Cambridge Audio CXC

Reaction score
765
Καλησπέρα σε όλο το forum.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία απο τη παραπάνω συσκευή.Σκεπτικό να συνεργαστεί με το υπάρχον dac m2tech young, η θα ήταν καλύτερη λύση η αγορά ενός cd player.
Εύχαριστω εκ τον προτέρων!!

Reaction score
7.194
ενα cd transport το 2015 θεωρειται μαλλον η πιο "αιρετικη" συσκευη.....Πιστευω οτι η εταιρεια το εβγαλε απλα και μονο για να υπαρχει μια συσκευη που παιζει cd στην συγκεκριμενη νεα σειρα συσκευων,για αυτο και δεν εβγαλε αυτονομο cdplayer,αλλα αυτο για να συνδεθει με τους ενισχυτες της που εχουν ενσωματωμενο dac. Ποσα cd εχεις βασικα,ποσα σκεφτεσαι να αγορασεις και αν ενα λαπτοπ δεν σε καλυπτει σε αυτο (με συνδεση στο usb dac).

Reaction score
765
Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Μεσω θυρας usb ακουω στο m2tech απο το spotify.Απλως ελεγα να ενεργοποιησω τα cd που εχω απο πιτσιρικας (καμια 500).Αναρωτιομουν αν τελικα ειναι σωστο μια τετοια συσκευη η ειναι καλυτερα το cd player,καθως διαβασα πολυ καλα σχολια σε δοκιμη που εκαναν με το irdac.

Reaction score
596
Ενδιαφέρον ερώτηση!Εισαι αρκετα ευχαριστημένος απο το m2tech? η θα ηθελες και καποια αλλη "γευση,, απο cd player ?

Reaction score
765
Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και πραγματικα θα το αλλαζα πολυ δυσκολα.Απλως σκεψη μου ηταν να ενεργοποιησω τα cd,για το λογο οτι μου φερνουν αναμνησεις απο οταν ημουν πιτσιρικας(ακουγεται χαζο) και ελεγα αν ειναι να δαπανησω καποια χρηματα τουλαχιστον να κανω την καλυτερη επιλογη.

Reaction score
765
Αυτη ειναι και η ερωτηση μου τελικα τρανσπορτ ή cd payer.Τα φωτα σας παιδες...

Reaction score
596
Ναι ok! Απλα θελω να πω οτι θα μπορούσε να μετατρεψει τα cd σε αρχεια και να συνεχίσει να ακουει με το ιδιο dac -που το θεωρω αρκετα αξιόλογο- χωρις προσθετο κοστος!

Reaction score
765
Μπορει να κανω και αυτο το εχω σκεφτει,απλω αναρωτιομουν αν με το transport κερδιζα κατι καλυτερο η απλως θα ξοδευομουν.Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.

Reaction score
238
To σκέφτομαι και εγώ για transport, έτσι για το "αιρετικό" του πράγματος για να παίζω τα cd μου.

Reaction score
7.194
νομιζω η μετατροπη των cd σε flac ειναι η καλυτερη επιλογη,ενω μετα μπορεις να τα πουλησεις και τα χρηματα που θα μαζεψεις (καλα οχι πολλα) μπορεις να τα επενδυσεις για την αγορα καποιας αλλης πιο χρησιμης συσκευης ή για αναβαθμιση καποιας υπαρχουσας στο συστημα σου.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.273
νομιζω η μετατροπη των cd σε flac ειναι η καλυτερη επιλογη,ενω μετα μπορεις να τα πουλησεις και τα χρηματα που θα μαζεψεις (καλα οχι πολλα) μπορεις να τα επενδυσεις για την αγορα καποιας αλλης πιο χρησιμης συσκευης ή για αναβαθμιση καποιας υπαρχουσας στο συστημα σου.
Σωστά, αλλα τοτε αυτός που θα αγοράσει τα cd του jim67 θα μπει στο φόρουμ και θα ρωτάει αν πρέπει να αγοράσει cd player ή transport...

Reaction score
7.194
Σωστά, αλλα τοτε αυτός που θα αγοράσει τα cd του jim67 θα μπει στο φόρουμ και θα ρωτάει αν πρέπει να αγοράσει cd player ή transport...
Χα,χα,χα....εκτός και αν έχει ηδη,αλλά αν όχι θα του δώσουμε την ίδια απάντηση.

Reaction score
765
Οποτε,συμπερασμα πραγμα ανουσιο.Ευχαριστω παιδες για τις συμβουλες σας.Να στε καλα.

Reaction score
391
Αυτη ειναι και η ερωτηση μου τελικα τρανσπορτ ή cd payer.Τα φωτα σας παιδες...
Καλό μεσημέρι.
Αν και μάλλον έχεις καταλήξει σε συμπέρασμα η άποψη μου είναι η εξής:
Επειδή τις περισσότερες φορές η ποιότητα είναι θέμα χρημάτων,για να έχεις καλύτερη απόδοση με το cd player,θα πρέπει η τιμή του να είναι τουλάχιστον ίση με το άθροισμα των τιμών του transport και του dac.Από τη στιγμή όμως που διαθέτεις dac,η επιλογή αγοράς transport,είναι μονόδρομος.
[DOUBLEPOST=1447932121][/DOUBLEPOST]
Καλό μεσημέρι.
Αν και μάλλον έχεις καταλήξει σε συμπέρασμα η άποψη μου είναι η εξής:
Επειδή τις περισσότερες φορές η ποιότητα είναι θέμα χρημάτων,για να έχεις καλύτερη απόδοση με το cd player,θα πρέπει η τιμή του να είναι τουλάχιστον ίση με το άθροισμα των τιμών του transport και του dac.Από τη στιγμή όμως που διαθέτεις dac,η επιλογή αγοράς transport,είναι μονόδρομος.
Ενα τεστ εδωhttp://www.whathifi.com/cambridge-audio/cxc/review

Reaction score
765
Η καλυτερη μαλλον λυση ειναι να το ακουσω μαζι με τo dac και ταυτοχρονα να ακουσω και καποια cd player για ασφαλη συμπερασματα.

Reaction score
1.188
...και μετά θα «χτυπήσει» ο σκληρός δίσκος και θα χάσεις όλες τις μουσικές σου +τον κόπο που έκανες να τα μετατρέψεις από CD σε flac, οπότε μετά, με τα χρήματα που εισέπραξες (αν δεν τα έχεις φάει μέχρι τότε) θα προσπαθείς να ξαναγοράσεις τα CD που πούλησες και να αγοράσεις και ένα CD transport για να τα παίζεις.

Οπότε πάρε από τώρα το Cambridge μια χαρά μηχάνημα φαίνεται!

Reaction score
765
Σωστος ο κυριος.Μια ερωτηση αν τα μετατρεψω σε flac η παιζω τα cd απο το player του Laptop ποια η διαφορα στη ποιοτητα αφου ολη η δουλεια απο τον ιδιο υπολογιστη θα γινει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.610
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75