Cantatis Overture 192 κάρτα ήχου

Reaction score
122
Πωλείται κάρτα ήχου Cantatis Overture 192 στα 200 €.

Καινούρια πωλείται πλεον από την εταιρεία στις 497 λίρες Αγγλίας, περίπου 580 €. Κάποια τεχνικά στοιχεία:

24 bit /192 kHz
Δύο DAC Burr Brown PCM1794A (1 ανά κανάλι).
132 db signal to noise ratio
<75 ps jitter

και εδώ τα υπόλοιπα:
http://www.cantatis.co.uk/index.php?pag=cms&id=129&p=overture.html

Εξαιρετική απόδοση σε σύνδεση με ενισχυτή και ακουστικά. Την αγόρασα μετά την asus essence st και κράτησα την cantatis. Την δίνω γιατί δεν χρησιμοποιώ πλεον το pc ως πηγή.

μπορείτε να δείτε και εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?76826-Cantatis-Overture-192KHz-Hi-Fi-Audio-Card&highlight=cantatis

τηλ 6947 227 904 ή PM. Κώστας - Αθήνα

Reaction score
122
Ακόμη διαθέσιμη προς πώληση.

Επικοινωνία με pm ή στο 6947 227 904.

Κώστας - Αθήνα.

Reaction score
122
Συνέχεια της αγγελίας.

Επικοινωνία με pm ή στο 6947 227 904.

Κώστας - Αθήνα.

Reaction score
67
1.937 άτομα έχασαν την ευκαιρία να φτιάξουν τον υπολογιστή τους Hiend και να παροπλίσουν πολλά υποτιθέμενα Hiend Dac ..... Αυτό που γράφω είναι χωρίς ίχνος υπερβολής μιας και δεν ήμουν ο μόνος που ήρθε σε επαφή συγκριτικών Α-Β Cantatis έναντι διαφόρων Dac και Players.....Φτάσαμε στο σημείο να δώσουμε πάνω από 2000 € για συσκευή DAC για να πούμε ότι φθάσαμε στο ένα κλικ παραπάνω από το επίπεδο αυτής της αξιόλογης κάρτας !!! Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά μπράβο στο μέλος Konredd γιατί από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε εδώ και 3 χρόνια και με την βοήθεια του ώστε να φθάσει στα χέρια μου από Αγγλία η κάρτα σε προνομιακή τιμή λίγες μέρες πριν φθάσει στην τιμή των 500 λιρών Αγγλίας κάθε μέρα με τις ακροάσεις επιβεβαιωνόταν η αξία αυτής. Και πάλι ευχαριστώ τον φίλο Κώστα για την άψογη συνεργασία μας μιας και η κάρτα από στιγμή σε στιγμή φθάνει στα χέρια κολλητού φίλου που τόσο καιρό άκουγε την Cantatis του δικού μου συστήματος και χαιρόμασταν παρέα ακροάσεις υψηλού επιπέδου :) Υ.Γ H Κάρτα με Windows 10 ΣΚΟΤΩΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
122
1.937 άτομα έχασαν την ευκαιρία να φτιάξουν τον υπολογιστή τους Hiend και να παροπλίσουν πολλά υποτιθέμενα Hiend Dac ..... Αυτό που γράφω είναι χωρίς ίχνος υπερβολής μιας και δεν ήμουν ο μόνος που ήρθε σε επαφή συγκριτικών Α-Β Cantatis έναντι διαφόρων Dac και Players.....Φτάσαμε στο σημείο να δώσουμε πάνω από 2000 € για συσκευή DAC για να πούμε ότι φθάσαμε στο ένα κλικ παραπάνω από το επίπεδο αυτής της αξιόλογης κάρτας !!! Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά μπράβο στο μέλος Konredd γιατί από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε εδώ και 3 χρόνια και με την βοήθεια του ώστε να φθάσει στα χέρια μου από Αγγλία η κάρτα σε προνομιακή τιμή λίγες μέρες πριν φθάσει στην τιμή των 500 λιρών Αγγλίας κάθε μέρα με τις ακροάσεις επιβεβαιωνόταν η αξία αυτής. Και πάλι ευχαριστώ τον φίλο Κώστα για την άψογη συνεργασία μας μιας και η κάρτα από στιγμή σε στιγμή φθάνει στα χέρια κολλητού φίλου που τόσο καιρό άκουγε την Cantatis του δικού μου συστήματος και χαιρόμασταν παρέα ακροάσεις υψηλού επιπέδου :) Υ.Γ H Κάρτα με Windows 10 ΣΚΟΤΩΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν κρατήθηκες τελικά φίλε Στέφανε.:D. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ελπίζω ο Νίκος να συνεχίζει να την απολαμβάνει μουσικά.

Υ.Γ η κάρτα έχει φτάσει από το πρωί στα τοπικά ελτά.

Reaction score
67
;) Θα έσκαγα αν δεν έγραφα κάτι !!!!! Ευχαριστούμε και πάλι Κώστα !!!! Καλές μας ακροάσεις !!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi