Call of Duty 4 - Modern Warfare

Reaction score
0
Να ρωτήσω κάτι για το συγκεκριμένο παιχνίδι αν παίζετε διπλό..
Θέλω με ένα φύλο μου να παίζω μαζί ταυτόχρονα γίνεται μην το αγοράσω άδικα..?
Η αν γνωρίζετε κανένα άλλο game PC καλό για διπλό.?

Reaction score
4
Να ρωτήσω κάτι για το συγκεκριμένο παιχνίδι αν παίζετε διπλό..
Θέλω με ένα φύλο μου να παίζω μαζί ταυτόχρονα γίνεται μην το αγοράσω άδικα..?
Η αν γνωρίζετε κανένα άλλο game PC καλό για διπλό.?
Πως εννοεις δηλαδη διπλο απο pc ?

Reaction score
0
Διπλό 2 players δηλαδή να παίζουμε μαζί με τον φίλο ταυτόχρονα μου να κάνουμε της αποστολές και έτσι
στο PS2 πχ το delta force παίζαμε μαζί..
Στο PC γίνεται.?

Reaction score
4
Διπλό 2 players δηλαδή να παίζουμε μαζί με τον φίλο ταυτόχρονα μου να κάνουμε της αποστολές και έτσι
στο PS2 πχ το delta force παίζαμε μαζί..
Στο PC γίνεται.?
Στο pc δεν συνηθιζεται να υπαρχει το split screen.
Μονο με 2 pc και οχι σε αποστολες αλλα ή online ή τοπικο δικτυο αντιπαλοι. :cool_4:

Reaction score
0
Kane and Lynch: Dead men το εχει για PC αλλα θα παιζει 2 players με split screen.? μην το αγοραζω αδηκα....

Reaction score
1
απο οτι εχω διαβασει σε διαφορα review Το co-op mode δεν ειναι online αλλα σε splitscreen.

Reaction score
0
ευχαριστω φιλε..
το διαβασα και εγω, επιτελους βρεισκω ενα game για 2 player και πρεπει να ειναι και καλω απο οτι ειδα.!!!

Reaction score
4
ευχαριστω φιλε..
το διαβασα και εγω, επιτελους βρεισκω ενα game για 2 player και πρεπει να ειναι και καλω απο οτι ειδα.!!!
Ενα αλλο προβληματακι στον υπολογιστη ειναι τελικα ,το πως θα το παιξεις.
Συνηθως αυτα παιζονται με keyboard και mouse.
O αλλος παικτης θα πρεπει να εχει χειριστηριο που με την σειρα του θα πρεπει να το υποστηριζει το παιχνιδι.
Φυσικα αμα εχει split screen , κατι θα εχουν σκεφτει :cool_4:

Reaction score
4
The different versions of Call of Duty 4: Modern Warfare has its own set of advantages and limitations, although the most talked about builds are the ones for the Xbox 360 and the PlayStation 3.
We know you all have your own preferences but Infinity Ward Studio Head Vince Zampella admitted that they gave Call of Duty 4: Modern Warfare for the PS3 more attention:

We had our best programmers on the PS3 version of Call of Duty and it shows. We had two separate teams working on both versions from the start.

Most developers only focus on a single platform, then quickly port the game over to another one. You don't get very good results that way.

This was said by the official during the recent interview with Future Publishing's PlayStation 3 Magazine (PSM3) and is part of a much longer interview. Aside from that, Zampella also mentioned that the PS3 version has better graphics and larger online support.

Reaction score
7
Zampella also mentioned that the PS3 version has better graphics and larger online support.
Μπορεί κάποιος να τα επιβεβαιώσει αυτά? Αν ισχύουν θα είναι το πρώτο παιχνίδι που το παίζω (σαν demo) στο 360, αλλά το αγοράζω για το PS3.

Reaction score
59
Call of Duty

Ως γνωστόν κυκλοφόρησε στη χώρα μας το παιχνίδι Call of Duty 4 και πραγματικά αξίζει να δείτε τη viral καμπάνια όπου 5 “κακοί” ηγέτες (όπως ο Καντάφι, o Κάστρο και ο Πούτιν) μιλάνε για το κορυφαίο FPS.

http://adartist.yooblog.gr/2007/11/26/247/

Reaction score
1
κοριτσια ας γραψουμε ποιοι εχουμε το cod4 και σε ποιο φορμα να παιξουμε καi κανα παιχνιδακι. εγω στο ps3 με online ID VasiliasNtaHs

Reaction score
4
κοριτσια ας γραψουμε ποιοι εχουμε το cod4 και σε ποιο φορμα να παιξουμε καi κανα παιχνιδακι. εγω στο ps3 με online ID VasiliasNtaHs
:bravo: :bravo: :bravo:

Ακομη περιμενω να μου ερθει :mad_3:
Θα ενημερωσω παραυτα:cool_4:

Reaction score
1
δεν το βιωσες δηλαδη ακομα? το παιχνιδι θα σε στειλει!!! κατα τη γνωμη μου το καλυτερο multiplayer που εχω δει σε fps. οσο για το single player campaign απλα Η εμπειρια!!!

Reaction score
4
δεν το βιωσες δηλαδη ακομα? το παιχνιδι θα σε στειλει!!! κατα τη γνωμη μου το καλυτερο multiplayer που εχω δει σε fps. οσο για το single player campaign απλα Η εμπειρια!!!
Το εχω στο 360 εδω και καιρο και το εχω παραγγειλει για το ps3 για το multiplayer του και εχει αργησει απελπιστικα :pc:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef