Model_T_Active.html

Reaction score
29.530
Θα πρέπει να βγεί καλό το σετ είτε το middle t είτε το t.
Μου αρέσει που έχουν και προενισχυτή.
Μου αρέσει που δεν έχουν χώσει τα ενισχυτικά και το κρόςς στο ηχείο μέσα αλλά τα έχουν ελεύθερα στο χώρο σαν ξεχωριστές μονάδες. Μου αρέσει που δεν έχει ίδια ισχύ σε όλα τα κανάλια ο 6κάναλος τελικός. Τι να την κάνουν άλλωστε το μιντ και το τουίτερ.
Δεν θυμάμαι νομίζω ότι μπορεί να επέμβει στο κοσσάρισμα ο χρήστης. Καλό αυτό.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.977
Δηλαδή, έφτιαξαν προενισχυτή, ψηφιακό ενεργό κροσόβερ και τελικούς ενισχυτές, και γέμισαν ένα ολόκληρο ρακ φάτσα-κάρτα μπροστά στον ακροατή, να έχει να βλέπει αλουμίνια. Σύστημα παλαιού τύπου.

Πρέπει να καθιερώσουμε τον όρο του Ηλία Κ. Παγκοσμίως.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.866
Κάθε αρχή και δύσκολη.
Βεβαίως είναι και θέμα ζήτησης..

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Όσο η Bryston δε στρέφεται σε ψηφιακά ενισχυτικά και δε θέλει πίσω από τα ηχεία να υπάρχουν ψύκτρες και ότι άλλο πρέπει να υπάρχει σε ένα ενεργό ηχείο τα φτιάχνει έτσι, για να αρέσουν κιόλας σε αυτόν που θα δώσει τα χρήματα και περιμένει να βλέπει κάτι περισσότερο από 2 ηχεία και 2 καλώδια ρεύματος.

Από την άλλη όμως πάλι 300 καλώδια να θες να συνδέσεις το σύστημα και 4 σετ ιντερκοννεκτψκαι καλώδια ηχείων ποσά μέτρα και απ όλα. Αυτά δεν είναι ενεργά...

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.856
Ο άνθρωπος σκέφτεται με τα μάτια, και αγοράζει με τα μάτια.

Ξέρουν τη κάνουν.

Reaction score
1.379
Δημιουργία για όσους πρέπει να βλέπουν τεράστιους τελικούς στο σύστημα τους. Υποθέτω ότι είναι ένας τρόπος να κρατήσει και τις τιμές ψηλά.

Για σύγκριση δύο γνωστά ηχεία:

Τα ADAM S5V έχουν γύρω στα 12000, τριών δρόμων με 1100 watt mononbock το κάθε ηχείο.
Τα ATC SCM50SLT γύρω στα 16000, τριών δρόμων με 350 watt monoblock το κάθε ηχείο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.866
Κι όμως, helmholtz και μαλτ, συναντήθηκαν:

The OptimOre Symposium is hosted by the Helmholtz Institute Freiberg for Resource Technology (HIF) and co- hosted by caledonia highland single malt scotch whisky 12 years old.

Από κει το βαρέλι το 12-αρι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δηλαδή, έφτιαξαν προενισχυτή, ψηφιακό ενεργό κροσόβερ και τελικούς ενισχυτές, και γέμισαν ένα ολόκληρο ρακ φάτσα-κάρτα μπροστά στον ακροατή, να έχει να βλέπει αλουμίνια. Σύστημα παλαιού τύπου.

Κάνει μπαμ ότι είναι φασονατζήδικα. Φέρε τα ηχεία σου να βάλω τα μπλιμπλίκια μου να τα πουλάμε πακέτο γιατί το τρεντ είναι ενεργά.

Reaction score
29.530

Βλέπεις εσύ χώρο στο ηχείο να μπεί ο τελικός και το κροςς? Ασε τον προ.
Δεν είναι κλαςς ντι ο τελικός.
Και γιατί δλδ πειράζει να έχεις απέναντί σου και δύο τρία μηχανήματα?
[DOUBLEPOST=1516287142][/DOUBLEPOST]
Θα πρέπει να βγεί καλό το σετ είτε το middle t είτε το t.
Μου αρέσει που έχουν και προενισχυτή.
Μου αρέσει που δεν έχουν χώσει τα ενισχυτικά και το κρόςς στο ηχείο μέσα αλλά τα έχουν ελεύθερα στο χώρο σαν ξεχωριστές μονάδες. Μου αρέσει που δεν έχει ίδια ισχύ σε όλα τα κανάλια ο 6κάναλος τελικός. Τι να την κάνουν άλλωστε το μιντ και το τουίτερ.
Δεν θυμάμαι νομίζω ότι μπορεί να επέμβει στο κοσσάρισμα ο χρήστης. Καλό αυτό.

Λάθος ο 3κάναλος τελικός.

Reaction score
2.477

Χωρίς πλάκα πάντως , ως κάτοχος συστήματος ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ , και σχετικά σεμνού χωρίς τρελές υπερβολές σε ξεχωριστό δωμάτιο ευτυχώς – πλέον το ψιλο (χοντρο) κρύβω από τον κοινωνικό μου κύκλο ..

Το γεγονός ότι έχει και σινεμά κάπως διορθώνει τα πράγματα , τέλος πάντων κάπου εξηγούνται «όλα» (ή σχεδόν όλα) στα μάτια κάποιων άσχετων.

Δηλαδή αυτά τα συστήματα (ειδικά ήχου) σαν Νταλίκα σε σαλόνι (με καλώδια – μάνικες κλπ) μου φαίνεται ότι κάπου φτάνουν τα όρια του φαιδρού πλέον. Σε περνάνε κάτι σαν Κύρο-Γρανάζη.
Το σινεμά στο σπίτι αν είναι κομψό αλλάζει - έχει αποδοχή από τους "άσχετους".

Άσε που στα μάτια του γυναικείου φύλλου , από ότι έχω συμπεράνει , εκπροσωπούν ότι πιο κωμικό υπάρχει – ειδικά σε συνδυασμό με το γεγονός ο «ευτυχής κάτοχος (που ..καμαρώνει)» να μην έχει ιδέα από μουσική παίζοντας κάποιο όργανο. (και unsexual δυστυχώς).
Η γυναίκα χαιφιντελά με παντόφλες να ψάχνει χροιές καλωδίων στον καναπέ τρελαίνεται - προτιμάει τον τύπο να την πηγαίνει ΕΞΩ στα μπαρ να πίνουν να ακούν και να χορεύουν.

Παιδιά η αλήθεια στο χόμπι είναι αυτή που γράφω – είμαστε δεινόσαυροι .

ΥΓ το βαρέλι στη γωνία θα μπουμπουνίζει σαν κανόνι αν είναι άδειο -

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.866
Λίγα λες.
Είμαστε για κλάματα.
Γραφικές γελοιοτητες. Κοινώς, σούργελα.:p

Μόνο ένα ευπαρουσιαστο (εντοιχισμένο) σύστημα οικιακού κινηματογράφου σε κάνει "νορμάλ", γνώστη και τα τοιαύτα.8-)

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Ο υποφαινόμενος πάλι αποδοκιμάζει την έλλειψη...μικροφώνου.:thumbsdown:

Ασυγχώρητο είναι ότι ακόμα και υπό παραδοσιακή αρχιτεκτονική συστήματος με πληθώρα ανεξάρτητων σασί και σε τέτοια τιμή,δεν τολμούν να εντάξουν απευθείας έστω και ως προαιρετική δυνατότητα υπό ξεχωριστό σασί,κάποιο σύγχρονο λογισμικό για διόρθωση απόκρισης σε συνάρτηση προς τη συμπεριφορά δεδομένου χώρου.Δεν γίνεται ν'αφήνονται κεφαλαιώδη χρέη στη διακριτική πρωτοβουλία του υποψήφιου χρήστη να ενσωματώσει Odyssey ή... Dirac.
Κάθε αρχή και δύσκολη.
Βεβαίως είναι και θέμα ζήτησης..
Και για να μην εκληφθεί ως προκατάληψη ελέω υψηλού αντιτίμου,ψέγω αναλόγως την πιο προσιτή σύγχρονη σειρά S των ADAM,αφού στη δική τους ιδίως περίπτωση με τα προκεχωρημένα DSP, την εγκατεστημένη ψηφιακή είσοδο και το στόχο ν'ανακτήσουν χαμένο έδαφος έναντι των ανταγωνιστών,ήταν ακόμη πιο επιβεβλημένο να το είχαν κάνει στο παρόν,αντί να ψιλοχαλαρώνουν ελέω μελλοντικής αναβάθμισης (το τωρινό τους λογισμικό διόρθωσης συνίσταται σε απλό παραμετρικό ισοσταθμιστή).

Στο άμεσο μέλλον,όλα τα σοβαρά ηχεία/συστήματα εκτός της ψηφιακής εισόδου οφείλουν να συμπεριλαμβάνουν και...μικρόφωνο.

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.155
Χωρίς πλάκα πάντως , ως κάτοχος συστήματος ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ , και σχετικά σεμνού χωρίς τρελές υπερβολές σε ξεχωριστό δωμάτιο ευτυχώς – πλέον το ψιλο (χοντρο) κρύβω από τον κοινωνικό μου κύκλο ..

Το γεγονός ότι έχει και σινεμά κάπως διορθώνει τα πράγματα , τέλος πάντων κάπου εξηγούνται «όλα» (ή σχεδόν όλα) στα μάτια κάποιων άσχετων.

Δηλαδή αυτά τα συστήματα (ειδικά ήχου) σαν Νταλίκα σε σαλόνι (με καλώδια – μάνικες κλπ) μου φαίνεται ότι κάπου φτάνουν τα όρια του φαιδρού πλέον. Σε περνάνε κάτι σαν Κύρο-Γρανάζη.
Το σινεμά στο σπίτι αν είναι κομψό αλλάζει - έχει αποδοχή από τους "άσχετους".

Άσε που στα μάτια του γυναικείου φύλλου , από ότι έχω συμπεράνει , εκπροσωπούν ότι πιο κωμικό υπάρχει – ειδικά σε συνδυασμό με το γεγονός ο «ευτυχής κάτοχος (που ..καμαρώνει)» να μην έχει ιδέα από μουσική παίζοντας κάποιο όργανο. (και unsexual δυστυχώς).
Η γυναίκα χαιφιντελά με παντόφλες να ψάχνει χροιές καλωδίων στον καναπέ τρελαίνεται - προτιμάει τον τύπο να την πηγαίνει ΕΞΩ στα μπαρ να πίνουν να ακούν και να χορεύουν.

ΥΓ το βαρέλι στη γωνία θα μπουμπουνίζει σαν κανόνι αν είναι άδειο -

εγω παλι δε θα σημφωνησω καθολου μα καθολου, αλλα δεν πειραζει, δεν εχει σημασια!

I

iason

Guest
Να πεθάνουν ολοι και να μείνει μόνο ο ADAM !!!!!!!!!:gamer::gamer:
Ασε να μαστε δεινόσαυροι ρε φίλε ... Πειράζουμε κανέναν :drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος