Budget 1000 ευρώ για Κεφαλή: Shelter 501 mk3 ή κάτι άλλο?

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Δεν αλλαζουμε μονον.Πολλες φορες εχουμε 2-3 για την ποικιλια,τις διαφορες και την διαθεση :)

T

Tadakis

Guest
Να επανέλθω λίγο σε αυτό :)

Βρέθηκε μια Zyx R100 Yatra σε φανταστική τιμή αλλά δεν είναι με το TB. Είναι go ή no-go με το βραχίωνα μου?

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Αν εισαι σιγουρος οτι ειναι σε καλη κατασταση ειναι καλη ευκαιρια.Αν χρειαζεσαι βαρακια για την κεφαλη,υπαρχουν πολλα που μπορεις να χρησιμοποιησεις.Η YATRA ειναι εξαιρετικη.

Reaction score
5.926
οι
Να επανέλθω λίγο σε αυτό :)

Βρέθηκε μια Zyx R100 Yatra σε φανταστική τιμή αλλά δεν είναι με το TB. Είναι go ή no-go με το βραχίωνα μου?
Οι ZYX ταιριάζουν με τον Jelco 750

T

Tadakis

Guest
Αν εισαι σιγουρος οτι ειναι σε καλη κατασταση ειναι καλη ευκαιρια.Αν χρειαζεσαι βαρακια για την κεφαλη,υπαρχουν πολλα που μπορεις να χρησιμοποιησεις.Η YATRA ειναι εξαιρετικη.
Δεν είναι μεταχειρισμένη. Πηγαίνω ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική και βρέθηκε μέσω γνωστού σε καταπληκτική τιμή από επίσημο μεταπωλητή. Πρόκειται για την καινούργια χαμηλοέξοδη.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Δεν είναι μεταχειρισμένη. Πηγαίνω ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική και βρέθηκε μέσω γνωστού σε καταπληκτική τιμή από επίσημο μεταπωλητή. Πρόκειται για την καινούργια χαμηλοέξοδη.
Ωραια

Reaction score
14
Εγω επιμενω στην 501 mK III.(μιλαμε παντα για την MK3)
Η Zyx οπως περιεγραψες τον ηχο του συστηματος σου θα στο κανει κουραστικο με την ταση που εχει στα ψηλα .
Με τον Jelco θες μια πιο ισσοροπημενη κεφαλη .

Αποψη μου παντα

The Absolute Sound
"Shelter cartridges.have been generating Internet "buzz" as price to performance leaders for well over a year. Let me come right out and say it: The Shelter 501 MK III is the best sub-$1200 cartridge I've yet heard. This cartridge has treble air without brightness, transient speed without overshoot, definition without edginess, focus without sterility, and bass weight without any thick or syrupy coloration. Is this cartridge as close as you can get to top-tier performance ...I think it is, which is why this cartridge has me singing along w/ Mick Jagger, "GIMME SHELTER!" - Chris Martins

Stereophile Recommended Component, Class B

T

Tadakis

Guest
Αυτός ήταν πραγματικά ο ενδοιασμός μου για το αν έπρεπε να κατασταλάξω στη Shelter ή να επιζητούσα 'κατι παραπάνω' στη zyx όπως λιγότερο (κατά γενική ομολογία) surface noise και διάρκεια ζωής με δεδομένο το διαφορετικό ηχόχρωμα που σίγουρα θα έχει. Έχω ακούσει τη Shelter σε άλλο σύστημα και την είδα vs την denon 103r και Benz Ace που ξέρω και ενώ δεν με απογοήτευσε δεν με εντυπωσίασε τόσο πολύ που να πω ναι, εδώ είμαστε. την είχα πιο πολύ σαν σίγουρη λύση αν η έρευνα δεν απέδιδε κάτι άλλο. Εν αναμονή λοιπόν να ακούσω τη yatra και να μοιραστώ εντυπώσεις μαζί σας.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ειδικα η yatra δεν εχει χαρακτηριστει ως φωτεινη απο οσο ξερω.
Εχω μια σε ενα πικαπ μου και ειναι εξαιρετικα ισορροπημενη και με πολυ χαμηλο θορυβο επιφανειας.Γενικα δεν βρισκω τετοιο προβλημα με οσες zyx ακουσα , η μπαλα παει στο phono stage και πως μπορει να διαχειριστει μια κεφαλη τοσο με τον χαρακτηρα του,οσο και τις ρυθμισεις του.To σχολιο πιο πανω του absolute sound μαλλον αυτο λεει.Και ο jelco δεν εχει τασεις φωτεινοτητας κλπ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm