CAMBRIDGE AUDIO AZUR 840a v2

Reaction score
2
Επειδή είμαι διακοπές μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;; έχει κάποιος να μου πει το νούμερο να πάρω; ευχαριστώ για την κατανόηση

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: CAMBRIDGE AUDIO AZUR 840a v2

Βρε αθεοφοβε, εισαι διακοπες και το μυαλο σου ειναι στο μηχανημα 14 Αυγουστου? :107: Γυρνα με το καλο και βλεπεις, ετσι κι αλλιως και να σου πουν να το πας καπου τωρα, δεν εισαι εδω. Συνηθως απεθυνομαστε στον αντιπροσωπο για να μας παραπεμψει περαιτερω. Στους dealers για την Ελλαδα το επισημο site βγαζει αυτο http://www.cambridgeaudio.com/dealers_region.php?TRID=163&Title=ATHENS

Reaction score
2
Το βρήκα και μίλησα... Πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός κύριος. Audio vision θα δοκιμάσω μερικά που μου είπε και μετά τον στέλνω... Σε τον είχα έρωτα αυτόν τον ενισχυτή.. Τον σκέφτομαι.. Χιχιχ

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

Reaction score
2

Μετά από τόσο καιρό..δοκίμασα τον ενισχυτή σε ένα φίλο..με ηχεία Roister. Με άλλη πηγή καλώδια κλπ. Τα ίδια κόλπα. Έψαξα και βρήκα στο νετ και άλλες ταυτόσημες αναφορές, αλλά πάντα στο τέλος έλειπε η λύση. Κοινώς είναι γνωστό θέμα, δε μπορεί να μην το ξέρει η εταιρία μετά από τόσο καιρό. Το ποτενσιόμετρο του ήχου κάπου "πηδάει"..το παρατήρησα και χθές που δοκίμασα να ονομάσω τις πηγές μου και άλλαζα ενα ενα τα γράμματα A-B-C κλπ και μερικά γράμματα δε τα έπιανα με τπτ..Από το Α πήγαινε στο J κλπ. Το πρόβλημα είναι ίδιο με του βίντεο στα αρχικά πόστ. Στα -3Οdb ή αλλιώς στο 70-73vol χάνει το δεξί κανάλι και το ξαναβρίσκει με λίγο παίξιμο στο 74-75. Κατά τα άλλα μην τον ματιάσω παίζει πολύ καλά. Αν είναι γνωστό το θέμα δε μπορώ να έχω ενα κατά προσέγγιση κόστος επισκευής; Μένω Ξάνθη..μόνο για να τον στείλω Αθήνα και δεν ξέρω και πως θα μου πάρουν κανά 100ευρώ;;; Μόνο για να τον κάνουν έλεγχο άλλα πόσα..και σίγουρα θα θέλει επισκευή..πόσα..όσο μπορώ να υπολογίσω το κόστος να μην πάει και γυρίσει τζάμπα. Θεσσαλονίκη μπορώ να τον παω..αλλά Αθήνα;; :110:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

To ποτενσιομετρο του volume ειναι ατερμονο? Γιατι αν ειναι ατερμονο ισως να χει χαλασει ο controller του που ειναι απλα ενα τσιπακι. Ισως απο αυτο να εξηγουνται ολα τα συμπτωματα που αναφερεις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Made in China είναι ?

Ένα κακεντρεχές ερώτημα:120:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: CAMBRIDGE AUDIO AZUR 840a v2

Made in China είναι ?

Ένα κακεντρεχές ερώτημα:120:
ε και ? ....ο δικός μου ο yamaha είναι made in malaisya .......και είναι μια χαρά εδώ:107: και πάνω απο τρία χρόνια ........

Reaction score
2

Όταν σχολάσω και πάω σπίτι θα το κοιτάξω ....έτσι για το γμτο!

Reaction score
2

Τελικά τα πράματα δείχνουν να παίρνουν μια κατεύθυνση. Μίλησα με audio vision και με παρέπεμψαν προς έκπληξη μου σε έναν "παλιό γνωστό". Στην εταιρία outsourcing και στον κ.Φώτη που τον χρειάστηκα στο παρελθόν για το navibox που είχα στο αυτοκίνητο. Εξυπηρετικός και πάλι και με διάθεση να μου εξηγήσει και ενήμερος ως ενα βαθμό για τον ενισχυτή. Κανονίζω αποστολή σιγά σιγά..

Reaction score
2

Αύριο αναχωρεί για Αθήνα.....θα μου λείψει....για να δούμε και το "κοστούμι"

Reaction score
2

Μετά από 2 εβδομάδες αναμονή και τηλεφωνήματα....το κοστούμι αν και ακόμη περιμένω τελική απόφαση βγήκε ~180 ευρώ. Ευτυχώς που βρήκα τρόπο και αγκάρεψα κόσμο και τα μεταφορικά θα μου βγούνε "τζάμπα".

Γνωμάτευση αρχική τουλάχιστον ήταν πρόβλημα τροφοδοσίας..(έκοβε το ενα κανάλι στο 75 κλπ κλπ όπως προείπα)..ήθελε αναβάθμιση firmware..απλό πρόβλημα και μη τόσο γνωστό, όσο άλλα, για αυτόν τον ενισχυτή. Τελικά..το "απλό" βγήκε 200αρα

Μακάρι να επιστρέψει στα χέρια μου και να δουλεύει "σε άριστη κατάσταση" όπως υποσχέθηκε αυτός που μου τον πούλησε.:120:

Reaction score
2

Case Closed....σήμερα τον παρέλαβα. Από το απόγευμα παίζει συνεχόμενα και όλα είναι εντάξει.:107:

Παρατηρήσεις:
1) Δε γράφει η απόδειξη-δελτίο κλπ τι εργασίες έκαναν, έτσι απλά γενικά για να ξέρω τι αλλάχθηκε. Μάλλον πολλά ζητάω και το ψειρίζω..ίσως να τηλεφωνήσω στο ευγενικότατο σέρβις και να ρωτήσω.
2) Αν όντως έγινε αναβάθμιση firmware όπως μου είπαν, μου έκανε εντύπωση οτι είχαν παραμείνει οι ρυθμίσεις μου και τα ονόματα των πηγών μου που είχα "γράψει" χειροκίνητα.
3) *Γκρίνια* Που επιστράφηκε χωρίς να τυλιχθεί η συσκευασία..την είχα στείλει με αεροκυψέλες...πήγε ήρθε με δικά μου άτομα και πάλι χτυπήθηκε η κούτα..κρίμα..

Δύσκολη εβδομάδα και κουραστική....ας απολαύσω μουσική και ελπίζω να σταματήσω την "κλάψα" :610:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv