Canopus ProCoder 2.0

Reaction score
6
Γνωριζω πως το συγκεκρημενο προγραμα χρησημοποιηται απο μελη του φορουμ.
Πριν λιγο καιρο βγηκε η 2.0 version με αρκετες βελτιωσεις .Η πιο ενδιαφερουσα απο αυτες ειναι η δυνατοτητα εισαγωγης και vob files.
Για να πω την αληθεια δεν μπορεσα ακομα να το δοκιμασω καθως η version που εφτασε στα χερια μου ηταν λιγο "προβληματικη".
Ττην εχει δοκιμασει κανεις αλλος;
Στελιο;
Θα με ανδιεφερε να ακουσω γνωμες για αυτο .

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η 2.0 έκδοση είναι πολύ καλύτερη! Την χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Έχει και επιλογές για High-Definition!

Την επιλογή Vob δεν έχει τύχει να την δοκιμάσω. Όμως το πρόγραμμα αυτό νομίζω είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο...

Reaction score
5
Καλημέρα,

Την έκδοση 2.0 δεν την έχω δοκιμάσει, ενώ εδώ και 5 μήνες περίπου χρησιμοποιώ την έκδοση 1.5.

Για να είμαι ειλικρινής δεν βρίσκω κάποιον λόγο για να αναβαθμίσω την υπάρχουσα έκδοση που χρησιμοποιώ και είχα διαβάσει / διαπιστώσει (πάντα για τα δικά μου μάτια μιλάω !!!) σε ένα comparison των Procoders ότι η έκδοση 2.0 είναι ελαφρώς χειρότερη στο encoding. Δεν μπορώ όμως να το επιβεβαιώσω εφόσον δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά.

http://www.videohelp.com/forum/view...ys=0&postorder=asc&highlight=procoder&start=0

Τέλος, απ’όσο θυμάμαι ούτε και το 1.5 έχει πρόβλημα να εισάγει Vob Αρχεία.

Reaction score
5
macron , το procoder είναι macran :wink: ότι καλύτερο για Pal Dv και γενικά άψογο (Στην ίδια δηλαδή κλίμακα) με το cce όσον αφορά λοιπά φορμά.

αλλά για pal dv μην το σκέφτεσαι καν.... procoder και στο λέει κάποιος που έχει φάει απίστευτες ώρες encoding και comparison.....

Reaction score
6
Stelio η εκδοση 1.5 δεν παιρνει vob files.Και εγω αυτη χρησιμοποιω τον τελευταιο καιρο και δεν εχω δει τετοια δυνατοτητα.
Παντως κοιταξε και το Premier pro 1.5.
Tις τελευταιες μερες εχω κανει καποια τεστ και μπορω να πω πως το premiere δινει πολυ καλο αποτελεσμα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@