Cambridge Audio Azur 340 Se

Reaction score
1
Απάντηση: Cambridge Audio Azur 340 Se

340€
Το ολο θεμα ειναι οτι χρειαζομαι λιγα βατ και καλα σε προσιτη τιμη γιατι στην ουσια τα Fostex 206 δεν παυουν να ειναι πειραμα. Δεν θελω να γινω υπερβολικός στις αγορες μου, αλλα θελω κατι που να παιζει καλα. Σκεφτομαι και DIY σε ταξη Α απο ελεκτορ (εχω σχετικό ποστ) ή αν εβρισκα σε DIY και κατανοητό για μενα (επιπεδο ελεκτορ με PSB κτλ) σε λάμπα θα το υλοποιουσα. Γενικά να μην τα πολυλογώ θελω εναν καλό ενυσχητη για τα Fostex περιπου στα 200-400€ Το προβλημα προεκυψε φυσικα σε τετοιο βαθμό μετα την απώλεια του Μιχάλη ο οποιος μου ειχε λύσεις και οχι μόνο. Τεσπα μην τα ξαναλέμε.
Προτάσεις;

Reaction score
8

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.429
Πάρε έναν Dared MP-5 (13 watts RMS στο κανάλι) με 300 ευρώ και καθάρισες αν το ηχείο σου είναι 96 db.

Reaction score
1

Πήγα , τον είδα και τον εκλεισα. Θα μου αλλάξει μονο τους πυκνωτες και τις λάμπες και ετοιμος . Σαββατο θα τον εχω σπίτι. Ευχαριστω για την συμβουλή. Ηταν πραγματικά χρησιμη

Reaction score
1

Μπηκε και ο dared στο ρακ και ακουω το πρωτο μου CD. Aν και τα ηχεια που παιζω τωρα δεν ειναι αυτα για τα οποια προρίζεται ( οι κορνες θα ειναι αυριο ετοιμες) , τα παει μια χαρά.
Αφου λοιπόν οδηγαει τα Spectroum αστρωτος και κρυος ειμαι υπεραισιοδοξος για το μελλον..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.945
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm