- Reaction score
- 1
Θεε μου...οχι Avril Lavigne...
παντως ναι εχει κυκλοφορησει το παιχνιδι.
παντως ναι εχει κυκλοφορησει το παιχνιδι.
Μπορείς από το demo να παίξεις online????? Πλάκα κάνεις τώρα :crazy_1::crazy_1::crazy_1:multiplayer πάλι είναι κόλλημα ποιος θα κάνει το καλύτερο drift , το καλύτερο πέταγμα κλπ κλπ όποιος θέλει να τα στήσουμε (demo ps3) πσκ add GR_LagMan
Ναι βρε εσυ.:cool_4:Μπορείς από το demo να παίξεις online????? Πλάκα κάνεις τώρα :crazy_1::crazy_1::crazy_1:
Το έχεις τσεκάρει? Αν ισχύει θα είναι τέλειο και wall_1wall_1 που τόσο καιρό δεν το είχα ανακαλύψει
Μπορείς αλλά υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός τώρα που βγήκε το παιχνίδι. Αν δεν έχει διακοπεί ήδη, η πρόσβαση μέσω του demo θα είναι διαθέσιμη το πολύ για μια εβδομάδα ακόμα. Δεν μπορώ να βρω το link...Μπορείς από το demo να παίξεις online????? Πλάκα κάνεις τώρα :crazy_1::crazy_1::crazy_1:
Το έχεις τσεκάρει? Αν ισχύει θα είναι τέλειο και wall_1wall_1 που τόσο καιρό δεν το είχα ανακαλύψει
Ελα να βγαινουμε μαζι τα βραδια να σου μαθω την "δουλεια"..... :cool_11:Τι κ@λόπαιδα ρε είστε όλοι!
Θα με κάνετε να το τσιμπήσω και αυτό!!!
)()()()()()()()()(
Μάλιστα..λογικό αυτό...σίγουρα δεν θέλουν να έχουν 2ο σερβερ για τους demo χρήστες...Μπορείς αλλά υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός τώρα που βγήκε το παιχνίδι. Αν δεν έχει διακοπεί ήδη, η πρόσβαση μέσω του demo θα είναι διαθέσιμη το πολύ για μια εβδομάδα ακόμα. Δεν μπορώ να βρω το link...
Θα έλεγα καμιά βαριά κουβέντα αλλα έχε χάρη ...έχε χάρη :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:Ελα να βγαινουμε μαζι τα βραδια να σου μαθω την "δουλεια"..... :cool_11:
)()()()(
Τώρα που μας ξεσήκωσες να πάρουμε το ορίτζιναλ τι να το κάνουμε το online του demo ???Μεχρι 15 Φεβρουαριου τελικα το online του demo.
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=32682
Σημερα τι θα παιζαμε ωρε συ..... )(Τώρα που μας ξεσήκωσες να πάρουμε το ορίτζιναλ τι να το κάνουμε το online του demo ???
)()(
Καλά, άμα δείτε ότι είναι @#$%^ μη βαράτε, εγώ γράφω επί πληρωμή και ως εκπρόσωπος του Avril Lavigne Greek Fan Club :cool_11:Σημερα τι θα παιζαμε ωρε συ..... )(
Και δεν σας ξεσηκωσα εγω αλλα ο Marvin :happy_9: