Cambridge audio 740A

Reaction score
0
Ο ΗΧΟΣ στο τελευταίο τεύχος αναφέρει τάξη XD, έχω την εντύπωση οτι είναι ΑΒ... Ξέρει κανείς τίπουτις επί τούτου ????

Εάν είναι XD και δεδομένου οτι ο μεγάλος αδερφός 840Α έχει περί τα 1.300 ευρώ ενώ ο 740 έχει 900 ευρώ, και από πλευράς χαρακτηριστικών του λείπει η XLR σύνδεση, αξίζει να πάει κανείς στον 740 ???

http://www.tech.co.uk/home-entertai...nd-receivers/review/cambridge-audio-azur-740a

Reaction score
0
Τελικά τον πήρα σπίτι για λίγες μέρες. Είναι όντως τάξη ΑΒ , τώρα ο ΗΧΟΣ που το βρήκε το XD , ...!!???).

Πρώτες εντυπώσεις είναι λίαν καλές, ο ενισχυτής είναι συμπαθητικός, ξεκούραστος και αρκετά καθαρός,(πηγή το advance 203-ηχεία τα artemis v2).

Νομίζω όμως οτι οι αρτέμιδες χρειάζονται κάτι καλύτερο.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Cambridge audio 740A

Φίλε μου, το μόνο σίγουρο είναι πως με ενισχυτές της κατηγορίας τιμής του 740 δεν αξιοποιείς πλήρως το ηχείο σου. Το budget σου πόσο είναι περίπου?

Reaction score
0
το θέμα είναι οτι ο ολοκληρωμένος που θέλω πρέπει να μπορεί να κάτσει πάνω στον av, (έχω ανοίξει και σχετικό thread), σαν λύσεις υπάρχουν ο cambridge audio 740 και 840, ο dennon 1500, o musical fidelity a3.5, o creek destiny, o audiolab 8000s, o thule a100, o onkyo 9755 και κάποιοι άλλοι.

Το budget είναι λίγο σχετικό, ίσως να δώσω μέχρι και 1200 - 1300 ευρώ. Το θέμα είναι οτι θέλω να τους ακούσω σπίτι μου. Ξεκίνησα λοιπόν με τον 740 και βλέπουμε ..... Ξέρω οτι π.χ τον Onkyo δεν μπορώ να τον πάρω για ακρόαση (παρόλο που τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ ενδιαφέροντα) ....

Ο 740 πάντως στην λειτουργία τελικού - ολοκληρωμένου δίνει ρέστα (δεν το περίμενα), αφού δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως (η κάθε είσοδος είναι ρυθμιζόμενη έτσι ώστε να δεχτεί σήμα από av και να δουλέψει σαν τελικός).

Εάν υπάρχει καμιά πρόταση - γνώμη είναι ευπρόσδκετη ...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Cambridge audio 740A

Από αυτούς που αναφέρεις θα στοιχημάτιζα στον musical fidelity a3.5 - αλλά νομίζω είναι ακριβότερος.

Εφόσον ήδη έχεις τον 740 όμως σκέψου το να μείνεις μαζί του για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να είσαι έτοιμος να κάνεις ένα "άλμα" σε κάτι πολύ καλύτερο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Cambridge audio 740A

Από αυτούς που αναφέρεις θα στοιχημάτιζα στον musical fidelity a3.5 - αλλά νομίζω είναι ακριβότερος.

Εφόσον ήδη έχεις τον 740 όμως σκέψου το να μείνεις μαζί του για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να είσαι έτοιμος να κάνεις ένα "άλμα" σε κάτι πολύ καλύτερο.
Τον 740 τον πήρα για ακρόαση , τέλος της εβδομάδας τον γυρνάω .

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67