Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Πως εννοεις δηλαδη διπλο απο pc ?Να ρωτήσω κάτι για το συγκεκριμένο παιχνίδι αν παίζετε διπλό..
Θέλω με ένα φύλο μου να παίζω μαζί ταυτόχρονα γίνεται μην το αγοράσω άδικα..?
Η αν γνωρίζετε κανένα άλλο game PC καλό για διπλό.?
Στο pc δεν συνηθιζεται να υπαρχει το split screen.Διπλό 2 players δηλαδή να παίζουμε μαζί με τον φίλο ταυτόχρονα μου να κάνουμε της αποστολές και έτσι
στο PS2 πχ το delta force παίζαμε μαζί..
Στο PC γίνεται.?
Ενα αλλο προβληματακι στον υπολογιστη ειναι τελικα ,το πως θα το παιξεις.ευχαριστω φιλε..
το διαβασα και εγω, επιτελους βρεισκω ενα game για 2 player και πρεπει να ειναι και καλω απο οτι ειδα.!!!
Μπορεί κάποιος να τα επιβεβαιώσει αυτά? Αν ισχύουν θα είναι το πρώτο παιχνίδι που το παίζω (σαν demo) στο 360, αλλά το αγοράζω για το PS3.Zampella also mentioned that the PS3 version has better graphics and larger online support.
:bravo: :bravo: :bravo:κοριτσια ας γραψουμε ποιοι εχουμε το cod4 και σε ποιο φορμα να παιξουμε καi κανα παιχνιδακι. εγω στο ps3 με online ID VasiliasNtaHs
Το εχω στο 360 εδω και καιρο και το εχω παραγγειλει για το ps3 για το multiplayer του και εχει αργησει απελπιστικαδεν το βιωσες δηλαδη ακομα? το παιχνιδι θα σε στειλει!!! κατα τη γνωμη μου το καλυτερο multiplayer που εχω δει σε fps. οσο για το single player campaign απλα Η εμπειρια!!!
Πως πως..... ;-)Δεν εχεις live στο 360?