CANON EOS500D και 350D

Reaction score
55
Πωλείται CANON EOS500D, ψηφιακή φωτογραφική, σχεδόν αμεταχείριστη, 500 ευρώ. (φακός με image stabilizer).

CANON EOS350D, ψηφιακή φωτογραφική, , 250 ευρώ.

Reaction score
55
Απάντηση: CANON EOS500D και 350D

ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ:
Κάποιοι άνθρωποι ξοδεύουν τα χρήματά τους ,για να υφίσταται αυτός ο ιστότοπος και για να έχει το αναγκαίο bandwidth, τα χρήματα δεν είναι και λίγα.
Ας σεβαστούν λοιπόν οι διάφοροι τσαμπατζήδες, τουλάχιστον αυτό.

Τις μηχανές λοιπόν δεν τις παραδίδω χωρίς το αντίτιμο (δεν είναι αυτονόητο για κάποιους), ούτε δωρεάν σε άγνωστους φίλους σας (ήμαρτον!), ούτε τις δίνω για ενάμιση πακέτο τσιγάρα. Άμα θέλω να τις χαρίσω ,θα τις χαρίσω όπου θέλω, όχι σε εσάς.
Μην ενοχλείτε με ανόητα μηνύματα, ψάχνοντας βλάκες.Βλάκες είναι αυτοί που υποτιμούν τη νοημοσύνη των άλλων (ακόμα και τη στοιχειώδη). Και σε κάθε περίπτωση σεβαστείτε τους κανόνες του site.

Τα παραπάνω βέβαια δεν αναφέρονται στα τόσα έντιμα μέλη του ιστότοπου.

Reaction score
55

Περιλαμβάνει το φακό ,που είχε από τη μάνα της 18-55 χιλιοστά με σταθεροποιητή (image stabilizer) Πειραιάς.

Κύριε Μελίδη ορισμένες πράξεις συνιστούν απόπειρα απάτης (απλά δεν ανέφερα λεπτομέρειες, γιατί είναι φαιδρές)- οπότε πιστεύω πως ήμουν αρκετά εγκρατής και πως έγινε κατανοητό ότι αναφερόμουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και μόνο αυτά.

Reaction score
55

Η EOS 500D πουλήθηκε. Καλορίζικη Δημήτρη.

Η 350D έχει φακό 18-55 και εννοείται φορτιστή, μπαταρία, μνήμη, λουράκι, εγχειρίδιο, cd

Reaction score
55

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CANON EOS 350D , 200 ΕΥΡΩ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΗ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ , ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΑΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.531
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas