Cambridge CXA80 Πρόβλημα

Reaction score
73
Οπότε αν και όταν τον ξαναπάς, τους ρωτάς και τι έκαναν την πρώτη φορά.
Ρώτησα σήμερα στο τηλέφωνο και μου είπε ο κύριος ότι δε θυμάται την περίπτωση. Μίλησα με τον ίδιο θυμάμαι τη φωνή του. Όταν τον είχα πάει πριν 6 μήνες μου είπε ότι αυτό το modelo δε χαλάει και ότι δε του έχουνε πάει άλλο τέτοιο για Service. Τεσπα το πολύ να με κοροϊδέψανε γιατί είμαι και μικρός σε ηλικία. Το θέμα μου είναι ότι δεν έγινε η δουλειά μου και πρέπει να ταλαιπωρηθώ πάλι.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.430
Τα είδα μέσα και τα πάτησα. Όλα είναι στη θέσει τους.
Σίγουρα κατάλαβες τι ακριβώς σου είπα να κάνεις; Το λέω επειδή τα pins βρίσκονται στο εσωτερικό από τα φισάκια και δεν βλέπεις αν πατάνε σωστά.
Ένα από αυτά να μην έχει ασφαλίσει κάνει αυτό που περιγράφεις.
Γύρω από το ποτενσιόμετρο υπάρχουν τρία τέτοια φισάκια και καταλήγουν ή στην πλακέτα του προενισχυτή, πίσω από την πρόσοψη, ή στους τελικούς. Θέλουν όλα έλεγχο.
Δες στην παρακάτω ταινιούλα ποιο είναι το pin και πως ασφαλίζει

• Like
Reactions: PPG

ika

News
Reaction score
16.780
Ρώτησα σήμερα στο τηλέφωνο και μου είπε ο κύριος ότι δε θυμάται την περίπτωση. Μίλησα με τον ίδιο θυμάμαι τη φωνή του. Όταν τον είχα πάει πριν 6 μήνες μου είπε ότι αυτό το modelo δε χαλάει και ότι δε του έχουνε πάει άλλο τέτοιο για Service....
Τα σπάνια περιστατικά είναι που θυμάται κάποιος, όχι τα συνήθη.
Αλλά και τόσες πολλές επισκευές έκανε μέσα σε έξι μήνες, που δεν τον βοηθάει η μνήμη του?
Αν δεν κρατάει αρχείο η εταιρεία, πως είναι σίγουροι ότι τους λες αλήθεια?

Reaction score
73
Σίγουρα κατάλαβες τι ακριβώς σου είπα να κάνεις; Το λέω επειδή τα pins βρίσκονται στο εσωτερικό από τα φισάκια και δεν βλέπεις αν πατάνε σωστά.
Ένα από αυτά να μην έχει ασφαλίσει κάνει αυτό που περιγράφεις.
Γύρω από το ποτενσιόμετρο υπάρχουν τρία τέτοια φισάκια και καταλήγουν ή στην πλακέτα του προενισχυτή, πίσω από την πρόσοψη, ή στους τελικούς. Θέλουν όλα έλεγχο.
Δες στην παρακάτω ταινιούλα ποιο είναι το pin και πως ασφαλίζει
4 Έχει. Έχει κι ένα που παίρνει ρεύμα το μοτεράκι. Τα κοίταξα όλα αλλά δυστυχώς δεν είναι από εκεί. Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
[DOUBLEPOST=1538420221][/DOUBLEPOST]
Τα σπάνια περιστατικά είναι που θυμάται κάποιος, όχι τα συνήθη.
Αλλά και τόσες πολλές επισκευές έκανε μέσα σε έξι μήνες, που δεν τον βοηθάει η μνήμη του?
Αν δεν κρατάει αρχείο η εταιρεία, πως είναι σίγουροι ότι τους λες αλήθεια?
Δυστυχώς έκανα βλακεία γιατί έβγαινε 200 ευρώ και μου είπε δώσε 150 χωρίς απόδειξη και συμφώνησα. Μάλλον δεν έχει καταγραφεί κάπου. Επίσης μου είπανε ότι την πλακέτα την βγάλανε από έναν άλλο ενισχυτή βιτρίνας γιατί εάν την παραγγέλνανε θα έπρεπε να περιμένω πάρα πολύ καιρό. Θα τον πάω σε 1 εβδομάδα που θα έχω χρόνο κι θα ενημερώσω για το τι είχε. Ευχαριστώ πολύ

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members